Tabiki olabilir benim marttaki kimyasalımda bata bir gün kala negatif bir gün gecikince silik pozitif olmuştu birde 7 gün gecikmeyle de pozitif çıktığı olmuştu. Estağfurullah kırmızılar gelmedikçe umut herzaman varnegatif görüp sonra pozitif görmek olabiliyor mu ya olabilir değil mi erken yaptıysak falan (her gün bir milyon tane test sonucu atılan gruba benim sorunun salaklığının ortama girişi)
Ay yok okadar incelemedim çok bakınca gözlerim otomatik çizgi çiziyorgözle hayal mayal görünen birşey yok mu oynadın mı hiç fotoğrafın üzerinde falan
yaa valla bu mesajla çok mutlu oldum ben regli bekliyim şanslı olduğum bir şey varsa o da reglim saat gibi gelir 29 ekim olmazsam vardır diye düşünebilirim hadi bakalımTabiki olabilir benim marttaki kimyasalımda bata bir gün kala negatif bir gün gecikince silik pozitif olmuştu birde 7 gün gecikmeyle de pozitif çıktığı olmuştu. Estağfurullah kırmızılar gelmedikçe umut herzaman var
Tartışmış galiba. Hiç bu kadar uzun süreli ceza almamıştıNeden ceza aldı ki o
Aynen umudumuzu kesmiyoruz. Bende ilaç kullandığım için çok düzenli pazar günü olmazsam gerçekten umutlanabilirimyaa valla bu mesajla çok mutlu oldum ben regli bekliyim şanslı olduğum bir şey varsa o da reglim saat gibi gelir 29 ekim olmazsam vardır diye düşünebilirim hadi bakalım
Duphaston neden veriyor peki doktor bana hiç vermedi yaAynen umudumuzu kesmiyoruz. Bende ilaç kullandığım için çok düzenli pazar günü olmazsam gerçekten umutlanabilirim
Duphaston gebelik oluşursa bebeğin tutunmasına, oluşmazsa adetin sökülmesine destek veriyorDuphaston neden veriyor peki doktor bana hiç vermedi ya
Candy neden duphaston kullanıyorsun döngünün kaçıncı günü başlıyorsun her aymı?Evet dün itibari ile duphaston bitti her an adet olabilirim. Genelde 2 gün aonra oluyorum bakalım olacaka mıyım
Evet canım ben hormon testi verdim ve progesteronum çok düşük çıktı 3 ay kullanmam içinde duphaston verdi. Yumurtayı yavaşlatmasını sebebi de adetin zamanında olmasını sağlamak ilacı kullanırken yumurtlama olmuyor zaten. Ben tam detaylı araştırmadım doktorumun dediği gibi kullanıyorum. Adet olursam tekrar gidicemCandy neden duphaston kullanıyorsun döngünün kaçıncı günü başlıyorsun her aymı?
Bende bu ay kullandıgım için araştırdım ve yumurtlamadan snra baslamak gerekiyor eğer geç yumurtlarsan nolcak mesela progesteron yumurtlamayı engelleyebilir hamileyken yumurtlama olmasın diyede salgılanıyormuş. İnternette okudum dün merak ettm bunu içerken yumurtlama olurmu diyede ? Sen yumurtlama pik çatlama görüp sonra baslıyorsan sıkıntı yok ama ya yumurtlamayı yavaşlatıyorsa? Doktoruna sordnmu
Benim hormon testimde progesteronum düşük çıktı canım oyüzden üç kullanmam içşn verdiDuphaston neden veriyor peki doktor bana hiç vermedi ya
Umutsuzluğa kapılma hamilelik ile regli belirtileri aynı :)Bel ağrılarım başladı yarın öbür gün kırmızılar gelir
İnşallah öyledir canımUmutsuzluğa kapılma hamilelik ile regli belirtileri aynı :)
Aa yoo ben almıyım testte gördüğüm negatifler üzülmem için gayet yeterli üstüne kanda göremem kalbim kırılırKan versene
Hepimiz aynıyız canım senin daha yakın regline ondan dedim. Hakkımız da hayırlısı olsunAa yoo ben almıyım testte gördüğüm negatifler üzülmem için gayet yeterli üstüne kanda göremem kalbim kırılır
Birkaç gün bekliyim ben olmazsam tekrar yaparım. HayırlısıHepimiz aynıyız canım senin daha yakın regline yaondan dedim. Hakkımız da hayırlısı olsun
Ben randevu bulamıyorum ne aile hekimin de nede hastanede. İşimiz gereği Suriye’nin dibindeyız buradakiler fırt fırt doğuruyorlar resmen. Kucaklarında, karınlarında bide ördek gibi arkalarında 4-5 çocuk.Birkaç gün bekliyim ben olmazsam tekrar yaparım. Hayırlısı
bendeeeay bende vallahi yapıp evde bırakıp çıkabilirim bende :)))