2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

negatif görüp sonra pozitif görmek olabiliyor mu ya olabilir değil mi erken yaptıysak falan (her gün bir milyon tane test sonucu atılan gruba benim sorunun salaklığının ortama girişi)
Tabiki olabilir benim marttaki kimyasalımda bata bir gün kala negatif bir gün gecikince silik pozitif olmuştu birde 7 gün gecikmeyle de pozitif çıktığı olmuştu. Estağfurullah kırmızılar gelmedikçe umut herzaman var

Tabiki olabilir benim marttaki kimyasalımda bata bir gün kala negatif bir gün gecikince silik pozitif olmuştu birde 7 gün gecikmeyle de pozitif çıktığı olmuştu. Estağfurullah kırmızılar gelmedikçe umut herzaman var
yaa valla bu mesajla çok mutlu oldum ben regli bekliyim şanslı olduğum bir şey varsa o da reglim saat gibi gelir 29 ekim olmazsam vardır diye düşünebilirim hadi bakalım

yaa valla bu mesajla çok mutlu oldum ben regli bekliyim şanslı olduğum bir şey varsa o da reglim saat gibi gelir 29 ekim olmazsam vardır diye düşünebilirim hadi bakalım
Aynen umudumuzu kesmiyoruz. Bende ilaç kullandığım için çok düzenli pazar günü olmazsam gerçekten umutlanabilirim

Evet dün itibari ile duphaston bitti her an adet olabilirim. Genelde 2 gün aonra oluyorum bakalım olacaka mıyım
Candy neden duphaston kullanıyorsun döngünün kaçıncı günü başlıyorsun her aymı?
Bende bu ay kullandıgım için araştırdım ve yumurtlamadan snra baslamak gerekiyor eğer geç yumurtlarsan nolcak mesela progesteron yumurtlamayı engelleyebilir hamileyken yumurtlama olmasın diyede salgılanıyormuş. İnternette okudum dün merak ettm bunu içerken yumurtlama olurmu diyede ? Sen yumurtlama pik çatlama görüp sonra baslıyorsan sıkıntı yok ama ya yumurtlamayı yavaşlatıyorsa? Doktoruna sordnmu

Candy neden duphaston kullanıyorsun döngünün kaçıncı günü başlıyorsun her aymı?
Bende bu ay kullandıgım için araştırdım ve yumurtlamadan snra baslamak gerekiyor eğer geç yumurtlarsan nolcak mesela progesteron yumurtlamayı engelleyebilir hamileyken yumurtlama olmasın diyede salgılanıyormuş. İnternette okudum dün merak ettm bunu içerken yumurtlama olurmu diyede ? Sen yumurtlama pik çatlama görüp sonra baslıyorsan sıkıntı yok ama ya yumurtlamayı yavaşlatıyorsa? Doktoruna sordnmu
Evet canım ben hormon testi verdim ve progesteronum çok düşük çıktı 3 ay kullanmam içinde duphaston verdi. Yumurtayı yavaşlatmasını sebebi de adetin zamanında olmasını sağlamak ilacı kullanırken yumurtlama olmuyor zaten. Ben tam detaylı araştırmadım doktorumun dediği gibi kullanıyorum. Adet olursam tekrar gidicem

Bel ağrılarım başladı yarın öbür gün kırmızılar gelir

Birkaç gün bekliyim ben olmazsam tekrar yaparım. Hayırlısı
Ben randevu bulamıyorum ne aile hekimin de nede hastanede. İşimiz gereği Suriye’nin dibindeyız buradakiler fırt fırt doğuruyorlar resmen. Kucaklarında, karınlarında bide ördek gibi arkalarında 4-5 çocuk. 👀 onlardan sıra bize gelmiyor. Gelişmemiş bir yer burası birde iğrenç 😟 doğal gaz yok, ısınma klima ile. Yerlerde asfalt yok. Offf 🫤

Benim de böyle bi sancılar girip çıkıyor gibi. Geçen ay hedef tarihten bir gün önce olmuştum 1 Ekim demişti doktorum 30 eylülde olmuştum. Şimdi de 27 Ekim dedi bakalım yarın olacak mıyım. Yarın olmazsam baya heyecanlanabilirim. Ama miklerimde de hassasiyet başladı sanki ://

X