Kız valla doktoru. Sitesinde buldum dur bekle yolluyorum linkini bulupNerden buldunbuna imkansız diyorlar çünkü
Nerden buldunbuna imkansız diyorlar çünkü
Okudum ben de şimdi. Çok enteresanmış. Normalde ilk kanda yükselir sonra idrara geçer diye biliyorum.Gebelik Testi - Gebelik Testi Ne Zaman Yapılmalıdır?
Gebelik testi, kişinin kanından ya da idrarından gebelik durumunun tespitini yapan uygulamalardır. Bu testler genellikle..banuakcal.com
Valla bende şaşırdımOkudum ben de şimdi. Çok enteresanmış. Normalde ilk kanda yükselir sonra idrara geçer diye biliyorum.
Aynısını ben Eylül ayında yaşadım test kıpkırmızı kan negatifti hemde 5 tane yapmıştım (erken gebelik testiydi)Dayanamadım bidaha yaptım. Markası first test .
İdrar beklemediği için silik çıktı alttaki en son yaptığım kuzucum. Kafam allak bullak oldu gerçekten. Var yok var yok. İdrarda çıkıyor kan dan çıkmıyor anlam veremiyorum.
Hemen hemen aynı yumurtlama günümüz benimde 14 ekimdi ben prodoctor erken gebelik testi kullandım hatta kuruma mı diye düşünüp az önce su damlattım çizgi silinmedi daha da belirgin ve pembe ayyy acaba doğru mu ya heyecanlandımYok canım ovulasyon testi yapmadım. Takvime göre 13 ekimdi ama yumurtlama akıntısına göre bakarsam 15-16 ekim. Erken gebelik testi de softec marka. Sen hangi marka yapmıştın
Ben de bugün prodoctor yaptım kuruma çizgisi çıkmadı hiç bir şekilde sizin muhtemelen pozitifHemen hemen aynı yumurtlama günümüz benimde 14 ekimdi ben prodoctor erken gebelik testi kullandım hatta kuruma mı diye düşünüp az önce su damlattım çizgi silinmedi daha da belirgin ve pembe ayyy acaba doğru mu ya heyecanlandım
Biri 10 Eylül biri 16 EylülValla bende şaşırdımumut devam ediyor asjsjsjsj #direngizem
Ayyy inşallah öyledir canım evet bende baya zamandır kullandığım bir test hiç çıkmazdı kuruma çizgisiBen de bugün prodoctor yaptım kuruma çizgisi çıkmadı hiç bir şekilde sizin muhtemelen pozitif
Şenlik var şenlik
Kızum valla sende bariz var hayırlı artışların olsun inşallahKızlarrr bugün yumurtlamanın 10.günü dün başladım test yapmaya dün çok çok zor görünen bir çizgi vardı hatta fotosunu çekmiştim ama cıkmıyordu fotoda bugün birkaç dakika önce yine yaptım prodoctor erken gebelik testi ve çizgi çıktı hemen ilk dakkadan değil ama aradan 10 dk geçmişti ama bu testler geç belirginleşiyor belki duymuşsunuzdur birde ben sürekli bu testi kullanıyorum hiç kuruma çizgisi bile cıkarmazdı ama bilemedim görebilen var mı? @Candy7777 S Sunsun9 ve diğer kızlar
Ben beş tanesini trendyoldan 120 liraya aldım erken gebelikBen de bat 9 krizindeyim ya internetten söylediğim testler gelirse önden yapmak istiyorum.eczaneden aldığım erkeni 5 6 kala kullanıcam pahalı geldi internetteki fiyatları görünce tekrar ordan alasım yok
Bende belirti falan da yok sen ymurtlama gününe bakmışmıydın ne zamandı acaba benim 18di pik
Ay en mantıklısı oymuş gerçekten ben de öyle yaptımBen beş tanesini trendyoldan 120 liraya aldım erken gebelik
Bence var gayet belirgin bi çizgiHemen hemen aynı yumurtlama günümüz benimde 14 ekimdi ben prodoctor erken gebelik testi kullandım hatta kuruma mı diye düşünüp az önce su damlattım çizgi silinmedi daha da belirgin ve pembe ayyy acaba doğru mu ya heyecanlandım
Evet canim vardımaaay kasım 21 anneleri topiğinde de vardın di miii, hadi yine aynı zamana denk gelsin bebişlerimiz
Canım her ayın ihtimali hemen hemen aynı. Her ay gebe kalma ihtimali %30 civarı. Ben ikinci ayında hamile kalmıştım. Denememizin ilkinde ovülasyon testi kullanmamıştım. İkincisinde kullandık hamile kaldım. Ama düşük yaptım. Kürtajdan bir regl sonra yine ovülasyon testiyle hamile kaldım
Neden öyle renk dağılmış gibi ki acabaBiri 10 Eylül biri 16 Eylül
Test bozukta değildi cikan apacik pozitifti kan negatifti yani en güzeli bat beklemek
Aynısını ben Eylül ayında yaşadım test kıpkırmızı kan negatifti hemde 5 tane yapmıştım (erken gebelik testiydi)
Bazen testlere de guvenemiyoruz
Ay valla insan kafayı yiyor . Ben her gün yapcam bakalım koyulaşıuor mu belli olur. Bat günene 9 gün varBiri 10 Eylül biri 16 Eylül
Test bozukta değildi cikan apacik pozitifti kan negatifti yani en güzeli bat beklemek