2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Aynısını ben Eylül ayında yaşadım test kıpkırmızı kan negatifti hemde 5 tane yapmıştım (erken gebelik testiydi)
Bazen testlere de guvenemiyoruz

Yok canım ovulasyon testi yapmadım. Takvime göre 13 ekimdi ama yumurtlama akıntısına göre bakarsam 15-16 ekim. Erken gebelik testi de softec marka. Sen hangi marka yapmıştın
Hemen hemen aynı yumurtlama günümüz benimde 14 ekimdi ben prodoctor erken gebelik testi kullandım hatta kuruma mı diye düşünüp az önce su damlattım çizgi silinmedi daha da belirgin ve pembe ayyy acaba doğru mu ya heyecanlandım

Eklentiler

• IMG_6117.jpeg
    82,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_6116.jpeg
    85,4 KB · Görüntüleme: 47
Ben de bugün prodoctor yaptım kuruma çizgisi çıkmadı hiç bir şekilde sizin muhtemelen pozitif

Valla bende şaşırdım umut devam ediyor asjsjsjsj #direngizem
Biri 10 Eylül biri 16 Eylül
Test bozukta değildi cikan apacik pozitifti kan negatifti yani en güzeli bat beklemek

Eklentiler

• IMG_20241024_181359.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20241024_181343.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 44
Kızum valla sende bariz var hayırlı artışların olsun inşallah

Ben beş tanesini trendyoldan 120 liraya aldım erken gebelik

aaay kasım 21 anneleri topiğinde de vardın di miii, hadi yine aynı zamana denk gelsin bebişlerimiz
Evet canim vardım hadi İnşallah
Eldorin @94bassuk Allah bağışlasın kızlar
Sizce ilk hamilelik için ilk ayın ihtimali çok mu düşük gerçekten öyle bişey okumuştum aklıma gelince canım sıkılıyor
Canım her ayın ihtimali hemen hemen aynı. Her ay gebe kalma ihtimali %30 civarı. Ben ikinci ayında hamile kalmıştım. Denememizin ilkinde ovülasyon testi kullanmamıştım. İkincisinde kullandık hamile kaldım. Ama düşük yaptım. Kürtajdan bir regl sonra yine ovülasyon testiyle hamile kaldım

Yani bazen sabır istiyo bazen hemen oluyor

Aynısını ben Eylül ayında yaşadım test kıpkırmızı kan negatifti hemde 5 tane yapmıştım (erken gebelik testiydi)
Bazen testlere de guvenemiyoruz

Biri 10 Eylül biri 16 Eylül
Test bozukta değildi cikan apacik pozitifti kan negatifti yani en güzeli bat beklemek
Ay valla insan kafayı yiyor . Ben her gün yapcam bakalım koyulaşıuor mu belli olur. Bat günene 9 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…