- 21 Temmuz 2023
- 420
- 384
- 23
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #33.401
Ben henüz havuç ve avokado tattirdimSebze meyve olarak neler tattırdınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben henüz havuç ve avokado tattirdimSebze meyve olarak neler tattırdınız
Benimki de aynı. Mama sandalyesinde hiç durmak istemiyor ağlıyor, korkuyor sanırım. Destekli oturmaya da karşı. Aslında oturmaya karşı kendisi. Genelde kucakta.Kızlar bebeğim hep kucak istiyor. Mama sandalyesinde, anakucaginda maksimum 10 -15 dk. Yerde 15 dk civari zorlarsam. Onun dışında oturtmaya calisiyorum öyle de 2 dk içinde sıkılıyor kendini salıyor aşağı doğru ve ağlamaya başlıyor. Ne yapmak lazım sizce ? Sürekli kucağımda bi noktadan sonra yorucu oluyor ve hiçbir şey yapamıyorum
Sakın yapma sakınnnnBenimki de kucak istiyor. Akşama kadar kucağımda gezdirsem gıkı çıkmaz, tek başına oyalanmaya da alışsın istiyorum. Bir de güncelleme geldi yere matın üzerine bırakıyorum döne döne kapıya kadar geliyorGeçen biri kanguru kurtarıcı oldu her işimi yapıyordum o da etrafı izliyordu dedi, krizli günlerde denemeyi düşünüyorum aslında
Ben bugün denedim. Benimki de kucak bağımlısı oldu. Canı yanmış gibi ağlıyor bir yere bırakınca. Çamaşırları katlayayım dedim inanılmaz zorlandım. Kanguru ile iş yapamam sanırım.Benimki de kucak istiyor. Akşama kadar kucağımda gezdirsem gıkı çıkmaz, tek başına oyalanmaya da alışsın istiyorum. Bir de güncelleme geldi yere matın üzerine bırakıyorum döne döne kapıya kadar geliyorGeçen biri kanguru kurtarıcı oldu her işimi yapıyordum o da etrafı izliyordu dedi, krizli günlerde denemeyi düşünüyorum aslında
Ben de dün havuç + yoğurt vermiştim normalde her sabah yapardı. Bugün yapmadı. Bugün de balkabağı +yoğurt verdim hala tık yok bakalım ne zaman gelecekBen yoktum ne zamandır, selamlar herkese tekrar. Ek gıdaya başladık 10 gündür filan ve kaka zamanlarımız şaştı sizde de böyle migece ve sabaha karşı kaka var artık dengem şaştı
![]()
Sakın yapma sakınnnnbenimki ona alıştı artık uyurken bile onda uyuyor
Ay zaten uyku düzenini oturtmaya çalışıyorum hala hiç girmeyim o işe o zaman.Ben bugün denedim. Benimki de kucak bağımlısı oldu. Canı yanmış gibi ağlıyor bir yere bırakınca. Çamaşırları katlayayım dedim inanılmaz zorlandım. Kanguru ile iş yapamam sanırım.
Nasıl gidiyor uyku eğitimi? Desteksize mi geçtin?Ay zaten uyku düzenini oturtmaya çalışıyorum hala hiç girmeyim o işe o zaman.
İlk 3 ay slingle ben de çok zorlanıyordum iş yapmakta, belki büyüdü diye rahat olur diyordum. Beyefendinin keyifli hale gelmesini beklicez o zaman![]()
Desteksiz için daha zamanım var sanki ya. Zaten bayram molası verdik gibi oldu eğitimeNasıl gidiyor uyku eğitimi? Desteksize mi geçtin?
Hep sabah 6 gibi yapıyordu iki gecedir gece 12 ve sabah 6 gibi emmeye uyandıktan sonra yapıyor yıldımBen de dün havuç + yoğurt vermiştim normalde her sabah yapardı. Bugün yapmadı. Bugün de balkabağı +yoğurt verdim hala tık yok bakalım ne zaman gelecek
MaşallahDesteksiz için daha zamanım var sanki ya. Zaten bayram molası verdik gibi oldu eğitimesaatlere dikkat ettim sadece. Bugün mesaj atmış artık 6. Aya girecek iki uykuya düşmemiz gerek diye, bu yüzden uyku aralıklarını daha da açmış. Nasıl olacak bilmiyorum bu saatleri zor bekliyorduk.
Gelişme olarak da şöyle, uykuya direnç çok azaldı, bazı günler değişiyor ama genelde 5-10 dakika arası uykuya geçebiliyor kucağımda sallayarak. Gündüz uykusu da deliksiz bir buçuk saatleri bulmaya başladı 2-3 gündür. Şu an uyuyor gidip gidip kontrol ediyorum Allah Allah nasıl ya diyeAlışık değilim uyumasına. Genel olarak memnunum yani ama kolay bir süreç değil biraz sabır istiyor oyalamak istiyor. Bilmiyorum yöntem doğru mu ama en azından ağlatmıyoruz yalnız bırakmıyoruz. O konuda içim rahat
Benimki de sabah 6 buçukta yapardı. Ben yıkıyorum her yaptığında gece yapınca uykusu açılıyordu yıkarken. Naparım bilmiyorumHep sabah 6 gibi yapıyordu iki gecedir gece 12 ve sabah 6 gibi emmeye uyandıktan sonra yapıyor yıldım![]()
Diş mi acaba? Gece sık uyanma sebebi diş oluyormuş geneldeMaşallahbenim bebek iyice değişti. Gece uykusuna geçene kadar 1 saat ağlıyor hiç abartısız. Gece hep uyanıyor 20-30-40 dk bir. Zaten meme de uyuyor iyice bağlandı. Gündüz bensiz 15 dk uyuyor . Artık mahvoldum . Eğitimi kimden alıyorsunuz sormuş muydum hatırlamıyorum ama sorayım yine
Bizimde ya 2.gün yapıyo yada 3. gün genelde 2.gün yapar dolu dolu kıvamlı yapıyo 2 kere felan yapıyoBen yoktum ne zamandır, selamlar herkese tekrar. Ek gıdaya başladık 10 gündür filan ve kaka zamanlarımız şaştı sizde de böyle migece ve sabaha karşı kaka var artık dengem şaştı
![]()
Buradan yazılıyor mu bilmiyorum reklam olmasın, özelden mesaj atıyorum. Hepsinin farklı bir konsepti var yine de araştırabilirsiniz.Maşallahbenim bebek iyice değişti. Gece uykusuna geçene kadar 1 saat ağlıyor hiç abartısız. Gece hep uyanıyor 20-30-40 dk bir. Zaten meme de uyuyor iyice bağlandı. Gündüz bensiz 15 dk uyuyor . Artık mahvoldum . Eğitimi kimden alıyorsunuz sormuş muydum hatırlamıyorum ama sorayım yine
Pamukla temizliyorum ben yıkamakla uğraşamam ay iyice açılır bi de. Böyle temizledikten sonra biraz emziriyorum dalıyor :/Benimki de sabah 6 buçukta yapardı. Ben yıkıyorum her yaptığında gece yapınca uykusu açılıyordu yıkarken. Naparım bilmiyorum![]()