- 1 Şubat 2024
- 867
- 1.590
- 33
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #18.421
Canim benim Allah razı olsun aminAllah sabır versin canlarım az daha dayanalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, mükafatını bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda göreceğiz inşallahDualarım hepinizle
Valla benim doktor 2ci dozu boğma alı yaptır dedi bebek için eczaneye söyledim erkenden arıyorlar 34 ya 32 haftada bulabilirsem bu karma aşıyı vurdurcam 600 TL gibi bir rakam şimdiden bulmaya çalışın bence kolay buk6nabilen bir aşı değil malesefOnu nerden alacağız acaba? Ya da nerde yaptırabiliriz?
Merhabaaa, böbrek ağrısı diyince direkt yaşadığım şey aklıma geliyor. Ben idrar yolu enfeksiyonunda böbrek ağrısı yaşadım. Kıvrandıran bir ağrı gerçekten, nefes alınca batıyor ve sahiden iki büklüm yapıyorKızlar böbreklerde bi sancı yaşayan var mı gaz sancısı mı böbrek sancısı mı bilmiyorum 1 lt soğuk su içtim ama bi anda değil tuvaletim geldi o an yapamazsın sıkışırsın da bi kramp girer ya öyle oldu sonra gitmedi yürüyemiyorum iki büklüm gibiyim bugün 2. Gün fikri olan varmı ?
Öyle valla üstteki biraz daha zayıf yeri bol diye fazla koşturuyor sanırımÜstteki rahat yeri kapmışicerde sağ olsunlarda katlanıyoruz valla çıkacak gibi oluyor tutuyorum
Evet ben eczaneye sordum tedarik edemiyoruz dedi. Başka yerlere de soracağım inşallah bulurumValla benim doktor 2ci dozu boğma alı yaptır dedi bebek için eczaneye söyledim erkenden arıyorlar 34 ya 32 haftada bulabilirsem bu karma aşıyı vurdurcam 600 TL gibi bir rakam şimdiden bulmaya çalışın bence kolay buk6nabilen bir aşı değil malesef
Benim doktorum biz burada yapıyoruz istersen dedi ama hangi marka için bilmiyorum. Gittiğimde sorarımEvet ben eczaneye sordum tedarik edemiyoruz dedi. Başka yerlere de soracağım inşallah bulurum
Anladım, İstanbul Avrupa yakasında yaptıran var mı grupta acabaBenim doktorum biz burada yapıyoruz istersen dedi ama hangi marka için bilmiyorum. Gittiğimde sorarım
Kader ortağım bozma moralini üstesinden geliriz elbetKızlar şeker yüklemesinde elenen ekibe katıldım
Açlık 88
1. Saat tokluk 149
2. Saat tokluk 145 ile pre diyabete el sallıyorum
Bakalım haftaya doktorum tarafından nasıl azarlanacağım:)
Ben anlayamıyorum canım güçlü olanlar ayaktır diye düşünüyorumKızlar, bebeğinizin hareketlerini hangi organı ile yaptığını nasıl anlıyorsunuz
Yani eli mi ayağı mı poposu mu
Benim oğlan bam güm hep bir vuruş, kayış halinde ama neresi nereme denk geliyor anlayamıyorum
Benim gibi olan var mı aranızda
Ne durumdasınız işe yaradı mıŞükür çok sevindimbende çok yasıyorum problem nasıl yapacağız bilmiyorum. Dün gece içtim şimdi sabah da içtim 15 ml ne zaman düzelir acaba benimki de
Ultrasonda kafası nerde ayağı nerde bildiğim için anlıyorum. Genelde daha sert ve idrar torbasına vurduğu ayaklarıBen anlayamıyorum canım güçlü olanlar ayaktır diye düşünüyorum
Sürekli yer değiştiriyor benimki aynı yerde olmuyor hiç gittiğimizde ters dönmüştüUltrasonda kafası nerde ayağı nerde bildiğim için anlıyorum. Genelde daha sert ve idrar torbasına vurduğu ayaklarıSağ tarafımda geriniyomuş gibi yapıncada elleri diye tahmin ediyorum
Malesef iki kez içtim toplam ama hala yaramadı bugün gene kabızım nasıl düzelecek bu iş asla bilmiyorumNe durumdasınız işe yaradı mı
sen korktugun icin strese bagli oluyo sanirim kendini de bu donemde.cok dinliyorsundurBugün sürekli sertlesme ve toplanma yaşadım doktora gitmedim artık napcagmi sapıttım ilaçta alıyorum yarin sabah gitsem mi diye düşünüyorum. Gün icinde kac defa oluyor sizlerin? Birde duşa girdim yüzüme su gelince nefessiz kaldım zaten sabahtan bir nefes darlığı vardı sonra elim ayağım titremeye başladı boncuk boncuk ter döktüm ayaklarım soğudu buz kesti daha yeni kendime geliyorum bu nedir başına gelen var mı
Canım valla ben anlıyorum sanırım benimki makat pozisyonunda kafasıyla kaburgalarımı mahvediyorKızlar, bebeğinizin hareketlerini hangi organı ile yaptığını nasıl anlıyorsunuz
Yani eli mi ayağı mı poposu mu
Benim oğlan bam güm hep bir vuruş, kayış halinde ama neresi nereme denk geliyor anlayamıyorum
Benim gibi olan var mı aranızda
Toplanma hissi dönem dönem bende de oluyor ama benim şöyle o his oluyor sonra bebek hareket ediyor ona hazırlık gibi hissediyorum sanki bi çok kez oluyor ama kısa sürüyor benim çok üzerinde durmadım durmalimiyim bilemedim sen yazdıktan sonraBugün sürekli sertlesme ve toplanma yaşadım doktora gitmedim artık napcagmi sapıttım ilaçta alıyorum yarin sabah gitsem mi diye düşünüyorum. Gün icinde kac defa oluyor sizlerin? Birde duşa girdim yüzüme su gelince nefessiz kaldım zaten sabahtan bir nefes darlığı vardı sonra elim ayağım titremeye başladı boncuk boncuk ter döktüm ayaklarım soğudu buz kesti daha yeni kendime geliyorum bu nedir başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?