- 27 Ekim 2023
- 316
- 1.002
- 27
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.921
Merhaba, bana da doktorum bu aşıyı önerdi, 32. haftada vurulmamı söyledi. Zor bulunduğunu tahmin ettiğim için şimdiden aldım, buzdolabının yumurtalık kısmında saklamak yeterliymiş. Sağlık ocağında yapılıyor mu emin değilim, ama ben gittiğim hastanenin acil kısmında yaptırmayı düşünüyorum, genelde o şekilde oluyormuş.KayraElif .!.:
Merhaba bu bahsettiginiz aşıdan ben de olmak istiyorum araştırmalarım sonucu buldum.Fakat doktorum maalesef bilgi sahibi değilmiş, arastiracagini söyledi.
Siz adaceli vuruldunuz mu?Saglik ocaginda problem yaşanıyor mu ve kayitlara vurulduğuna dair bilgi girilmedigini okudum bilgi verirseniz çok sevinirim.
Evet 28. haftamda yaptırdım. Ben sağlık ocağındaki hemşireye söyledim adacel çok iyi olur, o daha geçerli bi aşı getir ben yaparım dedi. Yurt dışına çıkarken falan da bizimki sayılmıyo ama adacel sayılıyo dedi ama neden sayılması gerekiyo nerde soruyolar ben anlamadım pek
Bir diğer hamiş arkadaşımızın da yorumu bu şekilde.
Bu arada diğer tetanoz aşısına gerek yok dedi doktorum, zamanı gelince sadece bu aşıyı vurulacağım.