2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Teşekkür ederim cevap için peki böyle düşük olmasının bebeğe bir zararı olmuş mudur bilginiz var mı
Demir kandaki oksijenin taşınması için kritik bir madde. Bebekler de hem kendileri için dmeire ihtiyaç duyuyor hem de yeterli oksijeni alabilmek için. Bu yüzden Bizim kanımızdaki demir çok önemli onlar için. Ama canını sıkma. O alması gereken kadarını zaten alır. Önemli olan kanındaki demirin ikinize de yetmesi. O yüzden endişe etme. Kısa sürede serumla toparlarsın.

Merhaba kızlar geçen hafta sağlık ocağında kan vermiştim demir değerlerim yerlerde çıkmış üstelik ilaç da kullanıyordum aranızda benim gibi olan var mı
Canım bendede demir sıkıntılı malesef çok düşük cıkmıştı ilac verdi içtiğim gibi tüm yan etkilerin hepsini yaşayarak kusmustum dahada devam etmedim sabah aksam aç karnına 1 kaşık pekmezın ustune lımon sıkıp içiyorum çekirdekli kara üzüm yemeye çalışıyorum şuan d3 dışında bişi kullanmıyorum onuda pek düzenli içmiyorum unutuyorum

Günaydın kızlar doktora gittim . Şeker yüklemesi ve bazı tahliller yaptı değerlerim yerlerde. Kan , magnezyum , demir , b 12. İlaçları iki katına çıkardı haftada bir de B12 iğnesi verdi. Gebelik öncesi kanım en üst seviyedeydi. Şuradan şuraya kıpırdamak içimden gelmiyor sabah işe uyanamıyorum.

Bir de havuza giriyor musunuz . Ben yarım saat falan haftada bir ya da iki . Arttırsam sorun olur mu acaba son aylar.

Benimde o değerlerdeydi serumla baya bi arttı depolarım. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Hangi ilacı kullanıyordunuz
Aslında en başta feramat kullanıyordum sonra kabızlık hemoroid gibi sıkıntılar çekince doktorum solgar verdi. Şimdi yazdım doktora feramata döneyim mi diye dönebilirsin sabah akşam almaya başla dedi, serum demedi. 1 ay sonra tekrar bakarız dedi. Sizlere serum mu önermişti doktorunuz

Benim de kan çok düşük çıktı sizin kaç çıktı hangi ilacı kullanıyorsunuz

Ben de geçen hafta yaptırmıştım canım. Kan değerim, demir, magnezyum, B12 çok düşmüş aynı şekilde takviyeleri 2 katına çıkardık. Sanırım şu dönemde düşük çıkması çok normal herkesin öyle çıkmış. Takviyeleri arttırmaktan başka çaremiz yok gibi. Hepimize bol bol vitamin şifa olsun

Havuz için bana doktorum izin vermedi mikrop yuvası enfeksiyon yaparsın demişti ama denize ok demişti. Sen yine de kendi doktoruna sor kuzum

Ben kanz withme aldım park yatak, bebek arabası nuna triv, oto koltuğu nuna rebl plus

Ben sitenin havuzuna çok nadir giriyorum ama sabahları, henüz iki üç kişi oluyor. Daha kalabalıkken girmem. Bir de haftada bir filan giriyorum pek önermiyor çünkü doktorum, vajina florasını bozabilir diye

Araba Cybex Eezy Twist ve Aton M ana kucağı (puset) aldım canım, park beşik olarakta Elele Nova 3in1 aldım. Büyük parçalardan Oto koltuk ve mama sandalyesi 6 aydan sonra kullanıldığı için onları Kasım indirimlerine bıraktım.

Evet direk serum verdi. 2 çok düşük aslında ya serum daha iyi olurdu. Doktorların bazıları pek vermiyor serumu ama bence demir ilaçlarıyla kısa sürede toparlanma olmuyor

Canım doktorum yüzme için çok iyi olur demişti bence gir ama dikkat et özellikle havuzlar enfeksiyon için çok açık oluyor ıslak mayo ile durma kontrol et kendini de değerleri bebislerimiz tüketiyorlar takviye şart

Tam elele nova 3in1 hakkında ne düşünüyorsunuz yazıcaktım. Siz almışsınız. Benimde evim baya küçük. Direk böyle büyük beşik alsam yatağın karşısına koyabiliyorum o zamanda hareket edemem hep yatak odasına tıkılırım gibi geliyor. Böyle taşınabilir bir şey alsam daha mı mantıklı olur acaba ya. Sonradanda bi daha beşik alırız napalım artık. Siz ne düşünerek tercih ettiniz bu beşiği

Bende elele bonte 2 6in1 modelini aldım gayet kullanışlı görünüyor anne yani olabiliyor 2 3 yaşına kadar rahat kullanırız diye düşünüyorum

Ben de tam bu sebeplerle bunu tercih ettim aslında. Tekerlekli beşik odadan odaya çok rahat taşınıyor ve küçük nereye gidersem oraya götürürüm diye düşündüm Otomatik sallanması, müzikli olması, büyüdükçe kademeleri olarak büyümesi cazip geldi. Kurulumunu da yaptım ben çok beğendim 1 yaşına kadar bunu kullanırım dedim odasına ayrı montessori yatak alacağım onu da artık lise çağına kadar kullanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…