2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Bende nova yı düşünüyorum beğenmenize sevindim

Hahaha tavrina gore mi karar veriyorsun vallahi ne zor yaaa ben agirlayamam kimseyi ben kimseyede gitmem dogum yapanlara 3 ay hem logusa hem bebek mikrobik acisindan dusunurum ondan dolayi kendinizi baski altinda hissetmeyin
Kendi ailemin de eşimin ailesinin de bizim için bişey yapmaya pek gönlü olmamıştır bu zamana kadar
o yüzden öyle dedim, yapacak gibi bir izlenim alırsam söylerim yoksa gene kendi kendimize bişeyler yapacağız eşimle

Kızlar bu arada yarın sabah şeker yüklemem var, doktoruma sordum su içeyim mi diye, içebilirsin dedi. 8 saat açlığın yeterli olduğunu söyledi. Ailemde hep şeker olduğu için, bende de önceden insülin direnci olduğu için ve tatlıyı çok sevdiğim için gebelik şekeri çıkacağına dair hissim var o yüzden canım sıkkın biraz Hayırlısı bakalım

Gecmis olsun canim bana da gecen hafta doktorum kan için şase verdi benim de dusuk cikmis. Havuzu genelde doktorlar onermiyor hijyen acisindan ama sizin bireysel havuzunuzsa temizliginden eminsen orası ayrı

Ben de aldım valla bej olanını zaten indirim bekliyordum. Yataş juno da aldım trendyolda 1500

Arkadaşlar ben progestanı agizdan alıyordum ama doktor fitil olarak kullanacaksın artık dedi. Kullanıyorum ama bunun hepsi akıp gidiyor sanki ya beyaz beyaz çıkıyor. e nasıl ise yarayacak bu kullanan var mi

Arkadaşlar ben progestanı agizdan alıyordum ama doktor fitil olarak kullanacaksın artık dedi. Kullanıyorum ama bunun hepsi akıp gidiyor sanki ya beyaz beyaz çıkıyor. e nasıl ise yarayacak bu kullanan var mi
Canım vücut gereken kısmını alıp kalanı atıyor korkma ole bisi o

Canım benim de öyle oluyordu almadan önce işlerini bitir, tuvaletini yap uzan demişti doktorum. 20 30 dk öyle durursan geri çıkmıyor çok az akıntı oluyor

Hamişler selam,Tetanoz vakti geldi fakat ben devletin verdiği tetanoz aşısını olmak istemiyorum hatta hiç olmak istemiyorum ama doktorum olmamı istiyor.
Burada veya başka bir başlıkta Adacel isimli Difteri boğmaca ve tetanoz üçü bir olan bir aşıdan bahsetmişti.Daha önce olan var mı bu aşıyı yada ismini duyan?Eczaneye sordugumda fiyatı 671 tl olarak söyledi.Eczacıda duymamış,doğum doktoruma da sordum bilgim yok arastiririm demişti.

Korkma fazla olan kısmı gidiyor ama ilacı tamamen ittiğinden emin ol canım, bide yarım saat yat akmaz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…