- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.861
Geçmiş olsun şimdi nasılsınAmin. Teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun şimdi nasılsınAmin. Teşekkür ederim.
Evet direk serum verdi. 2 çok düşük aslında ya serum daha iyi olurdu. Doktorların bazıları pek vermiyor serumu ama bence demir ilaçlarıyla kısa sürede toparlanma olmuyorAslında en başta feramat kullanıyordum sonra kabızlık hemoroid gibi sıkıntılar çekince doktorum solgar verdi. Şimdi yazdım doktora feramata döneyim mi diye dönebilirsin sabah akşam almaya başla dedi, serum demedi. 1 ay sonra tekrar bakarız dedi. Sizlere serum mu önermişti doktorunuz
Canım doktorum yüzme için çok iyi olur demişti bence gir ama dikkat et özellikle havuzlar enfeksiyon için çok açık oluyor ıslak mayo ile durma kontrol et kendini de değerleri bebislerimiz tüketiyorlar takviye şartGünaydın kızlar doktora gittim . Şeker yüklemesi ve bazı tahliller yaptı değerlerim yerlerde. Kan , magnezyum , demir , b 12. İlaçları iki katına çıkardı haftada bir de B12 iğnesi verdi. Gebelik öncesi kanım en üst seviyedeydi. Şuradan şuraya kıpırdamak içimden gelmiyor sabah işe uyanamıyorum.
Bir de havuza giriyor musunuz . Ben yarım saat falan haftada bir ya da iki . Arttırsam sorun olur mu acaba son aylar.
Ferritin 2 çıktığında hemen demir serumu taktırmıştı doktorum 3 hafta üst üste..değerleri inanılmaz yükseltiyorMerhaba kızlar geçen hafta sağlık ocağında kan vermiştim demir değerlerim yerlerde çıkmış üstelik ilaç da kullanıyordum aranızda benim gibi olan var mı
Tam elele nova 3in1 hakkında ne düşünüyorsunuz yazıcaktım. Siz almışsınız. Benimde evim baya küçük. Direk böyle büyük beşik alsam yatağın karşısına koyabiliyorum o zamanda hareket edemem hep yatak odasına tıkılırım gibi geliyor. Böyle taşınabilir bir şey alsam daha mı mantıklı olur acaba ya. Sonradanda bi daha beşik alırız napalım artık. Siz ne düşünerek tercih ettiniz bu beşiğiAraba Cybex Eezy Twist ve Aton M ana kucağı (puset) aldım canım, park beşik olarakta Elele Nova 3in1 aldım. Büyük parçalardan Oto koltuk ve mama sandalyesi 6 aydan sonra kullanıldığı için onları Kasım indirimlerine bıraktım.
Bende elele bonte 2 6in1 modelini aldım gayet kullanışlı görünüyor anne yani olabiliyor 2 3 yaşına kadar rahat kullanırız diye düşünüyorumKızlar iyi akşamlar park yatak almayı düşünenler ya da alışverişlerini yapanlar hangi model tercih ettiniz bizlerle de paylaşır mısınız? Bir de bebek arabası önerisi istiyorum travel sistem olanlardan Bi ara grupta baya bi paylaşılmıştı öneriler ama ben kaçırdım orayı bu hafta bebek arabası park yatak bir de oto koltuğu alayım diyorum büyük parçaların bi kısmı çıksın aradan çünkü sıcaklar birde giderek haftamız ilerliyor ben sanki gunden güne iyice halsizlesmeye başladım sıcaklar iyice basmadan dolasayım biraz
Ben de tam bu sebeplerle bunu tercih ettim aslında. Tekerlekli beşik odadan odaya çok rahat taşınıyor ve küçük nereye gidersem oraya götürürüm diye düşündüm Otomatik sallanması, müzikli olması, büyüdükçe kademeleri olarak büyümesi cazip geldi. Kurulumunu da yaptım ben çok beğendim 1 yaşına kadar bunu kullanırım dedim odasına ayrı montessori yatak alacağım onu da artık lise çağına kadar kullanırTam elele nova 3in1 hakkında ne düşünüyorsunuz yazıcaktım. Siz almışsınız. Benimde evim baya küçük. Direk böyle büyük beşik alsam yatağın karşısına koyabiliyorum o zamanda hareket edemem hep yatak odasına tıkılırım gibi geliyor. Böyle taşınabilir bir şey alsam daha mı mantıklı olur acaba ya. Sonradanda bi daha beşik alırız napalım artık. Siz ne düşünerek tercih ettiniz bu beşiği
Bende nova yı düşünüyorum beğenmenize sevindimBen de tam bu sebeplerle bunu tercih ettim aslında. Tekerlekli beşik odadan odaya çok rahat taşınıyor ve küçük nereye gidersem oraya götürürüm diye düşündüm Otomatik sallanması, müzikli olması, büyüdükçe kademeleri olarak büyümesi cazip geldi. Kurulumunu da yaptım ben çok beğendim
Kendi ailemin de eşimin ailesinin de bizim için bişey yapmaya pek gönlü olmamıştır bu zamana kadarHahaha tavrina gore mi karar veriyorsun vallahi ne zor yaaa ben agirlayamam kimseyi ben kimseyede gitmem dogum yapanlara 3 ay hem logusa hem bebek mikrobik acisindan dusunurum ondan dolayi kendinizi baski altinda hissetmeyin
Gecmis olsun canim bana da gecen hafta doktorum kan için şase verdi benim de dusuk cikmis. Havuzu genelde doktorlar onermiyor hijyen acisindan ama sizin bireysel havuzunuzsa temizliginden eminsen orası ayrıGünaydın kızlar doktora gittim . Şeker yüklemesi ve bazı tahliller yaptı değerlerim yerlerde. Kan , magnezyum , demir , b 12. İlaçları iki katına çıkardı haftada bir de B12 iğnesi verdi. Gebelik öncesi kanım en üst seviyedeydi. Şuradan şuraya kıpırdamak içimden gelmiyor sabah işe uyanamıyorum.
Bir de havuza giriyor musunuz . Ben yarım saat falan haftada bir ya da iki . Arttırsam sorun olur mu acaba son aylar.
Ben de aldım valla bej olanını zaten indirim bekliyordum. Yataş juno da aldım trendyolda 1500E bebekte OiOi marka beslenme gereçlerinde %60 indirim var kızlar. Ek gıdaya geçildiğinde kullanılabilecek en iyi markaymış. Almayı düşünmüyordum şimdiden ama böyle bir indirim yakalayınca tüm setini aldım size de haber vermek istedim
Bireysel değil canım sitenin havuzu.Gecmis olsun canim bana da gecen hafta doktorum kan için şase verdi benim de dusuk cikmis. Havuzu genelde doktorlar onermiyor hijyen acisindan ama sizin bireysel havuzunuzsa temizliginden eminsen orası ayrı
Bu söylediklerim de özel Kızılay vakıf aslında ama genede yüksek fiyatBende özelde sordum suanlık 20 dediler canım
Teşekkür ederim daha iyiyim, kanamam kahverengi lekelenmeye döndü.Geçmiş olsun şimdi nasılsın
Şehirden şehire cok fark ediyor canım hastaneden hastaneye simdi zaten temmuz zammından sonra herseye zam gelecek mutlaka doğum ücretlerine de yansıyacaktırBu söylediklerim de özel Kızılay vakıf aslında ama genede yüksek fiyat
Canım vücut gereken kısmını alıp kalanı atıyor korkma ole bisi oArkadaşlar ben progestanı agizdan alıyordum ama doktor fitil olarak kullanacaksın artık dedi. Kullanıyorum ama bunun hepsi akıp gidiyor sanki ya beyaz beyaz çıkıyor. e nasıl ise yarayacak bu kullanan var mi