- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #17.541
Canimmm benim saglikli almamiz icin hepimize dua genelimizin zor geciyor Allah im buyuktur hayirlisiyla evlatlarimizi aliriz kucagimizaDün yazdıklarıma cevap verip cevaplayamadigim arkadaşlara ithafen yazıyorumkusura bakmayın cevap atamadım burdan yazayım dedim. Sabah tekrar doktora geldim vajinal.usg ile rahim agzi uzunluğuna baktı 36mm çıktı 2 hafta önce 45 mm Di doktor 4 haftalik proluton iğne yazdı hergun progestana devam vajinal alcaksin dedi 2 defa. Bide ocean extramag almamı istedi. İnşallah daha fazla kisalmaz dinlenerek bol su ve ilaçla atlatırım kanım 8bucuk ama Akdeniz anemisi taşıyıcısı olduğum için demur serumu bana olmuyormuş dahiliye ve hematoloji bölümü karar verecekmiş. Güzel günler gelcek inanıyorum
Aminnn çok teşekkür ederimMonurol içmiştim. Gece içip uyuyup en az 3 4 saat idrara gitmemek gerekiyor. Diğerini hiç kullanmadım. Geçmiş olsun inşallah kurtulursunuz hemen
Ne bileyim genelde 40 in çıkmasını bekliyolar yaa
[/QUOTE
Gerçekten zor bir durum, Allah dermansız dert vermesinAllah'ım o enfeksiyonlar benimde yakamı bırakmadı her şeyi kullandım azalıyor ama tamamen geçmedi şmdi dşük dozda antibiyotik kullanıyorum inşallah kurtulurum artık ya. 3 buçuk 4 litreden aşağı su içmek yok dedi doktorum ben biraz suyu az içiyorum o çok etkiliyormuş bu aralar ekstra dikkat ediyorum bakalım inşallah kurtulucaz enfeksiyondan
Çok teşekkür ederim canım, allah şifa bekleyen herkese şifa versinBu ikisi de farklı farklı zamanlarda kullandım canım, benim enfeksiyonlar azdı fayda etti bence. Fitili gece yatarken koy hep uzanır pozisyonda olduğu için daha etkili olur. Monurol da genelde hep hamilelere veriliyor onu da içince ne kadar tuvalete gitmezsen iyi olur
İnşallah hemen etki eder de iyileşirim, çok teşekkür ederimİkisini de kullandım canım idrar yolu için saşe olan bende işe yaramadı, fitil olanı vajinal enfeksiyon için kullanmıştım 3 adet kullandırdı ve geçirdi baya etkili bir ilaç idrar yolları için de iyi gelir umarım çok geçmiş olsun
Kesinlikle ayni seyi dusunuyorum ben miyom ameliyatida oldum acik operasyon yaptilar sezaryan hic bisey demedilerTetanoz aşısının hamilelik planlayanlarda önceden neden yapılmadığı kafama çok takılıyor. Sonuçta 5 yıl koruyuculuğu var. Siz hekimlere bizden daha yakın biri olarak bunun cevabını alabilir misiniz?
Doktorlar da kendi aralarında farklı uygulamalar yapıyorlar. Benim ailede çok fazla şeker hastası var, diyet türü de beslenmiyorum. Ben her halükarda yaptırırdım ama beslenmesine dikkat eden, ailesinde diyabet öyküsü olmayan kişiler tercih etmeyebilir belki.Bana hiç birini yapmadı işte. Soruyorum yok gel diyor anlamadım valla pazaryesi gitcem
Yine bu annelerdeydi sanırım bir anne adayımız bu konuyla alakalı konuşmuştu. Eğer sürekli oluyorsa bir doktora görünün rahim ağzı uzunluğuna ve sancı olup olmadığına baktırın nstde.Kızlar benim de sürekli karnım taş gibi oluyor. Sağ tarafım bianda yükseliyor. Sonra geçiyor. Ben bunu bebek orda toplanıyor kafası ya da poposu sanıyordum. Okuduğum kadarıyla yalancı kasılma diyenler var. Bu sıkıntılı bir durum mu?
Zaten karışık olan hamile kafasını daha çok bulandırmak için olsa gerekKe
Kesinlikle ayni seyi dusunuyorum ben miyom ameliyatida oldum acik operasyon yaptilar sezaryan hic bisey demediler
Hergün günde birkaç kez oluyor nerdeyse. Araştırdığım kadarıyla normal olduğunu yazmışlar. Rahim ağzı uzunluğumu detaylı ultrasonda doktor normal olduğunu söyledi. Ama burdaki yazıları okuyunca telaşlandım açıkçasıYine bu annelerdeydi sanırım bir anne adayımız bu konuyla alakalı konuşmuştu. Eğer sürekli oluyorsa bir doktora görünün rahim ağzı uzunluğuna ve sancı olup olmadığına baktırın nstde.
Yani bilemedim ölçü olarak kaç olduğunu söylemedi mi size detaylida. Randevunuz yakın tarihteyse o zamana kadar takip edin günde kaç kere olduğunu doktora söylersiniz yada bir ara kadın doğuma alabilrsiniz devletten yakın tarihe bir randevu.Hergün günde birkaç kez oluyor nerdeyse. Araştırdığım kadarıyla normal olduğunu yazmışlar. Rahim ağzı uzunluğumu detaylı ultrasonda doktor normal olduğunu söyledi. Ama burdaki yazıları okuyunca telaşlandım açıkçası
ben ben o dertlerdeyim hayatımız da hiç ödem tutmadık galiba bünyemize ağır geldibenim el ve ayak parmaklarımda acımsı bir ağrı var. biraz ödem tutuyorum galiba. sizce ödemden kemik ağrısı olur mu ki?
Ayaksız al dedi bazıları ben de emin olamadım. Bazıları da ayaklı al diyorBen de bunu merak ediyorum. Ayaklı olanları uzayınca çok giyemiyorlarmış ama bizimki kışa gelecek 3-6 ay falan. Ayaklı almak mantıklı. Ama çok almamak lazım sanırım. Büyümesine göre eklenebilir. 6 aydan sonrası yaza gelecek çünkü sıcakta giyemezler
Bende de oluyor o sık sık. Doktorum bebek buyudukce olmasi normal dediKızlar benim de sürekli karnım taş gibi oluyor. Sağ tarafım bianda yükseliyor. Sonra geçiyor. Ben bunu bebek orda toplanıyor kafası ya da poposu sanıyordum. Okuduğum kadarıyla yalancı kasılma diyenler var. Bu sıkıntılı bir durum mu?
Bizde 24+5 te gittik bebegin biri 817 gr, ikinci bebek 730 gr cikti
Bizde 24+5 te gittik bebegin biri 817 gr, ikinci bebek 730 gr cikti
5er tane aldım canım ben 0-3 ve 3-6 olarak. Ayaklı aldım kışa denk geldiği için. 6 aydan sonrakileri ayaksız alacağım N nehirgibi99Ben de bunu merak ediyorum. Ayaklı olanları uzayınca çok giyemiyorlarmış ama bizimki kışa gelecek 3-6 ay falan. Ayaklı almak mantıklı. Ama çok almamak lazım sanırım. Büyümesine göre eklenebilir. 6 aydan sonrası yaza gelecek çünkü sıcakta giyemezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?