- Konu Sahibi kediannesibiri
- #17.521
Allah razı olsunCanım çok çok geçmiş olsun..
Off diş ağrısı zordur, çeken bilir. Allah yardımcın olsun canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunCanım çok çok geçmiş olsun..
Off diş ağrısı zordur, çeken bilir. Allah yardımcın olsun canım![]()
Allah yardımcın olsunn canım neyin varmış belli oldu mu nasılsınKızlar ben sancı ve sertlesme için acile gelmiştim sancı çıkmadı şükür. Ama karin ağrım var doktorum yatış verdi hastaneye yatıyorum dualarınızı beklerim Allah bebeğimi bana bağışlasın![]()
Bizde 24+5 te gittik bebegin biri 817 gr, ikinci bebek 730 gr ciktiSelammm23+4 bebek a 710 gr, bebek b 585 gr
![]()
Ya oğluşum yaa bir de işeyecek mi anneye ah ahh alayım bende bariEvet yani kazalar oluyor tabii arada![]()
Canım bende bugün detaylıya girdim normalde 23+1 ama 22+5 le uyumlu dedi korkulacak bişey yok dedi 566 gr. Dedi bebek içinde burdan yorumlarsak bence doktorun dediği doğruSelam hanımlar bugün detaylı ultrasona girdim.Normalde 22+5 haftalık gebeyim.Sıkıntılı bir durum yok fakat bebek iki hafta ilerden olarak 24 hafta ile uyumlu çıktı. Hemen akabinde doktoruma randevum vardı(aynı gün peşpeşe)kendisi baktığında 22 haftayla uyumlu olduğunu kendi baktığını dogru kabul ettiğini belirtti.Şimdi bu şekilde herkesin cihazında fark varsa neden ultrasona girdik o halde?Şeker olabileceği söyledi bu hafta açlık kan şekerim 84 gayet iyi. Bebeğin kilosu 568 gr.Genel olarak sanırım ağır..
Ne yapsam bilemiyorum.Iki doktor aynı hastane farklı sonuçlar![]()
1.5 ayda en fazla 2 ayda gecmisti arkadaşımın telaslanma Allah dermansız dert vermesin felcin en masum halı çok şükür daha kötüsü olabilirdi onu dusun biraz rahatlarsin kolay değil tabi ama Allah şifa versinKızlar merhaba eylül annelerinden geliyorum. Konularımızla alakasız birşey soracağım. Ben 10 haziran sabahı sağ tarafımdan yüz felci geçirdim bugün 20.günüm hala kaşım oynamıyor gülemiyorum. Gözüm daha iyi kapanmaya başladı ama sadece bu kadar. Çok şükür emarda falan birşey çıkmadı. 9 gündür de fizik tedavi alıyorum. Daha önce başına böyle bişey gelen ya da etrafında şahit olan var mıdır varsa ne kadar sürelerde iyileşme görüldü yazar mısınız moralim çok bozuk etkiliyor insanı 3 haftadır evden dışarıya hastane hariç çıkmıyorum![]()
Ben de bunu merak ediyorum. Ayaklı olanları uzayınca çok giyemiyorlarmış ama bizimki kışa gelecek 3-6 ay falan. Ayaklı almak mantıklı. Ama çok almamak lazım sanırım. Büyümesine göre eklenebilir. 6 aydan sonrası yaza gelecek çünkü sıcakta giyemezlerKızlar sizce şu tarz tulumlardan 0-3 ay ve 3-6 aylık kaçar tane almalıyım
Vitaminlerini ihmal etme. Sinir hasarlarına B vitaminleri çok önemli. Bol su tüket yemene içmene dikkat et. Egzersiz falan verdiyse doktor onları yapmaya çalış.Kızlar merhaba eylül annelerinden geliyorum. Konularımızla alakasız birşey soracağım. Ben 10 haziran sabahı sağ tarafımdan yüz felci geçirdim bugün 20.günüm hala kaşım oynamıyor gülemiyorum. Gözüm daha iyi kapanmaya başladı ama sadece bu kadar. Çok şükür emarda falan birşey çıkmadı. 9 gündür de fizik tedavi alıyorum. Daha önce başına böyle bişey gelen ya da etrafında şahit olan var mıdır varsa ne kadar sürelerde iyileşme görüldü yazar mısınız moralim çok bozuk etkiliyor insanı 3 haftadır evden dışarıya hastane hariç çıkmıyorum![]()
Woww cok guzel hamilesin benimki yanlarda gogsum coook buyuk benimdee yaaaaÇok sağol canım :) Giydiğim şeylere göre çok değişiyor önden yok gibi çünkü yanlara yayık değil ortada top gibi :) bak top gibi aynıı :)