- 18 Ağustos 2022
- 2.292
- 3.231
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #17.441
Kızlar aclik tokluk icin kan tahlilleri verdim bugun kansizlik cikti doktorum kan ilaci verdi fertamır. Kullanan var mi herhangi bir yan etkisi oluyor mu
Çevremdekiler ben bayılcak gibi oldum yaptırdığımda falan dedilerde korktumben yaptırdım bugün. şükür iyi çıktı. ailede şeker hastası var mı diye sordu, evet babam dedim. o zaman 75 gr yapalım dedi, yani yapmama gibi bir şey konuşmadık bile. ben şahsen zorlanmadım da, tadı kötü değildi bence. önemli bir test, içim rahatladı.
Beni de etkiledi o test 75 lik yaptırdım bende ama içeceği içtikten sonra ya oturun ya uzanın vücuda bi anda şeker girince zor oluyor dedi doktorum normalmiş yani .Çevremdekiler ben bayılcak gibi oldum yaptırdığımda falan dedilerde korktumbenimde babam şeker hastası ama tip 2. Anne tarafım ama komple şeker hastası annem hariç. Sanırım yaptırmak gerekli bu tarz durumlarda
Benimde öyle kuzumBenim sağ kaşımın üstü ağrıyor tek taraflı
Kaç haftalıkSelam kızlar doktordan çıktım az önce çok şükür iyiyiz hersey yolunda 1 kilo olmuş bizimki 34 cm de boyu var hersey iyi tetanoz da ol dedi onu olacağım pazartesi günü bakalım
Benim de hep çıkıyor protein. 24 saatlik idrar istiyorlar. Bazen gebelikte biraz protein kaçağı olabiliyormuş. Önemli olan 24 saatlik idrarda belirtilen sınırı aşmaması sanırım.Kızlar idrar da protein eser ne demek bilen var mı bide bakteri orta çıkmış diğer değerler hep normal çıkmış
Doktorum gunde 2 defa dedi 12 saat arayla ama ac tok demedi nasil kullanmam gerekiyor acabaBen kullanıyorum. Kabızlık falan yapmadı bende. Memnunum ikinci kutuya geçtim
Yemekten hemen sonra içiliyor canımDoktorum gunde 2 defa dedi 12 saat arayla ama ac tok demedi nasil kullanmam gerekiyor acaba
Sağol canım içim rahatladı biraz Google da gebelik zehirlenmesi felan yazıyor korktum birazBenim de hep çıkıyor protein. 24 saatlik idrar istiyorlar. Bazen gebelikte biraz protein kaçağı olabiliyormuş. Önemli olan 24 saatlik idrarda belirtilen sınırı aşmaması sanırım.
Magnezyum migrenim ve bacak kramplari icin 2 aydir falan kullaniyorum kuzumÇok şükür benimkine de başta kısa dedi sonra vajinadan ölçüp normal dediAma o kadar fazla oluyor ki ilk ölçümlere göre kısaldı rahim ağzım. Dr Banu Çiftçinin uygulamasında da yalancı sancılar bu haftalarda başlar diyor ama saatte 4ten fazla olması hâlinde doktora gidin diyor. Benimki bazen dörtten fazla da oluyor. Zaten dert ettiğim şey çok erken başlaması ve çok sık olması. İnşallah hepimiz vaktinde sağlıkla doğururuz. Magnezyum falan verdi mi?
Ben de tansiyonu sabah akşam ölçüyorum. Yükselmedikçe sorun yok dediler.Sağol canım içim rahatladı biraz Google da gebelik zehirlenmesi felan yazıyor korktum birazbenim baş ağrısı var ama tansiyonum normal çıkıyor hep pazartesi günü tekrar gidecem bakalım ne dicek
Kaç haftalık
benim içtiğim enerji içeceği gibiydi aynı. bence yaptırın ileride Allah korusun keşkesi ağır olabilir. bir problem görülürse önden önlem alınabilecek bir durum sonuçta. bol su içersiniz gün içinde, atarsınız şekeri.Çevremdekiler ben bayılcak gibi oldum yaptırdığımda falan dedilerde korktumbenimde babam şeker hastası ama tip 2. Anne tarafım ama komple şeker hastası annem hariç. Sanırım yaptırmak gerekli bu tarz durumlarda
Bana da kahvaltıdan 1 2 saat sonra falan iç demişti günde 1 kereSekerime 3 kere bakilmisto heo normal cikinca yukleme yapmiyorum ben dedi doktorum aclik tokluk bakti. Ilaci gunde 2 defa kullan dedi ama ac tok demedi nasil kullanmam lazim
evet bana da öyle dediler ama tabi 2. saatin sonunda söyledilerBeni de etkiledi o test 75 lik yaptırdım bende ama içeceği içtikten sonra ya oturun ya uzanın vücuda bi anda şeker girince zor oluyor dedi doktorum normalmiş yani .
Benim 26 850 çünkü 35 cm merak ettim26 haftalığız gelişimi 1 buçuk hafta kadar öndeymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?