- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #17.121
Ben ne yersem aciyor en sansliniz benim demekki surekli tuvaletteyim benYiyorum ya hatta kuru incir bebeğe çok faydalı diye okumuştum, annem bahçesinden kendi incirlerini kurutmuştu sağolsun günde iki tane yanında bir fincan Türk kahvesi ile tüketiyorum ama yok bana mısın demiyor
Ya benimkiler pek ilgilenmediler aslında iki taneler, ben alıp koydum koklasınlar diye hem yatağa hem ana kucağına, geri indilerkedileriniz bebislerin yerini kapmis evin ortagi geliyordur diyorlar
Demir ilaci beni ishal yapiyor inanilmaz aciyor beni diskimin rengi cok kotu simsiyah korkutuyor beniKuru İnciri ben öyle yapıyorum iyi geldi bana yoksa bu demir ilaçları bitirdi beni
Yoktu ellerinde bizde yok dedi ama vereceksen buna ver para dediler kiz tanidik olan olaydan habersiz gittim sordum direk kanz dediBence ellerinde hangisi varsa onu övüyorlarbana da bugün pierre cardin utopia yı çok övdü satan adam. Ama baktım gerçekten park beşiklerin aralarında anlamlı bir fark yok. Ben de gözümü kapattım ya Allah dedim aldım
Demek ki maşallahBen ne yersem aciyor en sansliniz benim demekki surekli tuvaletteyim ben
Geceleri kabuslar başladı zaten nasıl çıkacak bu çocuk diyeMasallah kg su cok iyi haftasina gore boyuda uzun
Hadi ya herkeste etkisi farklı sanırım canım benimde tam tersi kilit oluyorum tamamen metabolizmayı yavaşlatıyor 68 kilo oldum iştah açıcı olması da ayrı bi dert siyahlık bende de var korkmana gerek yok doktorum önceden söylemişti bana normal yaniDemir ilaci beni ishal yapiyor inanilmaz aciyor beni diskimin rengi cok kotu simsiyah korkutuyor beni
Çok geçmiş olsun, inan ben de bir anne adayı olarak tedirginliğini kalbimin derinliklerinde hissettimYok canim yazmadım, kasılma ve sancı için nst girdim ama orda sancim yoktu biliyordum cikmiycagni orda çıkmayınca doktor günde 3 4 defa olması değil belirli aralıklarla gelmesi gerekir dedi ama dedim hocam adet sancısı çekiyorum karnım semsert oluyor bisey demedi nst ye girdigim ebe yalanci sanci bile olsa rahmi tetikliyor bebek bas asagiysa dogum bile baslatabiliyor sen yinede tedbirli ol gece bile kasilma olsa gel dedidoktor rahim ağzı uzunluğuna bakacak yarın vajinal. Karından bakın dedim bebek bas asagi pozisyonda bakılmıyor dedi. Bide idrarimda keton pozitif çıktı bisey demedi
Parol nefret ettim zaten ya, 4 tane iciyorum bana misin demiyor mideme vuruyor bu sefer cok icinceCanim havalardandir parol kendine hayri olmayan ilac benimde vardi normalde migren masallah 2 aydir iyiyim
Ben de kanz with me 2 aldım kızlar. Ama yatağımla tam aynı hizada olmadı düşük kaldı biraz ona moralim bozuldu. Ben tam denk gelir diye hayal etmiştim.meğer park yataklar öyle olmuyormuşAaa saka gibi bende bugun aldim oradaki kiz tanidik cikti kesinlikle kanz withme al dedi bana oradaki baska calisanda bunu onerdi 5 yasa kadar bile kullanabilirsin dedi kg su cok agir olmazsa dedi en guzeli bunu tavsiye ederim dedi bizde aldik ebebekten
Evet evet haftada bir dört kutu oldum. Sonuncuyu bayramdan önce taktırmıştımOf kaçınılmaz son mecbur takicaklar ozamanhamilelikte takıldı demi canım?
Ilk torunmu ?Sen şimdi üşütürsün bu puset ne böyle çok sert hayatta koymam çocuğu buraya falan dedi bir de aventin biberonunu aldım bu plastik şeyle içirmem ben torunuma falan herşeye karışıyor işte bol sabır diliyorum kendime
Masallah cansu karnin baya buyumussss cook guzelsin
Neoldu canimmmBugün ku doktor kontrolüm resmen fiyaskoydu eve geldiğimden beri ağlıyorum
Benim yatagimada olmayabilir ama kizlar 2 side ortalama hepsi ayn8 fiyatti bunu al dedilerBen de kanz with me 2 aldım kızlar. Ama yatağımla tam aynı hizada olmadı düşük kaldı biraz ona moralim bozuldu. Ben tam denk gelir diye hayal etmiştim.meğer park yataklar öyle olmuyormuş
Umuyorum içinize sinen gibi olurÇok teşekkür ederim ayrıntılı anlatmışsınız. Benim 4 kapaklı kadar yerim olmayabilir gidip bakmak konuşmak gerekiyor sanırım. Eşimin şirketi var kurumsaldan da faydalabiliriz bunları bildiğim çok iyi oldu
Çok beğendim canım hem şık hemde kullanışlı bir takım. Güle güle kullanOdası geldi kuruldu, yatağını bekliyoruz. İlk ütüleri bile yaptı babası, bende dolapları yerleştirdim benim eşim aşırı aceleci ve heyecanlıhaftaya hastane çantasını hazırlar gibi düşünüyorum
Eki Görüntüle 3444212 Eki Görüntüle 3444213
Evet canım eşim tek çocukIlk torunmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?