• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
1 saate yakın surdu canim hem karından detaylı yaptı hem vajinal usg yaptı serviks ölçüyor herkese yapıyor detayliya gelen. Ben çok memnun kaldım en ince ayrıntısına kadar bakıyor cok ilgili bir doktordu gönlüm rahat döndüm cok sukur 🤲 özel kliniği var prof dr Nuri Danışman
Sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
Detaylıda vajinal usg oluyor mu ya? Ben hiç rahat edemiyorum bir de doktor erkek benimde 😏😏

Sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
Detaylıda vajinal usg oluyor mu ya? Ben hiç rahat edemiyorum bir de doktor erkek benimde 😏😏
Bebegi karından usg ile inceledi ama tedbir amaçlı rahim agzi uzunluğuna bakıyor vajinal usg ile canım detaylıya gelen bütün hastalarina

Kızlar bebek hareketleriyle ilgili bir sey sormak istiyorum. Ben 20+0a kadar hic hareket hissetmedim. Gecen cumartesi tam 20+0 iken tam gobek deligimin arkasindan sanki iki kez cok yumusak sekilde biri parmak ucuyla dürtüp gitmis gibi bir his oldu. O kadar yumusak ve kısa sürdü ki nabzimi mi hissettim, bebek hareketi miydi hic anlayamadim.
Sonraki 1-2 gün bu hic tekrarlanmadi ama salı gününden bu yana yani 3 gündür aynı hissi tam olarak yine ayni noktada, gun icinde 2 - 3 kez yaşıyorum.
Sormak istediğim şey şu,
Bu hissettiğim bebek hareketiyse ilk hareketlerini devamlı aynı noktada hissetmem normal mi? Gobek deligimin tam arkasında. Hic biraz sagina soluna bile kaymadi. Devamli ayni yerde olmasi acaba bebek hareketi degil mi diye düşündürdü beni. Sizlerin nasil oldu ilk hissedisi?? 🥹
İlk aynen o şekil gibiydi 17. Haftaya giriyorduk sonra maşallah hiç durmadı baya dışarıdan belli oluyor sizin göbek varmıydı belki ondan geç hissetmişsinizdir ya da daha az gibi

1 saate yakın surdu canim hem karından detaylı yaptı hem vajinal usg yaptı serviks ölçüyor herkese yapıyor detayliya gelen. Ben çok memnun kaldım en ince ayrıntısına kadar bakıyor cok ilgili bir doktordu gönlüm rahat döndüm cok sukur 🤲 özel kliniği var prof dr Nuri Danışman
Aaa nereye gittin canım ayrıntılı mı yaptırdın

Kızlar bu Cybex Eezy Twist 2 alanlar yanında puset te aldınız mı aparat gerektiriyor mu yani puset arabaya takılabiliyor mu bir de araba taşıması kolay mı?

Kızlar 2 de detayliya girdim arkası dönüktü. Böbrek sırt beyin falan bakabildi. Tek elinin parmaklarına bakabildi. Sonra 1 saat yürü gel dedi yürüdük soğuk tatlı bir kahve de içtim bekliyoruz simdi inşallah doner de bakılır yoksa ne olacak anlamadım donmezse
tam emin değilim canım bilen varsa daha iyi yardımcı olur ama olmadı daha sonra tekrar gidiyosun kontrol gibi

Kızlar bu Cybex Eezy Twist 2 alanlar yanında puset te aldınız mı aparat gerektiriyor mu yani puset arabaya takılabiliyor mu bir de araba taşıması kolay mı?
Eveet, eezy twist adaptörü almak gerekiyor. Adaptörler de arabanın modeline göre değişiyor, o yüzden eezy twist modelli adaptörü almak gerekiyor. Puset ancak o şekilde arabaya takılabiliyor.

Eklentiler

• IMG_0025.webp
    IMG_0025.webp
    18 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
bursada 2 3 yerde resmi satıcısı opera istanbul mu neydi subesi varmıs gidip bakıp bu sorularıda sorucam o zamana kadar biilen cıkar umarım cıkmazsada en yakın zamanda gitmiş olurum herhalde

Evet canım Eezy Twist 2 için adaptör alınması lazım, tüm cybex pusetlerle uyum sağlıyor o adaptör ile. Ben puseti temiz 2. El aldım. Adaptörü de bulursam 2. El alacağım 💕

Back
X