Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    164
magnezyumu duymuştum belki öyle bişi vardır ne güzel geçmiş
 
Öncesinde sık sık olan bişiyse kesin tanı konulduysa size sizinkisi kronikleşmiş ilacı tedavisi vardır illaki rahatlamanız için
Ilac kullanimina baslamamistim sonrasinda d ahamile kalinca erteledim. Huzursuz bacak icin parkinson ilaclari kullanmak gerekiyormus dogumdan sonra doktora gidecegim artık
 

Kanz withme II aldım canım
 
Günaydın kızlar, 24+2'den bildiriyoruum. Şeker yüklemeye ve kontrole geldim. Açlık susuzluk mod Eczaneden 75gr içecek almamızı istediler. Onu aldık kan verdim, şimdi içeceği içiyorum. Bir saat sonra tekrar kan vereceğiim. Ondan bir saat sonra bir kan daha. Yani toplamda üç kez kan.
Güzel bir gün olsun hepimiz için
 

Eklentiler

  • IMG_0005.jpeg
    61,3 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Günaydın kızlar, bugün 24+0 olduk. Dün gece sağ göğsümün kaba etinde, böyle alt taraflarda ağrı başladı. Elle iki göğsümü kontrol ettim sol göğsüm yumuşak ve ağrı yok ama sol göğsümün alt kısmında geniş bi bölge hafif sertleşmiş. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Benim gibi olan var mı, önceden ya da şimdi? Endişelenmeli miyim ?
 
Merhaba süt bezi sismeleri normal dedi bana doktor hafif ilik suda duş alınca geçiyor benim 3 günden fazla kalırsa gel bakayım dedi hatta kendiliginden geçti, benim 11. Haftadan beri sütüm akıyor ara ara, genetik bizde.
 
Kızlar 1 haftadır göğüs kafesimde sanki içeriden dışarı ittiriliyormuş gibi ağrılar var. Yani organlar falan mı sıkıştı, rahim mi ittiriyor anlamadım. Ama hem sıcaklar, hem migren atakları, hem kaburga ağrısı ben cidden cinnet geçirmek üzereyim:)
Sınıflarda da haliyle klima yok, düşüp bayılacağım cidden.
 
Selam kızlar

e bebekte 2. ürün yüzde 50 indirimli. İndirimden faydalananlar var mı? Neler aldınız? Bir de sizce bebek araçları alışverişi için erken mi ???
 
Selam kızlar

e bebekte 2. ürün yüzde 50 indirimli. İndirimden faydalananlar var mı? Neler aldınız? Bir de sizce bebek araçları alışverişi için erken mi ???
Canım ben 20.haftadayım daha ama aldım ya. Biraz erken almış oldum ama indirim bulunca dayanamadım. Bebek arabası beşik ana kucağı aldım. Banyo küveti kovası maşrapası filesi süngerini aldım. Tarak tırnak makası, bebek kıyafetleri için leke çıkarıcı ve deterjanı, alt değiştirme örtüsü, ateş ölçer, buhar makinesi, şampuan, pişik kremi, burun aspiratörü, emzirme yastığı, alt değiştirme örtüsü, temizleme pamuğu, çöp kutusu çöp poşeti, emzik, lohusa kilodu. Aldıklarım bunlar. Yalnız ben beşik bebek arabası ve ana kucağını korbel çöp kutusunu fslan hamile olup almayı planlayan diğer arkadaşlarımla ortak aldım. Mesela bebek arabası 12 bindi. İki tane aldık. 8 küsüre denk gelmiş oldu. Beşik 4600dü 2 tane aldık 3 küsüre geldi. Emziği bile mesela 2 tane philips avent aldık biri indirime girdi. Bu tarz yakınınızda hamile varsa onlarla beraber ortak bi şeyler alabilirsiniz. Onun haricinde mesela ateş ölçerle buhar makinesi pahalı ya diyelim ki. Onun ikisini bir aldım. Tarakla tırnak makasını bir aldım. Kasiyere baya yük oldum. İki iki geçtim her şeyi. Fiyatları yakın olanı eşleştirdim çünkü. Hepsini tek seferde geçsek eğer en ucuz ürünlerin yüzde 50si indirimli olacaktı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…