- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.061
Bepanthol pişik kremi ve Vücut şampuanı alacağım ikisi aynı fiyat. Birde Chicco makas gibi olan tırnak makasıyla erkugo elektrikli törpü almayı düşünüyorum. Mağazada bulabilirsem öyle alacağımSelam kızlar
e bebekte 2. ürün yüzde 50 indirimli. İndirimden faydalananlar var mı? Neler aldınız? Bir de sizce bebek araçları alışverişi için erken mi ???
2 gündür aynı şekilde ellerim ve ayaklarım şişiyor, son aylarda bay halimizeselam kızlar.. valla benim ayaklarım inanılmaz şişiyor. dün akşam işten sonra misafirliğe gittim, resmen balon oldular. bu ayda başlaması normal mi sizce? son aylar ne olacak halim gidişat böle olursa..
Yoğurt tüket iyi geliyor evde iç çamasırı giymeyinKızlar ya bu vajinal enfeksiyon beni bırakmıyor sıcaklardan oluyor sanırım. Daha önce de oldum fitil antibiyotik kullandım, idrar yolu enfeksiyonu da olmuştum 1 kutu antibiyotik kullandım şimdi tekrarladı. Sürekli ilaç kullanmak istemiyorum, tekrarlıyor çünkü. Bol su içiyorum, çamaşırımı sık sık değiştiriyorum ama nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum biraz da korkuyorum aynı durumda olan bi çare bulabilen var mı?
Aa törpü e bebektede varsa bende e bebekten alırım. Diğer sitelerden almaktansa bu daha iyidir. Alışveriş yapmıcam yapmıcam diyorumda bu indirim beni çok cezbediyor duramayabilriimBepanthol pişik kremi ve Vücut şampuanı alacağım ikisi aynı fiyat. Birde Chicco makas gibi olan tırnak makasıyla erkugo elektrikli törpü almayı düşünüyorum. Mağazada bulabilirsem öyle alacağımBence erken değil ben çoğunu bitirdim bile, havalar ısındıkça daha da zor oluyor alışveriş. Bebek araçları mağazadan bakılmadan, internetten alınmıyor çünkü gezmek gerekiyor
Tabi ki sen yedikçe oda besleniyor zorla kendini, çiğ kuruyemiş, meyve, yoğurt vb şeyler ile ara öğünler yaparak aç bırakma kendiniSelam herkese mantıksız bir soru olablr ama bsey sormam lazımya bazen sıcaklarin da etkisiyle üşeniyorum yattigim yerden kalkmak istemiyorum ve baya aç bırakıyorum kendimi geç yiyorum bebek de aç kalıyor mu o zaman.Yani her yediğimde bebeği de mi beslemis oluyorum aynı zamanda mesela
Valla bazen bende düşünüyorum aynısınıSelam herkese mantıksız bir soru olablr ama bsey sormam lazımya bazen sıcaklarin da etkisiyle üşeniyorum yattigim yerden kalkmak istemiyorum ve baya aç bırakıyorum kendimi geç yiyorum bebek de aç kalıyor mu o zaman.Yani her yediğimde bebeği de mi beslemis oluyorum aynı zamanda mesela
Ben de yenidoğan ıslak mendil ve alt açma bezi stoğu yaptım biraz. Başka bir şey almadımSelam kızlar
e bebekte 2. ürün yüzde 50 indirimli. İndirimden faydalananlar var mı? Neler aldınız? Bir de sizce bebek araçları alışverişi için erken mi ???
Merhaba arkadaşlar detaylı ultrason için özellerde ne kadar bir fiyat aldınız?
Tekirdağ Çerkezköy 4000 TLMerhaba arkadaşlar detaylı ultrason için özellerde ne kadar bir fiyat aldınız?
AA canım çok şaşırdım ya. Hayırla sağlıkla gelsinlerKızlar detaylıdan çıktık. Benimkiler süprizi seviyo. Çift yumurta ikizi sanıyorduk, tek yumurta olduklarını öğrendik
Biz de çok şaşırdıkAA canım çok şaşırdım ya. Hayırla sağlıkla gelsinler
1200 tlMerhaba arkadaşlar detaylı ultrason için özellerde ne kadar bir fiyat aldınız?
Valla ben 6 aylık oldum bu hafta 3 ayda aldığım tulumlar 200 du 150 TL di şimdi 500 ler 400 ler alinacak çok şey var yapılacak çok iş agirlasmadan ne lazım sa yapım hiç bişe belli olmuyor bana doktor evde yatış verdi mesela binyere gidemiyorum oyuzden bence baslayin işlere alisveriseSelam kızlar
Valla benimde öyle enfeksiyon geçmiyor idrar yoluKızlar ya bu vajinal enfeksiyon beni bırakmıyor sıcaklardan oluyor sanırım. Daha önce de oldum fitil antibiyotik kullandım, idrar yolu enfeksiyonu da olmuştum 1 kutu antibiyotik kullandım şimdi tekrarladı. Sürekli ilaç kullanmak istemiyorum, tekrarlıyor çünkü. Bol su içiyorum, çamaşırımı sık sık değiştiriyorum ama nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum biraz da korkuyorum aynı durumda olan bi çare bulabilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?