2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Selam kızlar

e bebekte 2. ürün yüzde 50 indirimli. İndirimden faydalananlar var mı? Neler aldınız? Bir de sizce bebek araçları alışverişi için erken mi ???
Bepanthol pişik kremi ve Vücut şampuanı alacağım ikisi aynı fiyat. Birde Chicco makas gibi olan tırnak makasıyla erkugo elektrikli törpü almayı düşünüyorum. Mağazada bulabilirsem öyle alacağım Bence erken değil ben çoğunu bitirdim bile, havalar ısındıkça daha da zor oluyor alışveriş. Bebek araçları mağazadan bakılmadan, internetten alınmıyor çünkü gezmek gerekiyor

Eklentiler

• 92DD340D-E6C4-404D-ACF2-22B7D5BE1B5A.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 37
  • A28600A6-B3FD-422F-9565-DC6C32CD43AB.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 39
selam kızlar.. valla benim ayaklarım inanılmaz şişiyor. dün akşam işten sonra misafirliğe gittim, resmen balon oldular. bu ayda başlaması normal mi sizce? son aylar ne olacak halim gidişat böle olursa..
2 gündür aynı şekilde ellerim ve ayaklarım şişiyor, son aylarda bay halimize

Yoğurt tüket iyi geliyor evde iç çamasırı giymeyin

Aa törpü e bebektede varsa bende e bebekten alırım. Diğer sitelerden almaktansa bu daha iyidir. Alışveriş yapmıcam yapmıcam diyorumda bu indirim beni çok cezbediyor duramayabilriim

Tabi ki sen yedikçe oda besleniyor zorla kendini, çiğ kuruyemiş, meyve, yoğurt vb şeyler ile ara öğünler yaparak aç bırakma kendini

Valla bazen bende düşünüyorum aynısını çok uyudum acaba çok aç kaldı mı filan diye bende merak ediyorum bu sorunun cevabını

Selam kızlar

e bebekte 2. ürün yüzde 50 indirimli. İndirimden faydalananlar var mı? Neler aldınız? Bir de sizce bebek araçları alışverişi için erken mi ???
Valla ben 6 aylık oldum bu hafta 3 ayda aldığım tulumlar 200 du 150 TL di şimdi 500 ler 400 ler alinacak çok şey var yapılacak çok iş agirlasmadan ne lazım sa yapım hiç bişe belli olmuyor bana doktor evde yatış verdi mesela binyere gidemiyorum oyuzden bence baslayin işlere alisverise

Valla benimde öyle enfeksiyon geçmiyor idrar yolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…