- Konu Sahibi kediannesibiri
- #14.421
Teşekkür ederim cevabın için canımBenim de var canım bebek büyüdüğü için normal demişti özellikle oturup kalkarken oluyor 22. Haftadayım ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cevabın için canımBenim de var canım bebek büyüdüğü için normal demişti özellikle oturup kalkarken oluyor 22. Haftadayım ben de
sarsmamışsa ne olcak ki hiçbir şey olmaz benceSelam kızlar dönme dolaba binmek bebişe zarar verir mi acaba hiç sarsmıyor diye bir cesaret bindim ama sonradan da tedirgin oldum
Rica ederim ağrılarında artış veya Allah korusun leke kanama olursa hemen doktoruna gitTeşekkür ederim cevabın için canım
Hayır regl ağrısına benzer bir ağrı o kadar yoğun değil ama hafifi gibi… dün gittik doktora baktı doktor bebeğe her şey yolunda rahim ağzın kapalı vs dedi.nasıl bir ağrı? batma gibi mi
Dimi ya sarsmadı korkmadım da annemle kayınvalidem sağolsun çok kızdılar bi abarttılarki ben de korktum onlar öyle yapıncasarsmamışsa ne olcak ki hiçbir şey olmaz bence
o regl ağrısına benzer ağrı bende 2-3 gün oldu geçenlerde. hem de yoğun şekilde. acilde sorun yok dediler. sonradan anladım ki bağırsakları bozmuşum. yani bağırsak da benzeri bi sancı yapıyor. mideni de bozduysan gayet normal amasen yine de birkaç gün biraz vücudunu dinle. şiddetlenmezse sorun yoktur inşallahHayır regl ağrısına benzer bir ağrı o kadar yoğun değil ama hafifi gibi… dün gittik doktora baktı doktor bebeğe her şey yolunda rahim ağzın kapalı vs dedi.
Ayyyy valla daralıyorum böyle şeylere ben. Bıraksan nefes almak dışında hiçbir şey yaptırmayacaklar. Korkma canım hiç bir şey olmaz, olmamıştır da Allah'ın izniyle. Çarpışan arabada bile öyle çook Bi çarpma olmadığı sürece bir şey olacağını sanmıyorum ben. (tabi bunlar risk vs söz konusu değilse)Dimi ya sarsmadı korkmadım da annemle kayınvalidem sağolsun çok kızdılar bi abarttılarki ben de korktum onlar öyle yapınca
Tesekkur ederimbence tek taraflı acıyor ya sen uyurken yel vurdu falan. tabi artsrsa doktora görünmek en iyisi. geçmiş olsun
büyükler her şeye kızıyor zaten ballı süte çay kaşığının ucu kadar tarçın koydum diye azar yedim. sen zaten sarsılsan acın olurdu hissederdin. hiç takma benceDimi ya sarsmadı korkmadım da annemle kayınvalidem sağolsun çok kızdılar bi abarttılarki ben de korktum onlar öyle yapınca
Teşekkürler canım içim rahatladı ya sorma bizimkiler de çok abartıyor burnumuzdan getirdiler eşimin de benim de önceden bir düşüğüm olmuştu 8 haftalıkken o yüzden aşırı korumacı davranıyorlar yavaş yürü falan diyorlar yani o kadar sıkıldımkiAyyyy valla daralıyorum böyle şeylere ben. Bıraksan nefes almak dışında hiçbir şey yaptırmayacaklar. Korkma canım hiç bir şey olmaz, olmamıştır da Allah'ın izniyle. Çarpışan arabada bile öyle çook Bi çarpma olmadığı sürece bir şey olacağını sanmıyorum ben. (tabi bunlar risk vs söz konusu değilse
Aynen öyle acı falan olmadı zaten toplam 3 dakika falan sürdü inip binmesibüyükler her şeye kızıyor zaten ballı süte çay kaşığının ucu kadar tarçın koydum diye azar yedim. sen zaten sarsılsan acın olurdu hissederdin. hiç takma bence
Hadi yaa Nedenki tarçın zararlı mıbüyükler her şeye kızıyor zaten ballı süte çay kaşığının ucu kadar tarçın koydum diye azar yedim. sen zaten sarsılsan acın olurdu hissederdin. hiç takma bence
inan sarsıntı olursa rahim zorlanırsa illaki acı oluyor. benim dikkatim başka yerdeyken yeğenim karnımın üstüne oturdu 3 gün karnım acıyorduAynen öyle acı falan olmadı zaten toplam 3 dakika falan sürdü inip binmesi
zararlı değil de maydanoz gibi fazlası adet sökücü etki yapıyor o yüzden nane, maydanoz, bitki çayı, tarçın, kimyon, hurma gibi şeyleri yerken son haftalara kadar abartmamak lazımHadi yaa Nedenki tarçın zararlı mı
Doğrudur canım bilmediğimiz için büyüklerden medet bekliyoruz onlar da böyle yangına körükle gidiyor maalesefinan sarsıntı olursa rahim zorlanırsa illaki acı oluyor. benim dikkatim başka yerdeyken yeğenim karnımın üstüne oturdu 3 gün karnım acıyordu
Anladımmzararlı değil de maydanoz gibi fazlası adet sökücü etki yapıyor o yüzden nane, maydanoz, bitki çayı, tarçın, kimyon, hurma gibi şeyleri yerken son haftalara kadar abartmamak lazım
hamile bir kadına söylenir mi ya ne kadar ayıp ben de önceden düşük yaptım ve korkuyorum diye hep sakinleştirmeye çalışıyorlar hatta eşya almamı onlar söylüyor. zaten hormonlsr yüzünden çok stresliyiz moralimizi düzeltmeleri lazımÇevremde o kadar negatif insan varki geçen gün bebek odası takımı siparişi verdim geç geliyor zaten diye bi arkadaşım daha çok erken değil mi ben 6 aylıkken ölü doğum yaptım falan gibi şeyler söyledi o kadar moralim bozulduki çok etkilendim
Kesinlikle inşallah sağlıkla gelir bebişlerimizhamile bir kadına söylenir mi ya ne kadar ayıp ben de önceden düşük yaptım ve korkuyorum diye hep sakinleştirmeye çalışıyorlar hatta eşya almamı onlar söylüyor. zaten hormonlsr yüzünden çok stresliyiz moralimizi düzeltmeleri lazım
inşallahKesinlikle inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz