2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
31 mayısa detaylı ultrason için randevu aldım ben de 2000tl. 15+5 bugün kontrol vardı kız gibi tahmin ediyorum ama net göremedim dedi bakalım hayırlısı detaylı ultrasona kaldı cinsiyet öğrenmemiz

31 mayısa detaylı ultrason için randevu aldım ben de 2000tl. 15+5 bugün kontrol vardı kız gibi tahmin ediyorum ama net göremedim dedi bakalım hayırlısı detaylı ultrasona kaldı cinsiyet öğrenmemiz
Fiyat uygun geldi bana radyolog mu yapacak perinatolog mu? Hangi hastane ? Keşke böyle uygun fiyatlara herkes ulasabilse

Şu an 15,5 haftadaysanız biraz erken değil mi 31 Mayıs detaylı için?

Evet ben de öyle biliyorum. Organlar daha gelişmiş olduğu için iyi oluyor. Ben de 21+3 e aldım. Sonrası bayrama denk geliyor çünkü
Aynen bizim de 20 21 falan bayrama denk geliyo şehir dışında olabiliriz, doktor da 1 gün oluyomuş bu hastanede o yüzden günümüz kısıtlı bakalım hayırlısı artık

ürünler elime ulaştı bile ben kalite olarak da gayet beğendim. 80*80 olan müslin kumaşı biraz sert gibi, bebebği bir yere koyarken sermelik kullanılır. boyut bence yeterli. ağız mendilleri de çok yumuşak olmasa da kullanılır, güzel ürünler. haberiniz olsun :)

Ne yaziyor canim kim arastiriyor senin olayini hangi bolumm doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…