- 14 Ekim 2023
- 1.762
- 1.384
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.901
Ben de öyle zaten zayıftım yarım kilo falan anca almışımdır ama karnım da büyümeye başladı çok minnacık değil15. Haftadayım bizimkideAma ben hiç kilo almadım hala yaa çok zayıf olan arkadaşlar ne durumdasınız bende zayıfım ve minnacık bir göbeğim var hala
Kanama benimde hemen gitmedi hep yattim duzenli sadece tuvalete kalktimÇok teşekkür ederim, adet kanaması gibi kanamam oldu şu anlık yatmamı söyledi bir kaç gün duruma göre bakacağız dedi. İğne yapıldı ama kanama devam ediyor ne olacak bilmiyorum
Nasilsin canim ne durumdasin kim var yaninda tekmisin sen?Çok teşekkür ederim, adet kanaması gibi kanamam oldu şu anlık yatmamı söyledi bir kaç gün duruma göre bakacağız dedi. İğne yapıldı ama kanama devam ediyor ne olacak bilmiyorum
Bende 15.bhaftadayim benim uygulama elma gösteriyor hangisi doğru bunlarınBen de 15. Haftamdayımbir uygulamada avokado, diğerinde armut olmuşuz. İkişer tane bendekiler
Yanımda kimse yok maalesef annem falan çalışıyor yani aslında çevreme yakınım ama herkesin işi gücü çoluğu çocuğu varKanama benimde hemen gitmedi hep yattim duzenli sadece tuvalete kalktim
Nasilsin canim ne durumdasin kim var yaninda tekmisin sen?
Kızdır canım ya kızlar genelde detaylıda netleşiyor. Hiç erkek dendiği oldu mu dendiyse kaçıncı hafta erkek dedilercuma günü olan randevumu doktorda boş saat bulunca bugüne aldım, özlüyorum bebişi dayanamıyorumher şey yolunda çok şükür. cinsiyet hala net olmamakla beraber kız olabilir dedi devletteki doktorum da. 3 hafta kadar sonra detaylıya gideceğim, artık o zaman kesinleşir inşallah :)
ikili taramada benim doktor yapmıyormuş, ayrı bir hastaneye gitmiştim. ekrana bakarken daha doktor bir şey demeden ben gördüm pipi mi o dedim. doktor da henüz çok erken cinsiyet için, ben bir şey diyemem ama sen gördün gibi bir laf etti. bugün kendi doktoruma gittim, ilk başlarken sanki çıkıntı gördüm ama tekrar yakından bakcam dedi, sonra da kız gibi gördüm ama sakın alışveriş yapma dedi :) hayırlısı...Kızdır canım ya kızlar genelde detaylıda netleşiyor. Hiç erkek dendiği oldu mu dendiyse kaçıncı hafta erkek dediler
Ben de 16 haftalığım benim de kesin konuşamıyor hep erkek gibi diyor ama cumartesi tekrar çağırdı kesin görelim dediikili taramada benim doktor yapmıyormuş, ayrı bir hastaneye gitmiştim. ekrana bakarken daha doktor bir şey demeden ben gördüm pipi mi o dedim. doktor da henüz çok erken cinsiyet için, ben bir şey diyemem ama sen gördün gibi bir laf etti. bugün kendi doktoruma gittim, ilk başlarken sanki çıkıntı gördüm ama tekrar yakından bakcam dedi, sonra da kız gibi gördüm ama sakın alışveriş yapma dedi :) hayırlısı...
bu arada ultrasona göre 17 haftalığız, artık belli olsun yahu
Evet ya ben 16da gidicem netleşecek diye seviniyordum.kendi doktorum 12de kıza benziyor dedi. 14te başka doktora gittim erkeğe benziyor dedi. 16da da öğrenemezsem çatlarımikili taramada benim doktor yapmıyormuş, ayrı bir hastaneye gitmiştim. ekrana bakarken daha doktor bir şey demeden ben gördüm pipi mi o dedim. doktor da henüz çok erken cinsiyet için, ben bir şey diyemem ama sen gördün gibi bir laf etti. bugün kendi doktoruma gittim, ilk başlarken sanki çıkıntı gördüm ama tekrar yakından bakcam dedi, sonra da kız gibi gördüm ama sakın alışveriş yapma dedi :) hayırlısı...
bu arada ultrasona göre 17 haftalığız, artık belli olsun yahu
Ay ben de 16. haftaydı bu cumartesi gittim netleşmedi artık çıldırıcaamEvet ya ben 16da gidicem netleşecek diye seviniyordum.kendi doktorum 12de kıza benziyor dedi. 14te başka doktora gittim erkeğe benziyor dedi. 16da da öğrenemezsem çatlarım
Ah ben gibisin psikolojin nasil ? ?morelin iyimi ? Yemegini yapan varmi hep yatman lazim ben cok zorlandim baya kimse bemimde yoktu esimde isi var calismak zorundaYanımda kimse yok maalesef annem falan çalışıyor yani aslında çevreme yakınım ama herkesin işi gücü çoluğu çocuğu varşu an kanama hafifledi bende yatmaya devam ediyorum
Ohh ne guzel haberler cok sevindimBizimde fetal dna sonucumuz çıktı. Cinsiyetimiz kızkediannesibiri tüm birimler düşük risk gelmiş. Herşey yolunda dedi doktorumuz
Allah allah neden soylemiyorlarBen de 16 haftalığım benim de kesin konuşamıyor hep erkek gibi diyor ama cumartesi tekrar çağırdı kesin görelim dedi
Net değil dedi deri altı ödemin var tam görelim dedi bir de uyuyordu uyanmadı :)Allah allah neden soylemiyorlar
Benimde kasik agrim oluyor su sira bende 17 ye gececgim carsamba gunu olmamasi mi olmasiminiyi bilmiyorum acikcasiKızlar 17. Haftadayım ara ara kasık ağrım oluyor. Bide bikaç gündür miniğimin hareketlerini hissediyor olabilirmiyim ? Tam göbek deliğinin altında gece uyurken böyle baloncuk patlaması gibi oldu 2 kere. Ondan önce de yine aynı yerde pıt pıtlar ve böyle sanki bişey geçiyormuş gibi bir his oldu.
Ya çok geçmiş olsun rota öyle bir ay sürüyor mu ? Hastanede yatmak iyileşme sürecini hızlandırır bir an önce iyileş inşallahKizlar benim diskimi aldilar bugun ,1 ay olacak hastaligim sonuca ulasmamisti buldular megersem rota virus ve adenovirusu varmis sabah dahiliyeci hastahaneye cagirdi herhalde yatis olacak tedavisi ne bilmiyorum cunku
Kahve ic 3 u bir arada cikolata ye ozaman cok hareketlenuyor benim perinatalog hep hastalarina onlari yediiryorNet değil dedi deri altı ödemin var tam görelim dedi bir de uyuyordu uyanmadı :)