- 19 Temmuz 2023
- 1.302
- 2.139
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.301
Liseye kadar çok fazla değil mi zaten ya en fazla 7 yaş düşünmüştüm ben sonra kendi seçsin mobilyasını :) görselliğini beğendiysek büyüyen yatak mantıklıymış o haldeEvet büyüyen beşik ill başta çok cezbedici oluyor bizim için de öyle olmuştu ama büyütüldüğünde ilk andaki cazibesi pek kalmıyor görsel olarak bence. Bir de genelde karyola eni 80 cm oluyor açıkçası liseye kadar kullanır dediğimiz karyola dar gelmeye başlıyor(bizde öyle oldu).
Kızım 1 senedir kendisi beğendi 120 cm enli baza aldık. İstediği gibi yayıla yayıla uyuyor, bazen birlikte uzanıp keyif yapıyoruz, güzel oluyor.
Bir de montessori tipi çatılı ev gibi yataklar var akılları erince ondan istiyorlar :) yani anlamadıkları zaman işlevsellik, anladıkları zamanda istekleri olmaya başladığı zamanda görsellik ve oda olarak düşünüyorum.
Şimdi de o yüzden duruma göre 2-3 yaşına kadar park yatak ve ablasının odasına da uyacak bir şifonyer; ardından ona da güzel bir oda yaparım diye düşünüyorum.
Park yatağın artısı tatil+izin zamanı aile yanı vs. Her yere kolay taşınır olması, odalar arası bile kolay bir geçiş yapılabilmesi.