2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Çok haklısınız bi e bebek turu yapın bakalım eşyalara alıcı gözle bakarsınız büyük bebek mağazaları var babymall gibi

günaydın kızlar, bugün 17+0 oldum. Sabah uzun sürmeyen ama etkili bir kasık/alt karın ağrısı yaşadım. Hafifte bulantı hissettim. Şu an iyiyim geçti ama bir halsizlik söz konusu, yorgun hissediyorum. Benim gibi olan var mı??

Kızlar bende erkek bebeği olacaklara derimki çok kıyafet götürün bebiş için hastaneye çünkü ilk zamanlar bebegin altını açtığınızda direk yüzünüze doğru çiş yapabiliyor çoğu zaman da kıyafetleri ıslanıyor felan yani ben üç takım felan almıştım hepsinede çiş yaptı oğlum evden kıyafet istedim ilk geceden ve bana tulumlar daha pratik gelmişti

Yani eşya konusu tamamen göreceli bence . Bir de ilk çocuklarda ister istemez daha fazla heyecan oluyor daha doğmadan mama sandalyesi bakmışlığım var benim
Şimdi ikinci gebeligim daha sakinim her şey zamanla sırayla alınır. Kıyafet yenidogan çok ihtiyaç olmuyor 3 6 Ay daha çok lazım oluyor. Beşik konusu hala park yataktan yanayım
Asıl benim için lohusalik için olmazsa olmaz Gümüş kapak ve depeend tarzı külot pedler

Evet doğru erkek yeğenim de yaşamıştık bizde

Benim çocuklarım biraz minik doğarlar, ilk oğlum 2800 ikinci oğlum 3200 doğdu.. bazı bebekler iri doğdukları için hiç 0-1 ay kıyafet kullanmıyorlar mesela.. ben 2 şer tane hastane çıkışı diyorlar ya set onlardan almıştım bi 10lu set birde 5li set..0-3 ay yazan kıyafetleri bekimkiler 30-40 gün giyebildiler.. sonrasında hemen 3-6 ay yazan kıyafetlere geçtik onları kısmen daha uzun vadeli kullandık.. şöyle ki her bebeğin doğum kilosu farklı büyüme hızı farklı biraz da ihtiyaçlar süreç içinde belli oluyor.. ilk oğlum kolikdi mesela sallamak için hamak almıştık öncesinde bu hiç aklıma gelmemişti

Kızlar bunlarda oğluma aldığım beşiklerdi şu mavi olan baya kullanışlı odadan odaya rahatlıkla tasiniyordu 8.ayda bıraktık bu beşiği çünkü artık dönerek yatmak istiyor ve rahat edemedi diğeri de büyüyebilen beşik onda çok az yattı aslında alinmasada olurmuş bilemedik bu aydan itibaren de bunda yatırmaya devam edicem bakalım mavi olan ucuzdu minicity den almıştık mobilya olanı Koçtaş tan baya uyguna almıştım son üründü diye mobilya nin üstü sokulunce büyük yatak oluyor ayak ucundaki cekmece de çıkıyor çünkü

Eklentiler

• IMG_20230926_114143.jpg
    136,1 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20230704_231043.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 114
17+1 benim de birkaç gündür halsizlik, uyku halim geri geldi. Kendimi kaldıramıyorum enerjim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…