-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #11.281
Evet ikizAy ikiz micinsiyetleri nedir? Allah sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin
Hoş gelmiş her şeyden çift alma zamanlarıKızlar biz eşimle Galatasaray’lıyız. Severek de takip eder maçlara giderizgeçen gün maça gitmiştik. Şöyle bir şey görüp delirerek aldım
Çok haklısınızSelam arkadaşlar msj larinizi şöyle bir okuyayım dedim bebek eşyasi konusunda aşırı kafam karıştı dün biraz fikrim vardı şimdi en ufak fikrim yokacaba gidip görmek mi lazım bu eşyaları nasıl gorunduklerini dahi bilmiyorum çünkü
Yani eşya konusu tamamen göreceli bence . Bir de ilk çocuklarda ister istemez daha fazla heyecan oluyor daha doğmadan mama sandalyesi bakmışlığım var benimSelam arkadaşlar msj larinizi şöyle bir okuyayım dedim bebek eşyasi konusunda aşırı kafam karıştı dün biraz fikrim vardı şimdi en ufak fikrim yokacaba gidip görmek mi lazım bu eşyaları nasıl gorunduklerini dahi bilmiyorum çünkü
Evet doğru erkek yeğenim de yaşamıştık bizdeKızlar bende erkek bebeği olacaklara derimki çok kıyafet götürün bebiş için hastaneye çünkü ilk zamanlar bebegin altını açtığınızda direk yüzünüze doğru çiş yapabiliyorçoğu zaman da kıyafetleri ıslanıyor felan yani ben üç takım felan almıştım hepsinede çiş yaptı oğlum evden kıyafet istedim ilk geceden ve bana tulumlar daha pratik gelmişti
Evet en azından hangi mağazaları gezebilirim onu öğrenebilirimÇok haklısınızbi e bebek turu yapın bakalım eşyalara alıcı gözle bakarsınız büyük bebek mağazaları var babymall gibi
Ayyy çokkk sevindimmm yaa gözünüz aydınnBenim bebeğimin cinsiyeti 15+5te kesinleşti; Kız
Çok teşekkür ederiiim, sizin de öyleAyyy çokkk sevindimmm yaa gözünüz aydınn
17+1 benim de birkaç gündür halsizlik, uyku halim geri geldi. Kendimi kaldıramıyorum enerjim yokgünaydın kızlar, bugün 17+0 oldum. Sabah uzun sürmeyen ama etkili bir kasık/alt karın ağrısı yaşadım. Hafifte bulantı hissettim. Şu an iyiyim geçti ama bir halsizlik söz konusu, yorgun hissediyorum. Benim gibi olan var mı??
Ekledim canım hayırlı olsunCanım artık beni de eklermisin en riskli haftaları atlattık Allah'ın izniylekediannesibiri yaş 26 şehir bursa sat 14.01.2024 kese 4+0 kalp atışı 7+1 ben erkek hissediyorum ama daha cinsiyetini göstermedi tahmini doğum tarihim 20 Ekim