- 11 Ekim 2023
- 69
- 29
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #10.061
Kızlar merhaba 11 haftalıgım doktor dün balık yagı verdi uyumadan içtim tüm gece karnıma kramplar girdi ve ishal yaptı başına gelen var mı acaba zehirlendimmi ilaçtanmı anlayamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok güldüm sağlıkla gelsinkediannesibiri oraya bir pipi daha yazmanızı rica edeceğim
Vallahi üzerimize erkek yağıyor:)
13. Hafta, gen testine göre sağlıklı bir erkek bebek annesiyim artık:)
İsim: Han.
Hepsi şansıyla gelsin
Hayırlı olsun canım bu sene erkek senesi belli benim 3. anneye düşkün oluyor erkekler sağlıkla gelsinlerkediannesibiri oraya bir pipi daha yazmanızı rica edeceğim
Vallahi üzerimize erkek yağıyor:)
13. Hafta, gen testine göre sağlıklı bir erkek bebek annesiyim artık:)
İsim: Han.
Hepsi şansıyla gelsin
maşallah 3 erkek mi:)Hayırlı olsun canım bu sene erkek senesi belli benim 3. anneye düşkün oluyor erkekler sağlıkla gelsinler
İyi olur inşallah teşekkür ederimAyy içim gitti şimdi annesi moralini iyi tut iyi olsun keyiflensin bebiş
Bende de 2 tane çıktı canım geçen hafta bepantol plus kullanabilirsin sadece uçuk kremlerini kullanamıyoruz bir de ateşinin yükselmemesine dikkat et onun dışında bebeğe bir zararı yokmuşKızlar sabah kalktım uçuk çıkmış dudağımda Bir sorun yapar mı acaba ya nasıl geçicek bu
Hayatında ilk defa çıkarmadıysan sorun olmaz canım yani ucuga karşı bağışıklık önemli. Bir de herhangi bir krem ya da ilaç kullanma gebelikte yasak. Seni çok rahatsız ederse sarımsak kes üzerine bastır biraz yakar ama çabuk iyileşir.Kızlar sabah kalktım uçuk çıkmış dudağımda Bir sorun yapar mı acaba ya nasıl geçicek bu
Rabbim nasip ederse daha neler görürüz neler . Gelin torun hepsiniGelinler biz oluyoruz gelinlikde zor isayy o gunleri gorecekmiyiz
Sadece TC ile girmen lazım ya anne baba isimleri falan soruyorBaktimda barkod no filan var keşke kan aldıkları tüpün resmini cekseydim ya
Tek balık yağı yerine OMEGA 3 ve DHA İçeren multivitaminlerden kullansanız daha iyi olmaz mı ben ocean mummy aldım Dr sordum istediğini kullanabilirsin dedi devlet karşılamıyor onları dedi gündüz içiyorum bir tane hiç bir yan etkisi gormedimKızlar merhaba 11 haftalıgım doktor dün balık yagı verdi uyumadan içtim tüm gece karnıma kramplar girdi ve ishal yaptı başına gelen var mı acaba zehirlendimmi ilaçtanmı anlayamıyorum
Bana doktor önerdi içinde hem balık yagı hemde multi vitamin var fakat ikisi ayrı ayrı paketlerde çok korktum kramplar girince doktor balık yagından olabilir dedi ama kullanan kimsede böyle bişe olmamışTek balık yağı yerine OMEGA 3 ve DHA İçeren multivitaminlerden kullansanız daha iyi olmaz mı ben ocean mummy aldım Dr sordum istediğini kullanabilirsin dedi devlet karşılamıyor onları dedi gündüz içiyorum bir tane hiç bir yan etkisi gormedim
Yaaaa kocaman olmus acile gittigimdeki doktor bile erkek dedi neden soylemiyorki,coook saglikli olmasi guzel haber en onemlisi cok sevindim insallah kiz olurKızlar selam biz bugün kontrole gittik. 14+5 olmuşuz. Çok şükür sağlıklı dedi doktor. Cinsiyetimizi söylemediler biraz daha bekleyelim dediler. 10 gün önce özele gittik o da ayakları kapalı dedi. Benim için tahmin yapabilir misiniz çok merak ediyorummmmm. Farklı zamanlardaki 3 görüntü :)
Ya parti mi yapacaksın çok heyecanlıgünaydın
fetal dna testımız cok sukur temız cıkmıs.
cınsıyette belli oldu ama. zarfta bızı beklıyor :)
Teşekkür ederim ilk defa değil daha önce çok çıkardım. Sarımsağı deneyeceğimHayatında ilk defa çıkarmadıysan sorun olmaz canım yani ucuga karşı bağışıklık önemli. Bir de herhangi bir krem ya da ilaç kullanma gebelikte yasak. Seni çok rahatsız ederse sarımsak kes üzerine bastır biraz yakar ama çabuk iyileşir.
Yıllarca uçuk atakları ile uğraşan biri olarak artık tecrübe edindim
evet kızıma yapmıştık. şimdi eksik kalmasın :) buyuk bir şey degılde. minik bir şey yapacağız.Ya parti mi yapacaksın çok heyecanlı