- Konu Sahibi kediannesibiri
- #8.281
Kalp atışı kese dolu mu bos mu derken cinsiyetleri ogrendigimiz zamanlara geldik bile çoook şükürr duygulandım valla kızzlarımızz ogluşlarımız sağlıkla doğsun inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmen erkekler fark attıı. Sağlıkla gelsin boncuk oğlunkediannesibiri cinsiyetimiz erkek ikinci oğlum geliyor Allah nasip ederse listeye bizide ekleyebilirsin cnm
Canim insallah gusel haberler alirsin fetal dna sen yaptirmadin demi ? 2 li testin ultrasonu benim gusel cikti kan yas sebebli riskli cikti fetal dna yaptirdim simdi genox ile hizli sekilde anlasip plus istedik verdim insallah sen yasamazsin benim modum dustu sabahtir cocugum etkilenmesinndiye uzulmemeye calisiyorumaynen canım evlatlarımız sağ salim olsun yeter bize perşembe günü 2li tarama testine giricem bakalım bu doktor ne diiyecek cinsiyet için :))
Demi yaaa hep boyle guzel duygular yasariz bir mutluluk bir huzun gidiyoruzKalp atışı kese dolu mu bos mu derken cinsiyetleri ogrendigimiz zamanlara geldik bile çoook şükürr duygulandım valla kızzlarımızz ogluşlarımız sağlıkla doğsun inşallahh
Öyle oldu gerçekten inşallah canm hepimizinki sağlıkla gelsin inşallahResmen erkekler fark attıı. Sağlıkla gelsin boncuk oğlun
Canm üzülme anneminde riskli çıkmıştı on yıl önce 6 ay boyunca üzüntüsünü çektik hepberaber doğdu hiçbir sıkıntı yok hiçbir doktor bize fetal DNA yida onermemisti sadece beyninden sıvı alıp öğrenebiliriz dwmislerdi onada annem izin vermemişti çok riskili bı durumdu çünkü yaş 35 ve üstü ise özellikle hemen hemen herkeste yanlış çıkıyor kafaya takma hiç değilse bir şansım var DNA yapacaksın ki ultrason ölçümlerinde normal çıkmış yaniCanim insallah gusel haberler alirsin fetal dna sen yaptirmadin demi ? 2 li testin ultrasonu benim gusel cikti kan yas sebebli riskli cikti fetal dna yaptirdim simdi genox ile hizli sekilde anlasip plus istedik verdim insallah sen yasamazsin benim modum dustu sabahtir cocugum etkilenmesinndiye uzulmemeye calisiyorum
Ben doktorumun verdiği broşürden temsilciyle iletişime geçtim eve gelip kan aldılar. 10+4’te yaptırmıştımMerhaba canım nerede peki yeri? Kaçıncı haftada yaptırdın?
Peki öyle olunca tarama testlerine girmiyor muyuz?Ben de doktorumun önerisiyle Nipt Plus'ta yaptırdım, 11000 TL
Benim ilk dogumum spinal ama hiç sormamistim eşim girebilir mi diye onlar da sormadı ama girsin istemem ya kapıda heyecanla beklesinKızlar kızlar sorum geldi
Spinal sezaryen olacak olan gebişler eşleriniz sizinle doğuma girebilecek mi? Böyle bi tecrübe yaşayan var mı?
Yaştan dolayı riskli çıkıyormuş o hiç üzülmeyin, fetal dna sonucu güzel çıkacaktır. Hem bebek sağlıksız olsaydı ultrasonda belli ederdi kendini, iyi düşünelim iyi olsun. Hayırlı haberler almanız dileğiyle, ben de sonuç bekliyorumCanim insallah gusel haberler alirsin fetal dna sen yaptirmadin demi ? 2 li testin ultrasonu benim gusel cikti kan yas sebebli riskli cikti fetal dna yaptirdim simdi genox ile hizli sekilde anlasip plus istedik verdim insallah sen yasamazsin benim modum dustu sabahtir cocugum etkilenmesinndiye uzulmemeye calisiyorum
CAnım ben fetal Dna yaptırmadım 2li test yaptıracağım. Hiç korkma içini ferah tut çok güzel sonuçlar alacaksın inşallah üzme bebeğini de kendini de :)Canim insallah gusel haberler alirsin fetal dna sen yaptirmadin demi ? 2 li testin ultrasonu benim gusel cikti kan yas sebebli riskli cikti fetal dna yaptirdim simdi genox ile hizli sekilde anlasip plus istedik verdim insallah sen yasamazsin benim modum dustu sabahtir cocugum etkilenmesinndiye uzulmemeye calisiyorum
Tarama olarak dr sadece ultrasonda bebeğin burun kemiğine, ense kalınlığına, organlarına, uzuvlarına bakıyor. İkili test için tekrar kan vermiyoruz, sadece fetal dna için kan veriyoruz ve fetal dna yaptırdığımız için üçlü, dörtlü taramalara gerek kalmıyor çünkü fetal dna onları elemiş oluyorPeki öyle olunca tarama testlerine girmiyor muyuz?
Konumu nerede acaba?Peki öyle olunca tarama testlerine girmiyor muyuz?
Hayırlı olsunKızlar fetal dna vermiştim ben sonucum az önce çıktı düşük risk çok şükür ama çok büyük bomba bebisimiz kız değil erkekmiş kediannesibiri güncelleyebiliriz
Bunlar hep tuzu biberi huzun mutluluk olmazsa olmazıDemi yaaa hep boyle guzel duygular yasariz bir mutluluk bir huzun gidiyoruz
16. haftaya çağırdı bir ay sonra gel demişti yaniHanımlar dokdor sizi 12 haftadan sonra ne zamana cağırdı