- Konu Sahibi kediannesibiri
Darısı kalp atışlarına bebişlerimiz çok küçük daha görünmemeleri çok normal yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah yaaDarısı kalp atışlarına bebişlerimiz çok küçük daha görünmemeleri çok normal yani
Valla ben 5+5te duyamadım ama genelde 6+larda duyuyolar kalp atışını ama belli olmaz tabiYok ben yarın kesesi için gideceğim kalp 5+3 te duyulmaz sanırım erken
Ben de aynı 5+5 te duyamadık siz de bişey göründü müValla ben 5+5te duyamadım ama genelde 6+larda duyuyolar kalp atışını ama belli olmaz tabi
15 gün sonra çağırdı canımBir daha ne zamana çağırdı
Ben de aynı 5+5 te duyamadık siz de bişey göründü mü
Canım adete göre düşünmeyeceğiz dedi 3 haftalık gibi düşün dediKaç haftalıkmış canım son adete göre
Keseyi gördu,fetal Pol görünmüyor dedi sonra da fındık kadar dedi,yalap salap ultrason yaptı çok önemsemiyor gibiydi hoşuma gitmediBen de aynı 5+5 te duyamadık siz de bişey göründü mü
Siz de nasıldı neler gördülerBen de aynı 5+5 te duyamadık siz de bişey göründü mü
Bende de 9 mm kese göründü bebeği göremedikSiz de nasıldı neler gördüler
İkizde olabilir masallh baya çok çıkmışKızlar benim sat 4 ocak. 2 gün geciktim. Bu akşam kan verdim 2815.4 çıktı. 2 gün sonra yine vereceğim. Heralde erken yumurtladım diye bu kadar çıktı. Bana fazla geldi sanki de
Benim kese de 10 mm sanırım, doktor bana kese var dışında pek bişey söylemedi Latince ismiyle bilgisayar başında not eden yardımcısına söyledi görmedim bile ekranıBende de 9 mm kese göründü bebeği göremedik
Bebek göründüğü zaman kalp atımı da duyulacak sanirimBende de 9 mm kese göründü bebeği göremedik
Çok sevindim Allahım tamamına erdirsinKızlar keseyi gördük gayet net olarak kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi
Çarşamba tekrar gidin karından kese görünür Allahın izniyle merak etmeyin 3000 i geçince karından gözüküyorEvet canım alttan bakmadı sadece karından baktı.
Artış nasıl sence
Ay yok Allah korusun. Benim 10 aylık bi bebeğim daha var. Bi de çalışıyorum. Deliririm heralde Erken yumurtladım bence bu ay ondan benceİkizde olabilir masallh baya çok çıkmış
Çarşambaya bulamadım bende cumaya randevu aldım ay inşallah canımÇarşamba tekrar gidin karından kese görünür Allahın izniyle merak etmeyin 3000 i geçince karından gözüküyor