- 15 Nisan 2023
- 460
- 310
- 23
- Konu Sahibi kediannesibiri
Ay kızlar çok mutlu çıktım doktordan ama 12 mm kese ölçüsü dedi bebek olmaz mıydı acaba içinde ? Yolk sac ne hiç bilmiyorum zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aynıyız benimde 31 ocakta 152ydi bugün 1541 çıktı son adet tarihim 3 ocakArkadaşlar 31 Ocak hcg kan değerim 60,00 çıkmıştı
Bugün 5 Şubat 586,50 sizce artış nasıl
Bence çok güzel Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar 31 Ocak hcg kan değerim 60,00 çıkmıştı
Bugün 5 Şubat 586,50 sizce artış nasıl
Evet pek bir belirti yok salı cuma arasi bulantılarım vardı ama ctesiden beri hicbisey yok üstüne bugün bebeği de görmeyince acaba mi dedim iste çok evhamlı biriyim hep bişey bulurum ben canımı sikacakCanım sakın ol fındık kadar demesi bile orda olduğu anlamına gelir lütfen stres yapma hepsi psikolojik çok erken belirtilerimiz için hala
Masallah canım çok sevindim sağlıkla al kucağına insallah12 mm dedi kese için kalp atışını görmek için 25 mm olması lazımmış canım
Haklısın insanın ici rahat etmiyor ama hiç olumsuz düşünce olmasın bak unutma kanama olmadığı sürece hersey güzel ve iyi gidiyordurEvet pek bir belirti yok salı cuma arasi bulantılarım vardı ama ctesiden beri hicbisey yok üstüne bugün bebeği de görmeyince acaba mi dedim iste çok evhamlı biriyim hep bişey bulurum ben canımı sikacak
Bence artışın gayet iyi 31 ocak 152Canım aynıyız benimde 31 ocakta 152ydi bugün 1541 çıktı son adet tarihim 3 ocak
Çok teşekkür ederimBence çok güzel Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet cnm benimde son adet tarihim 30 Aralık hayırlısı ile kucağımıza alalım insallh minikleriCanım aynıyız benimde 31 ocakta 152ydi bugün 1541 çıktı son adet tarihim 3 ocak
HoşgeldinHerkese merhaba güzel Annelerim, bende bugün öğrendim hamileyim aranıza katıldım çok şükür Rabbime daha çok yeni beta 53 çıktı
Amin canım inşallah herkes sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşur Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet cnm benimde son adet tarihim 30 Aralık hayırlısı ile kucağımıza alalım insallh minikleri
Teşekkür ederim canım oh sevindim gerçekten bugün doktor görünürde bir şey yok diyinceBence artışın gayet iyi 31 ocak 152
2 şubat 300 lerde olması lazım 4 şubat 600
6 şubat 1200 falan ama senin iyi yükselmiş maşallah canım
Yok çok şükür kanamam yok sizin kaç haftalık bebişHaklısın insanın ici rahat etmiyor ama hiç olumsuz düşünce olmasın bak unutma kanama olmadığı sürece hersey güzel ve iyi gidiyordur
Siz duydunuz mu kalp atisiHaklısın insanın ici rahat etmiyor ama hiç olumsuz düşünce olmasın bak unutma kanama olmadığı sürece hersey güzel ve iyi gidiyordur
Benimde 5+2 yarın gidiyorum kısmetse görmeyeYok çok şükür kanamam yok sizin kaç haftalık bebiş
Yok ben yarın kesesi için gideceğim kalp 5+3 te duyulmaz sanırım erkenSiz duydunuz mu kalp atisi
Yolk sac bebeğin beslenmesi için oluşan küçük kese canım kesenin içinde yuvarlak bişey ultrason fotoğrafı varsa anlaşılabilirAy kızlar çok mutlu çıktım doktordan ama 12 mm kese ölçüsü dedi bebek olmaz mıydı acaba içinde ? Yolk sac ne hiç bilmiyorum zaten
Yolk sac bebeğin beslenmesi için oluşan küçük kese canım kesenin içinde yuvarlak bişey ultrason fotoğrafı varsa anlaşılabilir
Evet canım maşallah güzel görünüyor yuvarlak şeklideUltrason bu canım doktor kese çok güzel kanama alanı falan da yok yeri de çok güzel dedi.