2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar merhaba bebegim geceleri uyandıgında gözü açık bir şekilde aglıyor yani uyanıyor resmen karnını doyurdugumda bazen kendiliginden uyuyor bazen geri uyutmaya çalışıyorum 6 aylık olucak. Yani demek istedigim önceden uyku arasında aglayıp acıkıyordu karnını doyurup uyuyprdu şimdi sanki her seferinde uyanıyor gibi gözleri fal taşı gibi açılıyor sizde nasıl oluyor

Ben uyku eğitimi almayı düşünüyorum 5 aylık olduktan sonra inş . Yoksa meme de çok zor uykuya dalamıyor
Bizimki de yarın 5 aylık oluyor, çok kararsızım ben de. Ama böyle devam ederse ya ben deliricem ya da alıcam Uykuya geçeceği an çığlık atarak ağlamaya başlıyor her türlü uyutma yöntemini deniyorum. Artık çocuğa sinirlenmeye başladım sinirlerim yıprandıkça, sürekli bir şeyler okuyup izliyorum bu konuyla ilgili ama her bebek farklı hiçbiri tutmuyor bizimkinde

Bu uyku gerilemesini atlatmadan vermek doğru olmuyormuş. Bebekleri izleyelim ne zaman normale dönerlerse yapalım bu işi birbirimizi gazlayarak

Benimki de para tuzağı diyor önce kendim deneyeceğim olmazsa alacağım
Y yeager Bu konuda paslaşalım o zaman. Eğer güzel kitap video vs bulursan Benimle de paylaşır mısın ben ilkadımlarımdaki Seda Özcanın tekniğini benimsedim. Hatta bir gün boyunca 5 uykusunu desteksiz yaptı gece bile emdi uyudu hiç kalkmadı ama ertesi gün çooook kötüydü. Rabbim bir daha yaşatmasın

Paylaşırım tabi de şimdilik öğrendiklerim hep klasik şeyler. Öncelik olarak uyku saatlerini düzenlemek lazımmış uyutma şeklinden bağımsız şekilde. Çok geç yatıp geç kalkıyordu onu düzene soktuk gibi. Aslında bakınca bizim uyku düzenimiz fena değil, gece de öyle çok yormuyor beni. Ama uykuya geçiş aşaması o kadar sancılı ki. 3 saat ağladığı oluyor bağıra bağıra. Uykuya dalınca da iç çekiyor. Huzurlu uyusun istiyorum. Sonraki aşama yavaş yavaş desteği azaltmak olacakmış ama kriz anında desteği falan gözümüz görmüyor işte nasıl olacak bilmiyorum

Ben kucaktan ayağa sırf bu yüzden geçtim 40 dk uyuyor zaten onun için de 1 buçuk saat sallamaya kol dayanmadı. E büyüyorlar da kendi sağlığım için mecbur aldım ayağıma
Öğlen çok uyursa uyandırıyor musunuz kızlar
Bir keresinde 54 dk uyudu. Allah Allah noluyor ya bu çocuğa dedim dikildim tepesine uyandı yavrucuğum
Kizlar hayatımda hiç kulağımda ve mememde sivilce çıkmamıştı sizinde ayni yerlerde çıkıyor mu? Hormonlar ile alakası olabilir min
Niye böyle yaaa
Regl olmaya başladı mı? Benim sanki onunla alakalı gibi. Ben ergenlikte bile sivilce çıkarmadım. Şimdi şaşkınım. Hormonlar yerini bulmaya çalışıyor gibi

Minaa95 benimki emerek uyuyor. Önceliğim onu kucakta uyumaya alıştırmak olmalıymış. Çünkü kucaktan yatağa geçiş daha kolay oluyormuş. Şu aralar günde iki uykusunu öyle yapıyorum. Kucakta sallayarak müzik açıp uyutuyorum . Benimki 30. Dk da kalkıyor onu nasıl yapacam onu bilmiyorum bende uyku saatlerini ve rutinlerini düzenli takip ediyorum artık

Yapacağız mecbur bir şekilde. İstikrar önemli

Ek gıda için havuç,elma,brokoli,yumurta sarısı, yogurt,çilek suyu, portakal suyu bunları denedim şimdilik sıkıntımız olmadı.1 hafta ara vererek tadım yaptırıyorum 1 2 cay kaşığı olcak şekilde

Y Yok henüz regli olamadım maalesef sütüm geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…