2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu hafta rota yaptıracağız 5. Ayda da rotanın ikinci dozu + menenjit aşılar. İnşallah ağır gelmez

Sanrım öyle ben rota da yaptırmadım kızıma orda mesela hiç bir özel aşısı yok kızımın. Yaptırma diyen doktor yok ama içime de sinmiyor bilemiyorum ki
Tr de hastalık çok . Benim kuzenim hemşire . Onun da bebeği var. Ona soruyorum yaptırdıysa yaptırıyorum normalde bende bu kadar aşıya boğmak istemiyorum

Biz yaptıracaktık beşinci ayda ama doktor değiştirdik, yeni gittiğimiz doktor 1 yaşından sonra yaptırıyorum ben dedi. Onunla ilerleyeceğiz sanırım
Bizde doktor değiştirecektik ama gittiğimiz doktor aşılarınızı eski doktorunuzla devam edin bence dedi bizde 2+1 sisteme başlamıştık ilkini yaptırdık 2. Yaptıracağız

Bende gıcık oluyorum ama elimden bişe gelmiyor sürekli evimi temiz tutmam gerekiyor yemeği içkisi vs bazen düşünüyorum çekip gitsem diye

Ay ne oldu anlayamadım neden morardı şimdi nasıl yeni gördüm yaziyi

Biz senle aynı gün doğum yaptık uyku gerilemesi naisl oluyor bilmiyorum ama artık uykusu gelince hep ağlıyor gerçi bu ara genel olarak hep ahlak mız mız

Biz senle aynı gün doğum yaptık uyku gerilemesi naisl oluyor bilmiyorum ama artık uykusu gelince hep ağlıyor gerçi bu ara genel olarak hep ahlak mız mız
Ya söyle bizim 3. Ay güzel bi düşen olmuştu . 5-6 saatt arası uyuyordu 4 e bir hafta kala 2 saat 1.5 saatte bir uyanmaya başladı ve huzursuz şekilde hala devam ediyor

Bizde doktor değiştirecektik ama gittiğimiz doktor aşılarınızı eski doktorunuzla devam edin bence dedi bizde 2+1 sisteme başlamıştık ilkini yaptırdık 2. Yaptıracağız
Biz hiç başlamadığımız için belki, demedi öyle. Rotaya başladık onun ikinci dozu olacak ama menenjiti dediği gibi 1 yaş sonrası yaptıracağız artık

Ben ne hamileliğimde ne lohusa dönemim de hep sıkıntı çektim hala cekiyorum sürekli herşeye dikkat etmek zorundayım çamaşırı ütüsü ev temizliği delirmeme ramak kaladayim hiç iyi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…