2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Selaaam hemen ben sorayım haftaya sünnet için gün aldık. Biraz korkuyorum. Bi önerin veya tavsiyen var mı?

Şu an çok zor evet uykusuz kalmak vs anlıyorum benim bebeğimde gazlı ve bazen hiç uyumuyor saatlerce ama sallanmaya alışmasın diye sallamıyorum yani maks. Kucağımda salınma hareketleri ile uyutmaya çalışıyorum piş piş yaparak

Canım alışınca hep ister ama hep evde ve plates topuyla olamıyoruz diye daha kolay yöntemler bulmak ilerisi için daha iyi diye

Canım alışınca hep ister ama hep evde ve plates topuyla olamıyoruz diye daha kolay yöntemler bulmak ilerisi için daha iyi diye
Bugün misafir geldi çocuk tövbe gözünü kırpmadı. Zaten evvelki gece de hiç uyumamıştı. Saat 11de güç bela uyuttum. Gözüm çok korktu tatilde şehir dışına gidecektik. Eve misafir gelince bile böyle zorlanan değişen çocuk orada neler yapmaz düzen çok önemli

Benimkide bir yere gidince öyle oluyor. Mesela babannesine gidiyoruz çocuk asla uyumuyor sanki yerini arıyor gibi

Mantıklı hoşuma gitti ben de deneyeyim :)
Ben de aynı şekilde, bazen oturduğum yerde emmek istemiyor hatta meme reddi benzeri bi şey yaşamıştık pilates topunda hafifçe hoplayarak emzirdim çözüldü. Benimkinin kavraması halen biraz zayıf bazen memeyi ağzından kaçırıyor ve sinirleniyor o zaman pilates topunda sakinleşmesi çok kolay oluyor tekrar tutuyor hemen memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…