Merhaba kızlar nasılsınız? Uzun zamandır yazamadım. Kimler burda kimler değil bilemedim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Benim bebeğim 3 aylık olmak üzere. Çok şükür kolayladi baya . Kimler bana yakin ? Sormak istediğiniz bir şey var mı? 3 bucuk yaş + 3 Ay tecrübem ile yardımcı olmaya çalışırım:)
Ay ben de kendim direkt ayakta sallamak, plates topunda zıplamak falan gibi sonra başıma bela olacak şeyleri bile bile yapıyorum çünkü uyutmakta çok zorlanıyorum uyusun da nasıl uyursa uyusun diye. Bazen kucakta direkt uyutuyorum 1 saat kucağımda uyuyor normalde yanlış ama napıyım koyunca uyanacak bildiğimden ve uykusuz olduğu için çok huzursuz. Aman uyusun diye ayağımda falan indirmeden uyuttuğum oluyor
Şu an çok zor evet uykusuz kalmak vs anlıyorum benim bebeğimde gazlı ve bazen hiç uyumuyor saatlerce ama sallanmaya alışmasın diye sallamıyorum yani maks. Kucağımda salınma hareketleri ile uyutmaya çalışıyorum piş piş yaparak
Pilates topunun zararı mı varmış ya :/ benim meme reddini öyle aştık biz. Halen de çok kolayıma geliyo, çok kolay sakinleşiyo orda, gazı da çok hızlı çıkıyo. Bebek ağır, onu sallamaktansa kendimi sallıyorum aslında
Şu an çok zor evet uykusuz kalmak vs anlıyorum benim bebeğimde gazlı ve bazen hiç uyumuyor saatlerce ama sallanmaya alışmasın diye sallamıyorum yani maks. Kucağımda salınma hareketleri ile uyutmaya çalışıyorum piş piş yaparak
Bugün misafir geldi çocuk tövbe gözünü kırpmadı. Zaten evvelki gece de hiç uyumamıştı. Saat 11de güç bela uyuttum. Gözüm çok korktu tatilde şehir dışına gidecektik. Eve misafir gelince bile böyle zorlanan değişen çocuk orada neler yapmaz düzen çok önemli
Bugün misafir geldi çocuk tövbe gözünü kırpmadı. Zaten evvelki gece de hiç uyumamıştı. Saat 11de güç bela uyuttum. Gözüm çok korktu tatilde şehir dışına gidecektik. Eve misafir gelince bile böyle zorlanan değişen çocuk orada neler yapmaz düzen çok önemli
Ben de aynı şekilde, bazen oturduğum yerde emmek istemiyor hatta meme reddi benzeri bi şey yaşamıştık pilates topunda hafifçe hoplayarak emzirdim çözüldü. Benimkinin kavraması halen biraz zayıf bazen memeyi ağzından kaçırıyor ve sinirleniyor o zaman pilates topunda sakinleşmesi çok kolay oluyor tekrar tutuyor hemen memeyi