- 23 Şubat 2022
- 488
- 835
- 29
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #31.761
Öyle oluyor maalesefAslında şuan ağrım hiç yok. Tamamen iyileştim gibi ama ilişki olursa sanki bütün dikişler patlayacak, herşeyi en baştan yaşayacağım gibi geliyor. Çok tuhaf bir his. 10 seneden sonra vajinismus oldum resmen
Yiyecek konuları çok hassas 1 yaştan önce tatlı verilmemeli ek gıda döneminde bile 3 gün kuralı uygulanıyor besin alerjisi günümüzde çok yaygın. Alerjik reaksiyon gösterebilir bu durumu eşinizle gerekirse doktorunuzun yanında konu açarak eşinize anlatabilirsiniz ben kızımda 1 yaşına kadar tatlı hiç bişey yedirmedim herkesle kötü de olmayı göze alıp gerekirse kalpte kırdım. İnsanların zaten bebeğin annesine sormadan hiç bişey yedirmeye hakkı yok anlamıyorum kendi annemde olsa sorar, sormalı da..Bence haklısınız sesimi çıkarmam gerekiyor. Yoksa dediğiniz gibi kim bilir neler yedirecekEşim sert tepki gösterdi ama bir faydası olmaz . Benim yapmam lazım
Benimki gazlı bebek olabildiğince uğraşıyorum çıksın diye nitekim 3 4 dk içinde çıkıyor snra iyiki ugrasmisim diyorumKızlar gece 50 günlük bebeğim emzirdikten sonra bir dk falan sırtına vuruyorum baktım çıkmıyor gazı yatırıyorum sizde öyle yspıyor musunuz yoksa mutlaka uğraşıyor musunuz gazı çıksın diye
Ben önce emziriyorum bı yarım saat snra saat 9 da yıkıyorum snra giydirmesi kremleri yağlanması v.s derken biraz oynuyorum onla egzersiz yaptırıp emzirip 10.30 da yatağına koyuyorum bazen hemen uyuyor bazen 11 ama akşamları banyo iyi geliyor gevşeyip uyuyor hemen birde en geç uykusunu 18.30 19.00 da yapıyor o saatten snra uyutmuyorumGece uykusuna kaçta yatıyor sizinkiler benimki 12den önce yatmıyor yok mu buna çözümünüzgün içinde de kısa kısa uyuyor beni çok yoruyor 10 15 dklık uykularla günü geçiriyor hiç iş güç yapamıyorum
Ben doğduğundan beri yatağının içine reflü yatağı koydum onda yatıyor bütün gece bir ilaç varmış reflü için bebeklere doktora bir danış istersenMerhabalar iki aylık bebeğimde reflu belirtileri var doktor mamayi değiştirdi kusan bebekler için bir mama ama bu mamada sanırım kabiz yaptı bebeğimi reflu olan varmı ne gıbı önlemler alıyorsunuz
Evet gün içinde uyumadığı için 12de 1de falan artık bayılıyor heralde 3 4 saat uyuyor ama işte düzeltmeye çalışıyorum 10 10.30da falan yatsa bari.Biz de bugün 47 gün olduk. Dediğin gibi 12den önce uyumuyor uyursa 15 dk falan. Kaçta uyanıyor tekrar? Bizimki bugün 12 buçukta uyudu 5 buçukta ben uyandırdım çok uyudu diyeşaşkınım
Mamaya rağmen de uyumuyorsa yani napcan ki başkaBizde aynıyız gündüz uykular azaldı saatlik uyuyan oğluş dakikalara düştü..pusetine koyuyorum durduğu kadar anca yemek vs.oda yarım saatte bi meme istiyo git gel uyumuyo da uzun uyusun diye mama da versem uyumuyo..akşam aynı saate 10 11 gibi kriz tutuyo katıla katıla ağlıyo masaj yapıyorum memede bile içleniyogece 12 1 2 arası uyuyo ondada 1bucuk saat arayla uyanıyo çok zorlanıyorum. okula giden oğlum var onla ilgilen derken ben
bitiyorum
Sizinkiler güzel uzun mu emiyor? Uzun emen çocuk karnını iyi doyurursa daha uzun deliksiz uyurmuş. Benim gün içinde kısa kısa emiyor kısa kısa uyuyorKızz bırakk uyusun uyandırdığın da uyutabildin mi bariben artık uyandırmıyorum oğluş gece 5de uyumuştu sabah 10bucukta uyanmıştı saate bakıyorum yok artık demiştim dahada uzun uyumadı
Ya benimkini ben bi türlü mutlu edemiyorum çok huysuz ya banyo yaparken iyi mesela duruyor sonra kremlenirken basıyor çığlığı. Bi şöyle güzel masaj yapıyım o keyiflensin falan yaşayamadım yani. Sonra hızlı hızlı üstünü giydirmeye çalışıyorumBen önce emziriyorum bı yarım saat snra saat 9 da yıkıyorum snra giydirmesi kremleri yağlanması v.s derken biraz oynuyorum onla egzersiz yaptırıp emzirip 10.30 da yatağına koyuyorum bazen hemen uyuyor bazen 11 ama akşamları banyo iyi geliyor gevşeyip uyuyor hemen birde en geç uykusunu 18.30 19.00 da yapıyor o saatten snra uyutmuyorum
Ev sıcak oluyormu banyo yaptığı oda en az 25 26 derece olmalı diyolarYa benimkini ben bi türlü mutlu edemiyorum çok huysuz ya banyo yaparken iyi mesela duruyor sonra kremlenirken basıyor çığlığı. Bi şöyle güzel masaj yapıyım o keyiflensin falan yaşayamadım yani. Sonra hızlı hızlı üstünü giydirmeye çalışıyorum
Evet Elektrikli ısıtıcı açıyoruz derece de var 25 falan olunca yapıyoruzEv sıcak oluyormu banyo yaptığı oda en az 25 26 derece olmalı diyolar
Benim kv mesela ayakta yastıkla sallamak istiyor, ben kabul etmiyorum çünkü uyusun diye bebeğin beynini çalkalamak bana çok saçma geliyor. Her teklif ettiğinde ben sallayarak uyutmayacağım deyip geçiyorum ama o teklif etmekten vazgeçmiyorMalesef öyle çok haklısınız
Al benden de o kadar, bu akşam banyodan sonra pişik kremi sürecektim onu bile unuttum acele edeceğim diyeYa benimkini ben bi türlü mutlu edemiyorum çok huysuz ya banyo yaparken iyi mesela duruyor sonra kremlenirken basıyor çığlığı. Bi şöyle güzel masaj yapıyım o keyiflensin falan yaşayamadım yani. Sonra hızlı hızlı üstünü giydirmeye çalışıyorum
Ay evet yaa ben de öyleyim, yalnız değilmişimYa benimkini ben bi türlü mutlu edemiyorum çok huysuz ya banyo yaparken iyi mesela duruyor sonra kremlenirken basıyor çığlığı. Bi şöyle güzel masaj yapıyım o keyiflensin falan yaşayamadım yani. Sonra hızlı hızlı üstünü giydirmeye çalışıyorum
Ben bu durumun çocuğun mizacı olduğunu düşünüyorum 2 yaşındaki kızım doğduğundan beri uyku sevmiyor hala zorla uyutuyorum ona kalsa asla uyumaz. Allahtan oğlum uyuyor ikisinin mizacı farklı oldu yoksa kafayı yerdim. Oğlum değil de hala kızım yoruyor 2 yaşında kızım zırt pırt gece kalkar sabah uyumaz akşam uyumaz o kadar yoruyor ki yok yani ve aşırı da meme düşkünüydü çok emerdi en son özel hayatımı etkiledi her dk memede durmak istiyor uzun sürüyordu 1.5 yaşında sütten kestimSizinkiler güzel uzun mu emiyor? Uzun emen çocuk karnını iyi doyurursa daha uzun deliksiz uyurmuş. Benim gün içinde kısa kısa emiyor kısa kısa uyuyor
Al bende de o kadarBenim kv mesela ayakta yastıkla sallamak istiyor, ben kabul etmiyorum çünkü uyusun diye bebeğin beynini çalkalamak bana çok saçma geliyor. Her teklif ettiğinde ben sallayarak uyutmayacağım deyip geçiyorum ama o teklif etmekten vazgeçmiyor
Ay ben de kendim direkt ayakta sallamak, plates topunda zıplamak falan gibi sonra başıma bela olacak şeyleri bile bile yapıyorum çünkü uyutmakta çok zorlanıyorum uyusun da nasıl uyursa uyusun diye. Bazen kucakta direkt uyutuyorum 1 saat kucağımda uyuyor normalde yanlış ama napıyım koyunca uyanacak bildiğimden ve uykusuz olduğu için çok huzursuz. Aman uyusun diye ayağımda falan indirmeden uyuttuğum oluyorBenim kv mesela ayakta yastıkla sallamak istiyor, ben kabul etmiyorum çünkü uyusun diye bebeğin beynini çalkalamak bana çok saçma geliyor. Her teklif ettiğinde ben sallayarak uyutmayacağım deyip geçiyorum ama o teklif etmekten vazgeçmiyor