Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kizlar sinirim çok bozuk ağlıyorum halsizim ateşim var bebeğe zor bakıyorum yatmak istiyorum üşüyorum memelerim ateş gibi ve agriyo eşimde böyleyim diye ağladım trip atıp defolup gitti

Kizlar sinirim çok bozuk ağlıyorum halsizim ateşim var bebeğe zor bakıyorum yatmak istiyorum üşüyorum memelerim ateş gibi ve agriyo eşimde böyleyim diye ağladım trip atıp defolup gitti
Mastit olmasın dikkat edin. Sıcak duş alıp hemen sağım yapın. Bebeğiniz tam boşaltamıyorsa ondan olabilir. Duş ve sağım çözüm olmazsa bir doktora görünmenizde fayda var.
Eşiniz zaten hamileliğinizde de falsoluydu, muhtemelen hep böyle bir adamdı, ona bir şey diyemeyeceğim.

Yani hamilelik sebebiyle hemorroid olup normal doğumdan çekinenler varsa çekinmeyin kızlar bende o ıkınma konusu biraz korku olmuştu bu sebepten
Selam benim doğumum normalde kasımda tam olarak aynı dertten muzdaribim 🥲 şu an hemoroid yüzünden ayağa kalkarken bile zorlanıyorum doğumda ıkınırken falan sorun olmuyor mu gerçekten? O kasılmalar sırasında nasıl hareket edicem nasıl ıkınıcam diye şimdiden stres oluyorum😢 bir de bebek için de iri dedi doktor o da korkutuyor. Hemoroid için tavsiye edebileceğiniz bişi var mı?

Kızlar silikon göğüs ucuyla emziren var mı bebişini ? Benim bebek ilk günler tutamıyodu göğüs ucumu silikonla çok güzel emiyordu onla emzirmek zorunda kaldım. bugün 24. Gündeyiz silikonsuz deniyorum almıyor alıştı iyice göğüs ucuna. Bu şekilde devam etsek bi zararı olur mu ki?

Valla hemoroid aynı, ona rağmen normal doğum yaptım. Şuan oturup kalkarken dikişlerle birlikte hemoroid memeleri de acıtıyor tabi o kadar güçlü bi ıkınma oluyor ki bekliyordum bu durumu. Anestol krem verdi doktorum ve duphalac içiyorum kendimi zorlamamak adına
Anestol kullanılıyor muymuş yaa çok sevindim. Ben de duphalac içiyorum ama çok şişmiş benimkiler. İnşallah hemen iyileşiriz

Kızlar silikon göğüs ucuyla emziren var mı bebişini ? Benim bebek ilk günler tutamıyodu göğüs ucumu silikonla çok güzel emiyordu onla emzirmek zorunda kaldım. bugün 24. Gündeyiz silikonsuz deniyorum almıyor alıştı iyice göğüs ucuna. Bu şekilde devam etsek bi zararı olur mu ki?
Emzirmeden önce parmaklarınızla ucunu ovuşturun dışarı çıkıyor çıkmaz ise, sağım makinaniz varsa 1-2 dk onda sağım yapın bu şekilde ucu dışarı doğru çıkar ve bebiş daha rahat tutar🌸

Emzirmeden önce parmaklarınızla ucunu ovuşturun dışarı çıkıyor çıkmaz ise, sağım makinaniz varsa 1-2 dk onda sağım yapın bu şekilde ucu dışarı doğru çıkar ve bebiş daha rahat tutar🌸
Silikon kullandıkça da çıktı ucu aslında ama benim bebiş silikona alıştığı için ucu tutmada yine de zorlanıyor :KK43:

Silikon kullandıkça da çıktı ucu aslında ama benim bebiş silikona alıştığı için ucu tutmada yine de zorlanıyor :KK43:
Canım benim de öyleydi. Sırf anne sütü alsın diye silikon uç kullandım. Uçsuz kesinlikle almıyordu. Sonra sağlık ocağındaki ebe bana emzirme eğitimi verdi. O günden beri silikon uç kullanmıyorum. Eğer yakında sağlık ocağı ya da içinde emzirme danışmanlığı veren bir sağlık kuruluşu varsa kesinlikle destek almanı öneririm

Aldığım eğitime rağmen ilkinde asla tutturamıyorum ama çabaladıkça oluyor. Vazgeçme. Vazgeçmedikçe bebeğin direnci de kırılıyor. Stres yapınca onlar daha çok stres yapıyor

Selam benim doğumum normalde kasımda tam olarak aynı dertten muzdaribim 🥲 şu an hemoroid yüzünden ayağa kalkarken bile zorlanıyorum doğumda ıkınırken falan sorun olmuyor mu gerçekten? O kasılmalar sırasında nasıl hareket edicem nasıl ıkınıcam diye şimdiden stres oluyorum😢 bir de bebek için de iri dedi doktor o da korkutuyor. Hemoroid için tavsiye edebileceğiniz bişi var mı?
Ya doğumda sancı öyle bir vuruyor ki ya Allah ıkınıyorsun artık oralar 2ye ayrılsın isterse kafası 🤣 güldüğüme bakmayın doktorum her ne kadar çok hızlı ve kolay güzel bir doğum olduğunu söylese de ben biraz etkilendim çektiğim acılardan falan. 4 gün oldu hatırladıkça o anlar gözümün önüne geldikçe ağlayasım geliyor sürekli. Kendime bi acıma hali. Bilmiyorum lohusalıktan belki de

Kızlar çişli bezi bu şekildeydi 5.günlük şuann oğluşumm böyle bir durumda karşılaşan var mı
Canım benim de böyleydi yetersiz beslenme işareti bu. Bol bol emzir sütünü sağ ver. Bir iki seferliğine şırınga ile mama da verebilirsin Ben emzirdiğimi sandım emzirememişim sonra çocuk ateşlendi doktora gittik dehidratasyon olmuş çok susuz kalmış böbrek değerleri bozulmuş. Hemen hastaneye yatış verdiler mama takviyesi ile toparladık.

Canım benim de öyleydi. Sırf anne sütü alsın diye silikon uç kullandım. Uçsuz kesinlikle almıyordu. Sonra sağlık ocağındaki ebe bana emzirme eğitimi verdi. O günden beri silikon uç kullanmıyorum. Eğer yakında sağlık ocağı ya da içinde emzirme danışmanlığı veren bir sağlık kuruluşu varsa kesinlikle destek almanı öneririm
Silikon uçla emzirdiğinizde de bebeğinizin karnı doyuyor muydu peki? Ben bi de onu takıyorum da kafama acaba silikondan yeteri kadar süt ulaşıyo mudur bebeğe

Ya doğumda sancı öyle bir vuruyor ki ya Allah ıkınıyorsun artık oralar 2ye ayrılsın isterse kafası 🤣 güldüğüme bakmayın doktorum her ne kadar çok hızlı ve kolay güzel bir doğum olduğunu söylese de ben biraz etkilendim çektiğim acılardan falan. 4 gün oldu hatırladıkça o anlar gözümün önüne geldikçe ağlayasım geliyor sürekli. Kendime bi acıma hali. Bilmiyorum lohusalıktan belki de
Ya kıyamam sana çok çok geçmiş olsun🙏🏻
Bende de bir korku hali başladı bugün diyorum napıcam nasıl olacak epey endişeliyim bakalım hayırlısı🙏🏻
Geçti gitti ama öyle düşün kavuştun bebeğine sonuçta🥹

X