Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar hemorroid olup normal doğum yapan ya da yapmayı düşünen var mı? Hemorroidim son haftalarda o kadar çok ilerledi ki tuvalete çıkarken bile afedersiniz elimle kocaman olduğunu hissediyorum. Normal doğumda ıkınmaktan ya canım çok acırsa ya kanarsa düşünceleri yüzünden normal doğumdan soğudum resmen… aranızda benim gibi olan var mı

Eklentiler

• IMG_1985.jpeg
    IMG_1985.jpeg
    144,1 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar selam, idrar yolu enfeksiyonu yaşayıp aynı anda idrarda protein kaçağı gözüken var mıydı aramızda? Bu idrar yolu enfeksiyonu sanırım protein yüksek çıkmasına sebep oluyormuş yaşayan olmuş muydu diye merak ettim
Ay merhaba araştırırken sizin sorunuzu gördüm bugün ben de sağlık ocağına gitmiştim idrar yolu enfeksiyonu ve protein kaçağı var dedi sizin süreç nasıl ilerledi acaba bi korkmadım değil

Kızlar bebişden yazmak zor oluyor fırsat buldukça okuyorum şuana kadar kimse kusmadan şikayetlenmemiş sanırım bebeğimin reflüyü var kusuyor genelde sizlerde de yaşayan önerisi olan vsrmı mama destekli gidiyoruz hipp marka 🫠

Kızlar bebişden yazmak zor oluyor fırsat buldukça okuyorum şuana kadar kimse kusmadan şikayetlenmemiş sanırım bebeğimin reflüyü var kusuyor genelde sizlerde de yaşayan önerisi olan vsrmı mama destekli gidiyoruz hipp marka 🫠
Benim de 2 kere üst üste kusunca araştırdım da emme sonrası hemen yatırma ya da kaldırma. 45 derecelik açıda bi süre yatsın. Gazını ve altını hemen değiştirmeye çalışma biraz mideye ulaşsın sindirim başlasın diyor

Ya kizlar bütün bir hamileleik hep burdaydik şimdi kimsecikler kalmadı Eylül ayı grubunu da takip ediyorum ne güzel onlar her daim aktifler bizim grup tirtladi valla @ssver @cnsu93 @Maviokur @Chucky10 @Bebekce92 aklıma gelenler nerdesiniz nasılsınız saygidegermisafirler saygidegermisafirler P polimo
Canım ben 3. Çocuk olmasına rağmen çok bocaladim tek başıma çok yoruldum ama bebeğim için değer ❤️ sanrım lohusa depresyonun girdim surekli panik atak halindeyim bebegi kontrol ediyorum mukusli kaka yapıyor onu kafaya taktım. Siz napiyirsunuz bebis nasıl ❤️

Hanımlar benimde sabah doğum gerçekleşti bebek baya aşağıdaymış ittirmeyle yaptılar.çok şükür bebeğim iyi emzirdim kilo 3.100 52 santim 🤲genel anestesi aldım sonda biraz yakıyo çiş yaparken ağrılarım da var dua edin ☺️
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün 🥰

Bende hipp kullanıyorum benimkide kusuyor süt kesigi gibi benimki kolik bebek gazi çok maması bitince Bebelac Gold denicem o daha az gaz yapiyolar diyolar

Hanımlar benimde sabah doğum gerçekleşti bebek baya aşağıdaymış ittirmeyle yaptılar.çok şükür bebeğim iyi emzirdim kilo 3.100 52 santim 🤲genel anestesi aldım sonda biraz yakıyo çiş yaparken ağrılarım da var dua edin ☺️
Ay hayırlı uğurlu olsun massallah Allah yardımcın olsun tez vakitte iyiles insallah

Canım ben 3. Çocuk olmasına rağmen çok bocaladim tek başıma çok yoruldum ama bebeğim için değer ❤️ sanrım lohusa depresyonun girdim surekli panik atak halindeyim bebegi kontrol ediyorum mukusli kaka yapıyor onu kafaya taktım. Siz napiyirsunuz bebis nasıl ❤️
Benim de mukuslu yaptı hatta bazen yeşil kolik bebek dediler gaz problemleriyle geçiyor günümüz onun dışında 40ucirduk bugün iyiyiz çok şükür bugunlere

Kızlar nasılsınız? Benim canım sıkkın biraz.. bebeğim doğalı 20. Gün oldu bugün sarılık değeri 12’lerde ve doktorum sütün yetmiyor az kilo alıyor diyip duruyor 11 ekimde 2.500 doğdu şuan 2.900 olmuş az bu kilo diyo mama takviyesi veriyorum halbuki günde 3 defa 45 cc. Oturdum ağladım bugün doktorun karşısında resmen.. Kendimi bebeğime yetemediğimi düşünüp çok üzülüyorum böyle düşünenlere hep kızardım halbuki ama lohusalık bambaşka bi kafaymış gerçekten :KK43:

Bizde yaptık ama dolar ve Euro koymadık 🫣 suyuna altın gümüş tesbih bozukpara 41 tane okunmuş buğday nazar boncuğu gülsuyu tuz şeker koyduk
Çok güzelmiş benim de yapacağım sadece çiçekler. Hıdırellez’de de yaparım, 40 çeşit çiçek toplayıp suya atarım, sevdiğim bi ritüel. 40’ta da banyo suyuna 40 tane çiçek/bitki toplayıp atacağım yalnızca

X