- 21 Temmuz 2023
- 365
- 339
- 23
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #30.341
Canım dün 3760 ti en sonKaç kilo bebiş şu anyagmurumsu42
3saatte 1 teknicim dediler60 cc tek içimde mi? Bana da 2 saatte bir 30 ml dediler aç kalsın istemiyorum emin de olamadıım
Benim bebek de sağ göğsümü emiyor solu ememiyordu ucunu tutamıyodu silikon göğüs ucu aldım harika bi şeymiş gerçekten solu da emebildi isterseniz bi de öyle deneyinBiberon kullanan lar tasinabilir biberon ısıtıcı varmış haberiniz var mı benim bebek pek emmiyor sağıp veriyorum ne almak lazım bileniniz varmi
Evet canım ben de dün doktora sordum normal çoğalması baktım ben sende enfeksiyon yok dedi. Dün çatı muayenesi olmuştum daCanım benim de o şekilde akintilarim çoğaldı. O doğum yaklastiginin belirtisiymis.
Ne oldu durumunuz müsait olunca paylaşın bize de. Muhtemelen kucağınıza almışsınızdır sağlıkla inşallahKızlar benim yarın yatışım yapılacak dua edin
Nasılsın canım bebekte sende iyisindir inşallahCanım dün 3760 ti en son
Bende aldım işine gelince emiyor 3 kere emiyorsa 2 kere emmiyorBenim bebek de sağ göğsümü emiyor solu ememiyordu ucunu tutamıyodu silikon göğüs ucu aldım harika bi şeymiş gerçekten solu da emebildi isterseniz bi de öyle deneyin
3 saatte 30cc . Mamayi Bitiremezse iki saatte 30 cc verebilirsin demişti doktorum .Kızlar doğum yapan annelere bi sorum var? Sütüm biraz az geldiği için mama takviyesi de yapıyorum bebeğime. 5 günlük bir bebeğe kaç cc mama verilmeli ve kaç saatte bir verilmeli??
Geçmiş olsun canım, valla deprem değişmez gerceğimiz oldu artik.Merhaba arkadaşlar ben de yarın doktora gideceğim hiç sancım vs yok bebek de ufak . Gelişimi geride kaldı bakalım ne diyecek doktorbugün de deprem oldu baya bir korktuk. Sanırım soğum yapmayan az kişi kaldık
Nefes al ver geriye doğru say . Allah kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin. Nefes al, müzik imkanı varsa rahatlatıcı Bir.müzik hareket imkanı varsa hareketAllah rızası için hepinizden dua bekliyorum. Suni sancı verildi. Ağrıdan duramıyorum. Hala doğum gerçekleşmedi
Su gibii aksın hareket et bol bol tuvaletını yapar gibi çömel acılmanı coğaltır.Allah yardımcın olsunnAllah rızası için hepinizden dua bekliyorum. Suni sancı verildi. Ağrıdan duramıyorum. Hala doğum gerçekleşmedi
Rabbim yardımcın olsun canım, güzel haberlerini alalım inşallahAllah rızası için hepinizden dua bekliyorum. Suni sancı verildi. Ağrıdan duramıyorum. Hala doğum gerçekleşmedi
Canım ne yaptın güzel haberlerle gel Allah yardımcın olsunAllah rızası için hepinizden dua bekliyorum. Suni sancı verildi. Ağrıdan duramıyorum. Hala doğum gerçekleşmedi
Canım sağlıkla gelsin inş, sezaryen niye çocuğa haksızlık olsun ki çoğumuz sezaryen olduk zaten, benim bebeğim 4110 gr doğdu benim kendi tercihimdi sezaryen çünkü ben de 4700 doğmuşum biliyordum iyi bebek olacağını vajinal doğurmaya kalksam çok zor olacaktı bebeğim de tehlikeye girebilirdi, doktorum da zaten doğru karar oldu ben de sezaryen önerecektim dedi. Yani bence doktoruna bırak o nasıl önerirse o, o saçma sapan video insanlık suçu resmen kafanın karışmaması lazımBu grupta en son ben doğururum derken derken yarın 38+0 oluyorum. Eminim grubun büyüüük çoğunluğu doğurdu, kiminin 40ı çıkmaya yaklaştı belki. Grubun böyle sessizleşmesi de bir tık üzmedi değil. Birbirimizden, tecrübelerimizden faydalandığımız güzel bir grubumuz vardı.
Cuma günü randevum var. Normal doğum istiyorum aslında ama bebek büyüyor. Normal doğum zorlayabilir dedi doktor. Sezaryen olmak istesem acaba çocuğa haksızlık mı yapmış olurum. Doğacağı zamana müdahale etmek ona zarar verir mi diye de içimden geçirmiyor değilim. (hep bu sağlık bakanlığı yüzünden) çok karışık duygulardayım.
İzne 35. Haftamda ayrıldım. 3 haftadır evdeyim. Boş boş bekliyor olmak da canımı sıkıyor. İyi hissetmiyorum. Keşke hemen doğsa da iyileşmeye başlasam, bebekle ilgilenmeye başlasam diyorum. Sırf bu yüzden acaba sezaryen olsam hem belirsizlikten kurtulurum diyorum. Diğer yandan da normal doğumun o heyecanını sürecini yaşamayı da o kadar çok istiyorum ki. Kafam allak bullak.. Sizinle paylaşmak, içimi dökmek istedim. Bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun. Umarım endişelerim kimseyi etkilememiştir.
Bu grupta en son ben doğururum derken derken yarın 38+0 oluyorum. Eminim grubun büyüüük çoğunluğu doğurdu, kiminin 40ı çıkmaya yaklaştı belki. Grubun böyle sessizleşmesi de bir tık üzmedi değil. Birbirimizden, tecrübelerimizden faydalandığımız güzel bir grubumuz vardı.
Cuma günü randevum var. Normal doğum istiyorum aslında ama bebek büyüyor. Normal doğum zorlayabilir dedi doktor. Sezaryen olmak istesem acaba çocuğa haksızlık mı yapmış olurum. Doğacağı zamana müdahale etmek ona zarar verir mi diye de içimden geçirmiyor değilim. (hep bu sağlık bakanlığı yüzünden) çok karışık duygulardayım.
İzne 35. Haftamda ayrıldım. 3 haftadır evdeyim. Boş boş bekliyor olmak da canımı sıkıyor. İyi hissetmiyorum. Keşke hemen doğsa da iyileşmeye başlasam, bebekle ilgilenmeye başlasam diyorum. Sırf bu yüzden acaba sezaryen olsam hem belirsizlikten kurtulurum diyorum. Diğer yandan da normal doğumun o heyecanını sürecini yaşamayı da o kadar çok istiyorum ki. Kafam allak bullak.. Sizinle paylaşmak, içimi dökmek istedim. Bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun. Umarım endişelerim kimseyi etkilememiştir.
Bu grupta en son ben doğururum derken derken yarın 38+0 oluyorum. Eminim grubun büyüüük çoğunluğu doğurdu, kiminin 40ı çıkmaya yaklaştı belki. Grubun böyle sessizleşmesi de bir tık üzmedi değil. Birbirimizden, tecrübelerimizden faydalandığımız güzel bir grubumuz vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?