• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Yaptığım dönenceyi de astım bu sabah🥹 Yuvarlak kısmı mukavvadan yaptım diye azıcık yamuk olmuş ama o kadar sevdim ki😍 İnşallah bebeğim de sever çünkü bunu yapmak için en sevdiğim çoraplarımdan birini kestim😅 Sağlıkla oynar inşallah

Eklentiler

• AAA6EF9A-C533-4332-B08E-94EDAC63EB32.png
    AAA6EF9A-C533-4332-B08E-94EDAC63EB32.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 94
Yaa 2 olduk. 🌹 Yok mu başka doğumumuz haftaya kızlaaar? Sanıyorum ondan sonraki hafta yani 23 Eylül haftasında bir yığılma olacak toplu doğum gibi 🤣🤣

Şu an 16-22 Eylül aralığında ben ve komikmigeldiii komikmigeldiii varız.
23-29 aralığında da Perlitik Perlitik geliyooor.
Siz önden kapıyı aralayın biz arkadan geliriz inşallah benim 18 Ekim sezaryen günüm inşallah öncesinde bir sürpriz olmazsa

Yaptığım dönenceyi de astım bu sabah🥹 Yuvarlak kısmı mukavvadan yaptım diye azıcık yamuk olmuş ama o kadar sevdim ki😍 İnşallah bebeğim de sever çünkü bunu yapmak için en sevdiğim çoraplarımdan birini kestim😅 Sağlıkla oynar inşallah
Yaa çook yeteneklisiin süper gözüküyor :KK200:

İnşallah, bir yöntemle çözmeyi deneyecekler öyle çözülmezse zor bir ameliyat olması gerekiyor dua ediyorum o yüzden. 🥹 10 gün ablanın olması güzel güzel yeter merak etme 🥰
Temizlige gelen ablam var cok icten kadin insallah dogumumda bana destek olacak Allah tan odeyecek ekonomim var sukurler olsun oda onemli vallahi annemlerimiz donemi destek bile yoktu bizde hallederiz inaniyorum🥰🥰🥰

Canım benim alerjim var ve nefes alamıyorum. Bu benim hamilelik öncesi bir problemim hep alerji ilacı kullanırdım fakat hamilelikte bu durum iyice arttı ilaç kullanamadığım için. Kendim için zaten istiyordum ortamı nemlendirerek daha rahat nefes almanı sağlıyor. Kuru havası olan nemsiz yerde yaşayanlar için bebeklere de çok tavsiye ediliyor. Özellikle kış bebeklerine. Çünkü kalorifer havayı kurutuyor. Kuru hava akciğer gelişimine negatif etkisi var. Bebeklerin hastalanma meyilini artırabilir. Nemli hava bebeğin de daha rahat nefes almasını ve daha rahat uyku uyumasına yardımcı olur. Elzem olmazsa olmaz bir şey değil belki ama hayatı kolaylaştıran bir şey. Şu an bebek için değil kendim için alacağım çünkü nefes alamıyorum😭
Merhaba, bende hamile olduğum için alerji ilacı kullanamıyorum. Şu an nasılsınız? İyi geliyor mu buhar makinesi? Bende nefes alamıyorum😕

Bende anlamıyorum inan 🤷🏼‍♀️
Eski kafalılık sanırım yani insan nasıl kıyaslama yapar bunu rekabet haline getirir beynim almıyor kilo benim için önemli değil kendimde bile sağlıklı olsun olalım kilo alınır verilir zaten gelde bunu onlara anlat. Bir tosun doğuramıcağım için sanırım bana gıcık oluyor 🫢 özelde yapacağım için ordan taktı zaten nerden sataşacağını şaşırmış halde.
Allah allah hem sizle arasi iyi maddi manevi destek degiller neden bukadar uzerinde hak sahibi goruyorlarki ,tosun dogursan 4 kg altin takacak mi sana dua etsin saglikli gebelik geciyorsun neler duyuyorum bizler gercekten cok sansliyiz bebeklerimizin sagliklari iyi

Yaa 2 olduk. 🌹 Yok mu başka doğumumuz haftaya kızlaaar? Sanıyorum ondan sonraki hafta yani 23 Eylül haftasında bir yığılma olacak toplu doğum gibi 🤣🤣

Şu an 16-22 Eylül aralığında ben ve komikmigeldiii komikmigeldiii varız.
23-29 aralığında da Perlitik Perlitik geliyooor.
Benim 27 bakalım ☺️

Back