- Konu Sahibi kediannesibiri
- #27.101
Insallah kuzumm sag saglim alalim bebislerimizi kucagimiza cok az kaldiBana hâlâ yapmadı cumartesi randevum gidince 37+4 olacağım. Haberdar et canim umarım iyi geçer güzel haberler ile gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah kuzumm sag saglim alalim bebislerimizi kucagimiza cok az kaldiBana hâlâ yapmadı cumartesi randevum gidince 37+4 olacağım. Haberdar et canim umarım iyi geçer güzel haberler ile gel
Yaa 2 olduk. Yok mu başka doğumumuz haftaya kızlaaar? Sanıyorum ondan sonraki hafta yani 23 Eylül haftasında bir yığılma olacak toplu doğum gibiBennnnn, ya 17si ya da 20si
Siz önden kapıyı aralayın biz arkadan geliriz inşallah benim 18 Ekim sezaryen günüm inşallah öncesinde bir sürpriz olmazsaYaa 2 olduk. Yok mu başka doğumumuz haftaya kızlaaar? Sanıyorum ondan sonraki hafta yani 23 Eylül haftasında bir yığılma olacak toplu doğum gibi
Şu an 16-22 Eylül aralığında ben ve komikmigeldiii varız.
23-29 aralığında da Perlitik geliyooor.
aa ciddi misin Ben ayak trnaklarımı dahi kesemiyoruum (36+4’te halen ayaklarıma oje sürebiliyor olmak çok güzel
Benim de doğum 11 Ekim de 1 ay kaldıııSiz önden kapıyı aralayın biz arkadan geliriz inşallah benim 18 Ekim sezaryen günüm inşallah öncesinde bir sürpriz olmazsa
Yaa çook yeteneklisiin süper gözüküyorYaptığım dönenceyi de astım bu sabah Yuvarlak kısmı mukavvadan yaptım diye azıcık yamuk olmuş ama o kadar sevdim ki İnşallah bebeğim de sever çünkü bunu yapmak için en sevdiğim çoraplarımdan birini kestim Sağlıkla oynar inşallah
çok teşekkür ederim ya iyi ki varsınYaa çook yeteneklisiin süper gözüküyor
Allah allah seninki demekki biraz fazla yorulmus yavrumhareket etmek istememis annesi onunda orada isi gucu yogunŞansa dün gün boyu sadece uzandım ve oyun oynadım hiçbir şey yapmadım
Temizlige gelen ablam var cok icten kadin insallah dogumumda bana destek olacak Allah tan odeyecek ekonomim var sukurler olsun oda onemli vallahi annemlerimiz donemi destek bile yoktu bizde hallederiz inaniyorumİnşallah, bir yöntemle çözmeyi deneyecekler öyle çözülmezse zor bir ameliyat olması gerekiyor dua ediyorum o yüzden. 10 gün ablanın olması güzel güzel yeter merak etme
Benim 25 eylul allah nasip ederse 14 gunum varKızlaar, doğumu haftaya olan kimler vaar? Bize 19 ya da 20 Eylül dedi doktor.
bende randevu aldim dogumuma 2 gun kala manikur pedikur agda herseyimi yaptirayim dedim36+4’te halen ayaklarıma oje sürebiliyor olmak çok güzel
Evet esinin genetigini aliyormus benim doktorum oyle dedi esin kac kg dediBenimde heryeri haftasıyla uyumlu karın cevresi hariç o 2 hafta geri. Baska olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim eşimde 3 kilo varmış yokmuş aslında doğduğunda bende 3800 doğmuşum genetikte olabilir
Merhaba, bende hamile olduğum için alerji ilacı kullanamıyorum. Şu an nasılsınız? İyi geliyor mu buhar makinesi? Bende nefes alamıyorumCanım benim alerjim var ve nefes alamıyorum. Bu benim hamilelik öncesi bir problemim hep alerji ilacı kullanırdım fakat hamilelikte bu durum iyice arttı ilaç kullanamadığım için. Kendim için zaten istiyordum ortamı nemlendirerek daha rahat nefes almanı sağlıyor. Kuru havası olan nemsiz yerde yaşayanlar için bebeklere de çok tavsiye ediliyor. Özellikle kış bebeklerine. Çünkü kalorifer havayı kurutuyor. Kuru hava akciğer gelişimine negatif etkisi var. Bebeklerin hastalanma meyilini artırabilir. Nemli hava bebeğin de daha rahat nefes almasını ve daha rahat uyku uyumasına yardımcı olur. Elzem olmazsa olmaz bir şey değil belki ama hayatı kolaylaştıran bir şey. Şu an bebek için değil kendim için alacağım çünkü nefes alamıyorum
Valla ben de yapamam diye düşünüyordum ama denedim oluyo ama oturduğum pozisyon önemli tabii L koltuktan yardım alıyorumaa ciddi misin Ben ayak trnaklarımı dahi kesemiyoruum (
Çok iyi fikir ben de pazar pediküre gideceğim, doğum 28’inde inş ama ondan bi hafta önce de maniküre gideceğim hafta içi gidemem maalesef arabayla gitmem lazım ona da üşeniyorumbende randevu aldim dogumuma 2 gun kala manikur pedikur agda herseyimi yaptirayim dedim
Allah allah hem sizle arasi iyi maddi manevi destek degiller neden bukadar uzerinde hak sahibi goruyorlarki ,tosun dogursan 4 kg altin takacak mi sana dua etsin saglikli gebelik geciyorsun neler duyuyorum bizler gercekten cok sansliyiz bebeklerimizin sagliklari iyiBende anlamıyorum inan
Eski kafalılık sanırım yani insan nasıl kıyaslama yapar bunu rekabet haline getirir beynim almıyor kilo benim için önemli değil kendimde bile sağlıklı olsun olalım kilo alınır verilir zaten gelde bunu onlara anlat. Bir tosun doğuramıcağım için sanırım bana gıcık oluyor özelde yapacağım için ordan taktı zaten nerden sataşacağını şaşırmış halde.
Hahahah demii benim ki 38 de gelisim tamamlaniyor dedi gerek yok dedi bekletmeye kg yada takilmiyor hocam saglikli olmasina bakiyor hep ondan herhalde bekletmek istemiyorBenim 28 Eylül de Ekim Anneleri olduk Eylül anneleri
Benim 27 bakalımYaa 2 olduk. Yok mu başka doğumumuz haftaya kızlaaar? Sanıyorum ondan sonraki hafta yani 23 Eylül haftasında bir yığılma olacak toplu doğum gibi
Şu an 16-22 Eylül aralığında ben ve komikmigeldiii varız.
23-29 aralığında da Perlitik geliyooor.
Normal doğumda da tahmini bir tarih veriliyor mu acaba ya yoksa her an olablr gibi mi yani mesela bı hafta önceden belli olur mu kiKızlaar, doğumu haftaya olan kimler vaar? Bize 19 ya da 20 Eylül dedi doktor.