- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #22.261
Aynen o dediğin saatlerde benimki de hareketli ama o sırada uyumuyorum genelde. Gece de çok sık tuvalete kalktığımdan dolayı sonrasında derim uykuya geçiyorumdur ondan hissetmiyorumdur belki ama gece rahatsızlık verdiği kesin Belki vücudumuz yoruluyordur ondan oluyordur. Hatta geçen evde tek başımayken gece o kadar tekmeledi ki "e dur bebiş" dedim. Sesimi duyduğundan mıdır bilmem durdu. Bu kez pişman oldum öyle söylediğime İyi olsunlar da biz acıya razıyızay benimki de gece 12 gibi coşuyor, ben uyuyacağım zaman da rahatsız ediyor. Böyle ağrı-acı rahatsızlık veren bir his, doğru tanımlamışsın. Ben bir de genelde kasığa doğru bir anda hamleleri olurdu tuvalete koşardım, şimdi daha ziyade kaburgalarıma doğru gibi hareketleri. Baş aşağı mı döndü acaba en son makat gelişti? Heyecanla bekliyoruz minişleri
2 değeri de süpermiş, benim de başından beri sıkı takipte tsh 0.50 lere düştüğü de oldu 1-2 arası da. Bir miktar düşük olmasını yüksek olmasına tercih ediyorlar. O nedenle 3 çıkınca acaba doz artışı olur mu tedbiren diye merak etmiştim.
Sağlık ocağı konusuna katılıyorum, düşük ya da yüksek çıkabilir güvenemeyiz denildiği için tıp merkezinde yaptırıyorum senelerdir.
Makat gelişi de olabilir ama bazen kendilerini katlayıp vuruyorlar o da olabilir. Benim şu an makat gelişi olmasına rağmen arada kasıklara yakın da vurabiliyor. Fakat senin bebiş kesin dönmüştür bence Haftaya belli olur zaten