2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Teşekkür ederim kızlar Azıcık bebek ütüsü kalmıştı onu ve yemeği yaptım sonra böyle şeyler oldu. Hemen yoruluyorum artık, umarım ondandır.
Ondandır büyük ihtimalle. Bende de çok yorulunca oluyor işi gücü bırakıp hemen dinlenmeye koşuyorum Ocakta yemek varsa kaşığı eşimin eline tutuşturuyorum gidip uzanıyorum. Bir iki saate geçiyor. Geçmezse kasılma var mı diye kontrol etmek önemli tabii

Aslında bunların hepsini yapıyorum aman normal olsunda sorun yok yeterki preaklemsi olmasın bebişlerimiz iyi olsun , birde ellerinizde de varmı sizin benim elimde de var
İşaret parmağım ödemden dolayı tam kapanmıyor için ferah olsun diye atiym dedim. Hele ki sabahları ellerim o kadar şiş ki korkuyorum. Tuzlu yediğim de yok pek. Tansiyon da normal çıkıyor. Dün kontrolüm vardı, doktoruma sordum. "Canım karnın burnunda bi zahmet ödemin olsun artık." dedi Demek ki normalmiş sorunu yeni gördüm diye yalnız olmadığını söyliym dedim

Eklentiler

• IMG_2475_jpg.jpeg
    150,3 KB · Görüntüleme: 59
Aslında bunların hepsini yapıyorum aman normal olsunda sorun yok yeterki preaklemsi olmasın bebişlerimiz iyi olsun , birde ellerinizde de varmı sizin benim elimde de var
Ödem sorunu bende de var. Masa başı işin dezavantajı olarak ayaklarımda çok fazla şişme oluyor. Doktora danıştığımda tuzu azalt ama tamamen kesme ve tansiyon takibi yapmamı istemişti tok ve dinlenmiş günde 1 kere. Suyu ödem olduğu zaman daha çok içmemiz gerektiği yazıyor her yerde, bende öyle yapıyorum minimum günde 3 litre tüketiyorum. Sabahları uyandığımda ellerimde de şişme oluyor özellikle sağ elim kapanmıyor sonra sonra düzeliyor ama doktorum yaşadıklarımı normal buluyor

Suyu cok icelim icmesine de icerde yer yok

Bence ince müslin yeterli olur. Ben almıcam ayrı bi puset örtüsü müslin örtü atarım gerekirse

Annişler koşun, ebebek’te gece indirimi yapmışlar şu an. Tekstil ürünlerinde (havlu, battaniye vs.) %40 indirim var, eksiği olanlar için duyurulur. Fiyatlar bayağı iyi
Tamda bugün bir şeyler almıştım kargoya verildi bile hatta alırken dedim ki, şimdi ben alırım kesin indirim olur. Şansıma

Canım benim Yaz bebekte sende günden güne iyileşin toparlayın çabucak inşallah

Ben kalınlardan aldım kullanacağımız 6 ay daha çok kışa denk geleceği için ama tecrübeli anne değilim

Eklentiler

• 62972CF1-3145-453E-AC07-3C8A04EE59B1.jpeg
    105 KB · Görüntüleme: 94
Yaaa teşekkür ederim valla rüyamda bile eşime diyorum ki bu tansiyon aleti yanlış ölçüyor yoksa niye şişiyo ellerim korkuyla uyanıyorum

Ben suyu çok içiyorum gebeliğimin başından beri tüp bebek olunca direk başladım ama benimde sağ bacak ve sağ el daha çok şişiyor özellikle dediğiniz gibi sabah kalkınca birde akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…