- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #22.161
İnşallah sağlıkla doğsunlar da kalçandaki yumrular da geçer benim kasıklardaki batma hissi deSağol canım benimİnşallah hiç bir sorun çıkmayacak kuzum en fazla 2 ay sonra gazını uykusunu konuşuyor olacağız miniklerimizin
Ondandır büyük ihtimalle. Bende de çok yorulunca oluyor işi gücü bırakıp hemen dinlenmeye koşuyorumTeşekkür ederim kızlarAzıcık bebek ütüsü kalmıştı onu ve yemeği yaptım sonra böyle şeyler oldu. Hemen yoruluyorum artık, umarım ondandır.
İşaret parmağım ödemden dolayı tam kapanmıyorAslında bunların hepsini yapıyorum aman normal olsunda sorun yok yeterki preaklemsi olmasın bebişlerimiz iyi olsun , birde ellerinizde de varmı sizin benim elimde de var
HepimizinkiniAllah sana bağışlasınküçük doğanlar da daha hızlı kilo alıyorlar. Ablamın ilk çocuğu 2200 doğdu ama 5-6 ay sonra yaşıtlarını yakalamıştı
Ödem sorunu bende de var. Masa başı işin dezavantajı olarak ayaklarımda çok fazla şişme oluyor. Doktora danıştığımda tuzu azalt ama tamamen kesme ve tansiyon takibi yapmamı istemişti tok ve dinlenmiş günde 1 kere. Suyu ödem olduğu zaman daha çok içmemiz gerektiği yazıyor her yerde, bende öyle yapıyorum minimum günde 3 litre tüketiyorum. Sabahları uyandığımda ellerimde de şişme oluyor özellikle sağ elim kapanmıyor sonra sonra düzeliyor ama doktorum yaşadıklarımı normal buluyorAslında bunların hepsini yapıyorum aman normal olsunda sorun yok yeterki preaklemsi olmasın bebişlerimiz iyi olsun , birde ellerinizde de varmı sizin benim elimde de var
Suyu cok icelim icmesine de icerde yer yokÖdem sorunu bende de var. Masa başı işin dezavantajı olarak ayaklarımda çok fazla şişme oluyor. Doktora danıştığımda tuzu azalt ama tamamen kesme ve tansiyon takibi yapmamı istemişti tok ve dinlenmiş günde 1 kere. Suyu ödem olduğu zaman daha çok içmemiz gerektiği yazıyor her yerde, bende öyle yapıyorum minimum günde 3 litre tüketiyorum. Sabahları uyandığımda ellerimde de şişme oluyor özellikle sağ elim kapanmıyor sonra sonra düzeliyor ama doktorum yaşadıklarımı normal buluyor
Fikri olan yok muuuu hu huuuuPuset örtüsü olarak hangi kumaş tercih ediyorsunuz. Ekim 24ü doğum aslında kış bebeği olacak ama. Sanki şu kalın olanlarda hava alamaz gibi geliyor. İnce şu müslinler mi daha mantıklı tecrübeli anneler ne diyorsunuz
Yeni gördüm de ben puset örtüsü almadim, fikir veremiyorum o sebeple.Fikri olan yok muuuu hu huuuu
Bence ince müslin yeterli olur. Ben almıcam ayrı bi puset örtüsü müslin örtü atarım gerekirsePuset örtüsü olarak hangi kumaş tercih ediyorsunuz. Ekim 24ü doğum aslında kış bebeği olacak ama. Sanki şu kalın olanlarda hava alamaz gibi geliyor. İnce şu müslinler mi daha mantıklı tecrübeli anneler ne diyorsunuz
Tamda bugün bir şeyler almıştım kargoya verildi bileAnnişler koşun, ebebek’te gece indirimi yapmışlar şu an. Tekstil ürünlerinde (havlu, battaniye vs.) %40 indirim var, eksiği olanlar için duyurulur. Fiyatlar bayağı iyi
Canım benim Yaz bebekte sende günden güne iyileşin toparlayın çabucak inşallahKızlar ben acil sezeryan ile doğurdum. Bebiş 1400 gram doğdu. Kendi kendine nefes alabiliyormuş entübe etmediler ama 1,5 küvezde kalacak. Sancılarım var ama ben de bebek de iyi olacak.
Soran ilgilenen dua eden herkese çok teşekkür ederim.
Yaz Bebek 12 Ağustos 6:19’da 7 aylık doğdu:)
Ben kalınlardan aldım kullanacağımız 6 ay daha çok kışa denk geleceği için ama tecrübeli anne değilimPuset örtüsü olarak hangi kumaş tercih ediyorsunuz. Ekim 24ü doğum aslında kış bebeği olacak ama. Sanki şu kalın olanlarda hava alamaz gibi geliyor. İnce şu müslinler mi daha mantıklı tecrübeli anneler ne diyorsunuz
Allahımmm hayatta en sinir olduğum şeylerden biri, çıldırmalıkkkkTamda bugün bir şeyler almıştım kargoya verildi bilehatta alırken dedim ki, şimdi ben alırım kesin indirim olur. Şansıma
Tamda aynen böyle ya hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızıEvet ellerimde de var. Ödem nedeniyle de elim falan acıyo sanki. Bazen böyle bez sıkarken falan hissediyorum kapayıp açarken böyle elimi sıkarak test ediyorum acı oluyor ödem kaynaklı
Yaaa teşekkür ederimİşaret parmağım ödemden dolayı tam kapanmıyoriçin ferah olsun diye atiym dedim. Hele ki sabahları ellerim o kadar şiş ki korkuyorum. Tuzlu yediğim de yok pek. Tansiyon da normal çıkıyor. Dün kontrolüm vardı, doktoruma sordum. "Canım karnın burnunda bi zahmet ödemin olsun artık." dedi Demek ki normalmiş sorunu yeni gördüm diye yalnız olmadığını söyliym dedim
Ben suyu çok içiyorum gebeliğimin başından beri tüp bebek olunca direk başladım ama benimde sağ bacak ve sağ el daha çok şişiyor özellikle dediğiniz gibi sabah kalkınca birde akşamÖdem sorunu bende de var. Masa başı işin dezavantajı olarak ayaklarımda çok fazla şişme oluyor. Doktora danıştığımda tuzu azalt ama tamamen kesme ve tansiyon takibi yapmamı istemişti tok ve dinlenmiş günde 1 kere. Suyu ödem olduğu zaman daha çok içmemiz gerektiği yazıyor her yerde, bende öyle yapıyorum minimum günde 3 litre tüketiyorum. Sabahları uyandığımda ellerimde de şişme oluyor özellikle sağ elim kapanmıyor sonra sonra düzeliyor ama doktorum yaşadıklarımı normal buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?