- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #20.681
İlk doğumda ben 3 kere aldım heyet 45 her defasında. Kendi doktoruma rica ettim verdiler . Deneyeyin kendi doktorunuzu verebilirHocam bende o heyet raporu için baya araştırdım ama nerdeyse hiçbir hastane doktor yanaşmıyor. Verirse psikiyatri verir diyorlar ama psikiyatride bizim için sonradan sorun teşkil eder mi acaba
Geçmiş olsun kan basincindan çok normal hamilelikte oluyor böyle şeylerTünaydın kızlar, gece burnum kanadı hep genizime genizime aktı. Kulağımda da pıt pıt nabız atıyor. Sürekli dört koldan bir rahatsızlık haliartık teslim oldum.
Evet ya oluyordu da bu sefer çok geldiGeçmiş olsun kan basincindan çok normal hamilelikte oluyor böyle şeyler
Ben şu ikisinden birini alacağım yarın geliyor odamKızlar bebek odası halı ve avize için onereceginjz yerler var mi
Bunlar da çok güzelmişBen şu ikisinden birini alacağım yarın geliyor odamHalıya kalan alana göre karar vereceğim
Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal Zincirli Ekitme Tesisat Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal Zincirli Ekitme Tesisat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Turkish Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal zincirli eskitme tesisatlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Turkish Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal zincirli eskitme tesisatlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben şu ikisinden birini alacağım yarın geliyor odamHalıya kalan alana göre karar vereceğim
Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal Zincirli Ekitme Tesisat Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal Zincirli Ekitme Tesisat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Turkish Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal zincirli eskitme tesisatlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Turkish Belkıs Rattan Rattan, Bambu, Hasır Sarkıt Avize Tavşan, Ayı Kulak Çocuk Odası Metal zincirli eskitme tesisatlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
O da çok mantıklı ama benim odam küçük kaba durur gibi geldi. Link varsa atar mısın canım küçük kibar bişey olabilirBunlar da çok güzelmişben pervanelilerden alıcam galiba biraz serinlik olur yazları en azından
Ben aldım geldi taktım böyle duruyorBen şu ikisinden birini alacağım yarın geliyor odamHalıya kalan alana göre karar vereceğim
Ben aldım geldi taktım böyle duruyor
Ben şöyle bir halı aldımModele bayıldım. Oğlumun odası grili lakeli bu güzel yakışır. Halı da iskandinav tarzı bu renklerde bakacağım. Yeniden ev diziyor gibi her şey çok heyecanlı
Çok geçmiş olsun benim akmıyor ama müthiş bir kuruluk var, içeride kanıyor temizlediğimde anlıyorumEvet ya oluyordu da bu sefer çok geldihavalar bir anda tekrar ısındı galiba o etkiledi muhtemelen. Sağol kuzum
Ay benim de aynı böyle oluyor 30 Ağustos tam 32+0 oluyorumSeminerin ilk haftası benim 32 oluyoreğer her şey yolunda giderse ben aktarabiliyorum iznimi inşallah
Ben şöyle bir halı aldım
Ben de internetten bakmadım boyut yanıltır diye. Şişhane’de bakıcam dahaO da çok mantıklı ama benim odam küçük kaba durur gibi geldi. Link varsa atar mısın canım küçük kibar bişey olabilir
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer, doktorunu dinle yüzdün yüzdün sonuna geldin. Seni anlıyorum insanın düzeni, rutinleri belli hayat ritmi varken biranda altüst olması psikolojiyi etkiliyor. Ama gerçek şu ki bebekler sürpriz yumurtalık gibi daha karnımızda bize izin vermiyorlar onlar karar veriyorlar olacaklar için sen dinlenmene bak evet maddiyat önemli ama öyle şeyler yaşayan arkadaşlarim oldu ki örnek vermiycem gerek yok ne paralar kazandıkları işleri gözü kapalı bıraktılar. Önce sağlığın iyi ol ki bebeğin iyi olsun bulunduğun ortamda kendine dikkat etKızlar gebelik zehirlenmesi sebebiyle 28. Haftada dr um rapor verdi. İse gitmeni istemiyorum stresli bir ortamda olmanı istemiyorum dedi. Bebeğim daha önemli tabiki. Ama ben maddi olarakta rahat olmak açısından 36. Haftaya kadar çalışmak istiyordum gönlümden geçen buydu. Ekran yasağı vermese dr um home ofis çalışacaktım aslında
Neyse demem o ki zaten üzgünüm raporumdan yiyecegim bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyordum. Bir de sürekli ücretsiz izne çıkarsın en az 1 yıl gitmezsin ise diyenler var. Şu an bile rapordan dolayı hesaplattirdim ik ya mevcut maasimdan15.5 bin tl daha düşük maaş alacağım. Bunu bile dert ediyorum eşim kiziyor ama ben 12 senedir yıllık izin hariç hiç fire vermedim hep çalıştım mezun olduğumdan beri. Ayrıca herkesin bir hayat standardı var. Ben ağzımı açmadan sürekli yok işi bırak yok en az 1 sene gitme diye boş boş konuşanlara sinirlerim bozuluyor ben mi abartıyorum olması gereken mi bu bilmiyorum bende isterdim tabiki 2 yaşına kadar oğlumu büyütmek ama şartlar maalesef. Yaşarız tabiki bir şekilde ama evin büyük geliri maaş olarak bendeydi yaşam standardımiz ciddi düşer.
Bir de çok ani izne ayrıldım is yerinde lekelenmem oldu perşembe günü. Arabayla gitmiştim o gün ise. Hemen çıktım dr um gel dedi. Bir gittim bir daha ise dönemedim. Ayrıca ben ciddi iskolik bir insanim. Raporlu olmama rağmen günde 2 saate yakın hala çalışıyorum çok ani çıktım projeler hep kaldı bunun psikolojik yükü de üzüyor beni.
Annemlere taşındık tansiyonum çok oynuyor tek başıma duramıyorum ayağa kalkınca düşüyorum13 ken birden 7 oluyor tansiyonum. Yani birden tüm düzenimiz yerle bir oldu. Cuma akşamları evimize gidiyoruz pazar tekrar annemlere dönüyoruz eşimle.
Dertleşmek istedim biraz. Herkesin küçük büyük bir sıkıntısı var. Rabbım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Bir yandan şu gebelik zehirlenmesi canımı sıkıyor.
Güle güle kullan canım çok iyi indirim olmuşKızlar bebek arabası ve puset olarak bunları aldık mağazadan. Sürüsü kolay beğendik indirimde var ikisine 13 kusur verdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?