Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Biz çıkarken kalın battaniyeye sardık ama öyle pusete koyamadık ya beceremedik mi bilmiyorum, kemeri bağlanmadan gitti yani yakın diye çok şeetmedik yavaş yavaş 5 dakikalık yolu 25 dakikada gitmiş olduk. Gerisi bende de aynı ağız bezi baya gidiyo. Mama için şırınga verdiler ama o bana kullanışlı gelmedi, gerçi sen kaşık biberon da almıştın sanki. Bi de meme ucu çıkarıcı koymadıysan koy muhakkak o da baya yaradı işime

Ben doktorumun hastasıyla karşılaşmıştım başka bi hastanede, kızla doğumda da karşılaştık o baya kabin boyla gelmişti ben şok dnfj

Astronot tulumları büyük almışım hep, patlamayız inş djfkskd kaşık biberonu koy dedi bana hemşire, pompayı da al dedi koydum hepsini. Makyaj malzemelerimle saç şekillendirimi koymadım sadece, onları da son dk alırım artık. Göğüs ucu çıkarıcıyı koydum aynen, bakalım bu kadar malzemeye gerek olacak mı senin memişler nasıl yara falan oldu mu?
Benim kabin boy ekstra küçük yav, olmadı yani denemedik bile. Orta boy koydum baya bi boşluk var şu an, bir de süs püs için ayrı büyük poşet yaptım.

Bebek için ben 6 takım koydum. Ama sadece 2 takım kullandım bir de hastanenin giydirdigi tulum vardı. Ama benimkinin hiç kaka çiş bir sey taşmadı üstüne başına biz öyle keyfine degiştirdik

Bebek için ben 6 takım koydum. Ama sadece 2 takım kullandım bir de hastanenin giydirdigi tulum vardı. Ama benimkinin hiç kaka çiş bir sey taşmadı üstüne başına biz öyle keyfine degiştirdik
Göğüs pompası falan lazım oldu mu, bez hangi marka kullanmıştınız

Pompayı hastane vermiyor muymuş. Bana hemşire getirmişti hastanenin pompayı bir gece
Ay su gelme işini okadar merak ediyorum ki 4 tane dogurdum anasini satayım hiç birinde suyum gelmedi ilkinde ebe catalda patlattı
Al benden de o kadar ilk dogumumda ebe patlattı. Diğerleri zaten sezaryan. Napim bir tane daha mı doğurayım benim yavrulardaki bu inat varken o da ters olur dönmez gerci

Göğüs pompası falan lazım oldu mu, bez hangi marka kullanmıştınız
Bezi hastane sleepy bionatural 1 paket getirdi dogum cantası veriyorlar hediye onun içinde. Ben depend götürdüm onu giydim hastane de böyle ped gibi ama kalın bezler koymuştu dependin içine onu koydum habire dependi cıkartmayayım diye oyle rahat ettim ben

Bizde var ama kendinizinkini de getirebilirsiniz dedi, daha mantıklı geldi

Kızlar pusatin içine minder koymuyoruz demi? Kendi içindeki minder yetiyordur. Maxı Cosi benimki

ya ben ilk lohusalığımda acayip terliyordum yatakta izim çıkıyordu resmen. şimdi hiç terlemiyorum neden acaba? ve 2 kg gitti anca. hamileliğimde olmayan ödem oldu vücudumda. terle atmam lazım ama ter yok
Canım şuan şoktayım. Bende geceleri inanılmaz ter içinde uyanıyorum diye parol içip hastayım ben diye geziyordum evde 10 gündür… Tüm işide eşime kitledim hastayım diye iki gündür. Terleme lohusalıktan mı yani? ee ne zaman biter terleme o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…