Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Erken ama daha. Ben de gelir gelmez vermedim 7 kiloyu bir haftanın sonunda verdim Kanaman var di mi? Benim hala epey oluyor onun etkisi sanırım biraz da
Devam ediyor cano pede çok gelmiyor ama özellikle sabahları kan işemişim gibi oluyor tuvalet. Pıhtı da çok geldi doğumdan sonra

Doğum yapan hanımlar, hastaneye kendiniz için kaç takım koydunuz ve kaç tanesini kullandınız? Aynı şeyi bebe için de soruyorum tabi. Bir de ameliyathaneden/doğumhaneden çıkarken sizi giydiriyorlar mı yoksa odada mı giyindiniz?

Canım çok.sukur yanında ve muayneleri temiz çıkmış ben inanıyorum hiç bir hasar kalmiyacagina sınavın büyük oldu hamd olsun demekten başka çaremiz yok herşey gecicek ALLAH'IN İZNİYLE takviyelerle tekrar gelir sütün kötüyü düşünme bebeğine odaklan mucizen senin o

Kucakci bir kiz var bende. Napicam valla bilmiyorum saatlerde kucakta yatsa gik demiyo ama saniyelik yataga , koltuga koy ciglik kiyamet
Harika haftalar kitabının 5.haftasını okuyunca ağladım atak haftasıymış ve tam dediğin gibi geçiriyoruz bu 2 günü . Meme de uyumak ya da kucağımda uyumak istiyor bırakınca huzursuz oluyor . Birinin benim kokumda bu kadar sakinleşmesi aşırı etkiledi beni ve bunu öğrenince için rahatladı ve daha sabırlı olduğumu farkettim bu gece kızımla koyun koyuna uyuyacağız çünkü buna ihtiyacı var . İlk atağımız hayırlı olsun

2 takım almıştım yetti benim için bebegede 4 5 takım koydum yedek eldiven çorap koydum ama hepsini kullanmadım ameliyattan sonra hastabakicilar giydiriyo ustunu altını daha sonra sondan çıkartinca yine hemşireyle hasta bakıcı giydiriyo canım dogumhaneyi bilmem 15 yıl geçti normal doğum yapalı unuttum herşey değişti

Kızlar birşey soracağım bu bestlak damla var ya süt için eczaneden ondan aldım bugün özellikle orijinal olsun diye , rengi yok gibi sanki ben koyu renk diye hatırlıyorum ama eminde olamadım . Kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim

Ay su gelme işini okadar merak ediyorum ki 4 tane dogurdum anasini satayım hiç birinde suyum gelmedi ilkinde ebe catalda patlattı

1 gecelik 1 pijama takımı aldım geceliği giymeden geri getirdim. Normal doğumda fark eder mi bilmiyorum ama Sezaryenden sonra şu kanama kontrolü mevzusundan dolayı sürekli geceliği sıyırmak zor olur pijamanın üstünü giyin dedi hemşire. Sonda çıkıp artık yürümeye başlayınca da altını giydim, geceliği giymekle uğraşmadım ben açıkçası. Üstüm çıplak indiydim galiba

Beboya kaç tane götürdün anam? Ekstra müslin vs

Beboya kaç tane götürdün anam? Ekstra müslin vs
Beboya götürdüğüm her şey kullanıldı ya. Battaniye fazla demiştim mesela ama üstüne örttmesek de altına koyduk o bi kutu gibi bişide getiriyolar ya onun üstüne yani. 1 müslin 1 peluş 2 de şu takımların içinde olan battaniyeden götürdüm 1'i hariç kullanıldı. Oğluşa 1 tam takım çıkış götürdüm hemşire aralarından seçti hepsini kullanmadık, onun dışında 3 takımımsı götürdüm yani alt üst, zıbın vs onların hepsi kullanıldı. Ağız bezi gerekli oldu mama da verildiği için akıyor hep çünkü. Bana depend kullandırtmadılar ped götürmüştüm işime yaradı onlar ped değil böyle gazlı bez gibi bişi veriyor iç çamaşırına koymalık.

Arada burayı takip ediyorum, doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum, yapacak olanlara da sağlıkla kucaklarına almalarını temenni ediyorum. İnstada bir doktorun rezene ile ilgili paylaşamını gördüm. Ben emzirme döneminde kullanacaktım ama ebe erkek bebeklerde östrojen artırımına neden oluyor tavsiye etmiyorum dediği için tüketmemiştim.

Eklentiler

• IMG_1967.png
    325,8 KB · Görüntüleme: 6
Hemşireye vereceğim dahil 4 takım koydum ben de anam, çıkarken sarmalık kalın battaniye aldım ekstra. 5 tane ağız bezi koymuştum Leyla yetmedi dedi, onu ekledim bi. Depend al dedi bana doktorum bakalım. Normal doğum olursa fazla fazla yeter ama sezaryen gibi düşünüp hazırlamak mantıklı geldi, olmadı eşim alır evden dedim. Kabin boya da sığamadım puh sjfksks

Damlanın içini mi soruyorsun canım? Renksiz

Farklı bir kaynakta bu içeriği ben de görmüştüm. Aldım ama hiç kullanmadım rezeneyi, kullanmayı düşünmüyorum ben de.

3 takım koydum 2sini giydim ben 2 gece kaldım. Sezaryanda ayaklarını hissetmeye başladıktan sonra giyiniyorsun önlük üzerimde pikeyle yatıyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…