Erken ama daha. Ben de gelir gelmez vermedim 7 kiloyu bir haftanın sonunda verdim3.5 beboydu yarım kilo suyu desek başka hiç veremedim mi be ayıp bana
40+0da suyum gelmisti benim doguma alindim acilma 2cmden fazla ilerlemedi bebekte kakasini yapmis strese girmis acilmada cok yavas derken acil sezaryene alindim. bir ihtimal haftan ilerisiyle kaka yapma durumu oluyormus.Merhabalar kızlar biz 40+0 olduk ve bebiş hala gelmedi normali istiyorum diye bekliyorum ancak ufaktan endişelenmeye başladım bir sıkıntı çıkarsa diye yürüyüşler squatlar pilatesler ananas hurma önerilen her ne varsa denedim ancak tık yok hoş bebek gelmek istemedikten sonra yapacak bir şey yok farkındayım ancak belki vesile olur diye deniyorum çoğu şeyi aranızda aynı durumda olan var mı korkumdan sezeryan istemeyi düşünüyorum
işte böyle oluyordu benim de ilkinde. bugün 4. günümüz daha belki bi iki güne terleme moduna geçerim.Aaaaa. Ben de 10 gündür su gibi terliyorum. Ama antibiyotik falan kullandık ya ara ara da parol alıyorum hep onlardan oldu sandım. Normalde hiç terleyebilen biri değilimdir oysa ki. İlk 5 gün ayaklarım davul gibi şişti. Hatta bacaklarım da. Anestezi etkisiymiş. Gitti sonradan. Ben doğumdan bu yana 7 kilo vermişim 9 günde. +5 kilo fazlam kaldı şu an ama annem sağ olsun yerine koyacak giden 7 kiloyu da
Benim de asla inmedi top gibi önümde 40 haftaya rağmenBen göbeğinin konumuna şaşırdım. 37 de benimki tee bacaklarıma degiyordu nerdeyse
Aramıza hoş geldinMerhabalar kızlar biz 40+0 olduk ve bebiş hala gelmedi normali istiyorum diye bekliyorum ancak ufaktan endişelenmeye başladım bir sıkıntı çıkarsa diye yürüyüşler squatlar pilatesler ananas hurma önerilen her ne varsa denedim ancak tık yok hoş bebek gelmek istemedikten sonra yapacak bir şey yok farkındayım ancak belki vesile olur diye deniyorum çoğu şeyi aranızda aynı durumda olan var mı korkumdan sezeryan istemeyi düşünüyorum
ben 2 vermişim ya3.5 beboydu yarım kilo suyu desek başka hiç veremedim mi be ayıp bana
İşte aslında ben de bundan korkuyorum elimde değil 40 koca hafta sabrettik bir aksilik çıkarsa diye endişeleniyorum yoksa eşi suyu gayet iyiydi kontrolümde ah bir de sakin kalabilsem40+0da suyum gelmisti benim doguma alindim acilma 2cmden fazla ilerlemedi bebekte kakasini yapmis strese girmis acilmada cok yavas derken acil sezaryene alindim. bir ihtimal haftan ilerisiyle kaka yapma durumu oluyormus.
onun disinda 41. haftada doguran da cok kisi var. Tum o saydiklarini ben de yapmistim ama aciklik ilerlemedi kendim de cok stres oldum bu da bebegi etkilemis olabilir. sakince beklemek lazim sanirim
Yalnız olmadığıma sevindim inşallah bizlerde bir an evvel kavuşuruzAramıza hoş geldinbiz de S secondchance ile doğurmama yarışına girdik. Hiç üzülme bence sorun yok sonuçta 40+10 olarak söyleniyor doğumlar. Suyu kalp atışları iyiyse hamileliğin son günlerinin tadını çıkarmaya bak mutlu anne mutlu bebek diyelim
40+0 olarak 3 kişi mi bekliyoruz o zaman yaşasın
Kız ben eve geldiğimde sadece 2.9 gitmişti. Ve bebek 3200 doğdu3.5 beboydu yarım kilo suyu desek başka hiç veremedim mi be ayıp bana
Ya işte o yüzden 37 de tutamadık oğlumuBenim de asla inmedi top gibi önümde 40 haftaya rağmen
Ay benim de böyle agzımdaydı göbegim nerdeyse ama benim bebonun kafa yukardaydıBen göbeğinin konumuna şaşırdım. 37 de benimki tee bacaklarıma degiyordu nerdeyse
Ahaha nasip işteYa işte o yüzden 37 de tutamadık oğlumu
Şuan ışın alıyor hala 11 e gerilemiş bu 2.gün il almıyor sadece ışın sizi kaç günde çıkartmışlardıHiç moralini bozma malesef benim de ertesi gün yükseldi hatta 3. Gün 19 a çıktı. Şu an değer gayet iyi sınır 13 zaten . Daha dikislerinin acısı geçmeden hastanede koşturmak ne kadar zor biliyorum. Ben de kendi acımı unuttum onunla ilgilenirken. Işığın altında ne kadar kalırsa o kadar iyi o yüzden memeni sağ ve şırınga ya da biberonla ışığın altında ver . Çünkü memede durmak bana çok vakit kaybettirdi. Birde göz bandını önce gözlerini kapatacak kadar kendi sapkasini tak onun üzerine göz bandını tak. Allah korusun gözlerini o ışıktan korumak gerekiyor biz böyle çözüm bulduk. En geç 24 saatte çıkarır sizi hiç canını sıkma
Gönlüne göre kolay sağlıklı bir doğum hikayen olsun inşallahDarısı gerçekten başımaşöyle sabah uyandığımda suyum gelsin 2-4 saatte de fırtlatayım çok istiyorum. Az önce kasılmalardan artık ağlıcaktım doğcaksa doğsun artık kasılıp duruyor gece gündüz
Olsun ya öyle de güzel böyle de güzel. Sonunda saglikla kucagimiza gelsinler yeter kiAhaha nasip işteben hala resmen nefes alamıyorum canım oğlum dibine kadar hamileliği yaşatıyor
Bu ilaçlardan değil mi yani? Lohusalıkta terleme diye bir olay mı var?işte böyle oluyordu benim de ilkinde. bugün 4. günümüz daha belki bi iki güne terleme moduna geçerim.
Ahaha nasip işteben hala resmen nefes alamıyorum canım oğlum dibine kadar hamileliği yaşatıyor
Kap oğluşu geeeeeellllllKızlar yarın doğuruyorummmm
Bekleyin beniiii geliyorum aranızaaaa
Kızın önlüğü mü bi tuhaf ben anlamadım duruşu genel olarak garip görünüyorBen göbeğinin konumuna şaşırdım. 37 de benimki tee bacaklarıma degiyordu nerdeyse