Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
40+0da suyum gelmisti benim doguma alindim acilma 2cmden fazla ilerlemedi bebekte kakasini yapmis strese girmis acilmada cok yavas derken acil sezaryene alindim. bir ihtimal haftan ilerisiyle kaka yapma durumu oluyormus.
onun disinda 41. haftada doguran da cok kisi var. Tum o saydiklarini ben de yapmistim ama aciklik ilerlemedi kendim de cok stres oldum bu da bebegi etkilemis olabilir. sakince beklemek lazim sanirim

işte böyle oluyordu benim de ilkinde. bugün 4. günümüz daha belki bi iki güne terleme moduna geçerim.

Aramıza hoş geldin biz de S secondchance ile doğurmama yarışına girdik. Hiç üzülme bence sorun yok sonuçta 40+10 olarak söyleniyor doğumlar. Suyu kalp atışları iyiyse hamileliğin son günlerinin tadını çıkarmaya bak mutlu anne mutlu bebek diyelim
40+0 olarak 3 kişi mi bekliyoruz o zaman yaşasın

İşte aslında ben de bundan korkuyorum elimde değil 40 koca hafta sabrettik bir aksilik çıkarsa diye endişeleniyorum yoksa eşi suyu gayet iyiydi kontrolümde ah bir de sakin kalabilsem

Yalnız olmadığıma sevindim inşallah bizlerde bir an evvel kavuşuruz

Şuan ışın alıyor hala 11 e gerilemiş bu 2.gün il almıyor sadece ışın sizi kaç günde çıkartmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…