- 12 Temmuz 2022
- 24.174
- 87.755
Bende hep var anam sancıSenin sancılarının bize gelmesi lazım bizden mi etkileniyorsun napıyorsun acababir daha olacak mı acaba stres oldum seninle bir
Benim de dün canım çubuk kraker istedi ilk aylarda çok aşerirdim çubuk krakere başa döndük doguramaya doğuramaya9 aydır aşermediğimi son 1 haftadır aşeriyorum ya noluyo ki, sürekli tatlı tatlı a aaaaa. Yeminle uykumdan uyandım canım tatlı çekerek fjfj
Yat dinlen o zaman sen yine sabah ekmek almaya gitmek seni yormuş olmalıBende hep var anam sancı
Bunu duyan eşim beğendi ndkfYat dinlen o zaman sen yine sabah ekmek almaya gitmek seni yormuş olmalı
Dün avm gezdim 2 saat şöyle sancım olmadıBunu duyan eşim beğendi ndkf
Benim evde çok artıyor, doktora da dedim evde 5 dakikada 1 geliyor diye nst'de çıkmıyor bu sefer de inadına sizin gibi dngk artarsa alırız artık napalım diyoDün avm gezdim 2 saat şöyle sancım olmadıtempolu yürümek sıkıntı gerçi pazar deniz kenarında yürüyeyim dedim ölcektim ağrıdan. Sanırım doğumu destekleyen avm pazar gezmek değil tempolu yürüyüş
Hiç sorma vallahiAy evet ya senin gibi bir 4. Süprüzü olmazsa bence de ben kotayo doldurdum artık
Bizde 24 günlük olduk şaka Maka arabaya indirdiğim an uyuyo biZimkide sallandigi için heraldeTeyzoşlar biz bu pofudukla bugün 15 günlük olduk yürüyüşe cıktık. Baktım uyumuyor evde cıkarayım dedim hava iyi. arabaya koyarken bagırıyordu kapının onune cıkardıgım an sustu uyumaya başladı. Anası gibi gezenti olacak galiba.
Aralık anaları napıyor dedi kayınvalidem, şunu görüp yürüyüşe çıkmaya başlamışlar dedim. Kadın yine şoklarda ona göre kışın asla dışarı çıkarılmamalı çünkü dngkgk teşekkür ederim güzel kardeşim en azından çıkarılabileceğini ufaktan göstermiş oldumTeyzoşlar biz bu pofudukla bugün 15 günlük olduk yürüyüşe cıktık. Baktım uyumuyor evde cıkarayım dedim hava iyi. arabaya koyarken bagırıyordu kapının onune cıkardıgım an sustu uyumaya başladı. Anası gibi gezenti olacak galiba.
Aksak gebe yürüyüşü falan etki eder belkiEve geldim karın ağrısı ve kasılmasanırım araba beni tetikliyor ya dur kalk falan napsam trafiğe mi dalsam doğurmak için kanala bi girse doktor ilerletcekmiş de kanala giremedi bebişim. Ay bi duygulandım buna annem niye kanala giremedi yerini gerçekten çok sevmiş belki o da doğmaktan korkuyor olamaz mı
Birinin çocuğu çıkmadığı için doktorları kızmış çocuk havasızlıktan hasta olmuş deAralık anaları napıyor dedi kayınvalidem, şunu görüp yürüyüşe çıkmaya başlamışlar dedim. Kadın yine şoklarda ona göre kışın asla dışarı çıkarılmamalı çünkü dngkgk teşekkür ederim güzel kardeşim en azından çıkarılabileceğini ufaktan göstermiş oldum
Oyu sen bay ileriymişsin ben 39+2yimAyy şuan enerjim tekrar arttı bu dediklerinledoğuma dair hiç işaret yok diye kendimi üzmüştüm dün biraz 40+2 deyiz perşembe tekrar gideceğim muayeneye inşallah kanala da girer akıllı bıdığım doktor tembel teneke diyor
Dün de YouTube'da gördüm her gün dışarı çıkarmanın faydaları diye, D vitamini sentezi artarmış gece gündüz ayrımına daha kolay varabilirmiş bağışıklığı gelişirmiş vs vs. Durum ataydım keşke ona özelBirinin çocuğu çıkmadığı için doktorları kızmış çocuk havasızlıktan hasta olmuş debizde uyduralım madem şehir efsaneleri
Ahaha kız benim kv de oyle aslında. Onlar annemle bir yere gitti. Kv kapıdan ben bacadan cıktım resmen. Delilleri ırtadan kaldırmam lazımAralık anaları napıyor dedi kayınvalidem, şunu görüp yürüyüşe çıkmaya başlamışlar dedim. Kadın yine şoklarda ona göre kışın asla dışarı çıkarılmamalı çünkü dngkgk teşekkür ederim güzel kardeşim en azından çıkarılabileceğini ufaktan göstermiş oldum
Plesantam aşağıda kanama riski çok yüksek ev ile hastane arası 120 km maalesef evde başlarsa müdahale gerektirir en fazla 15 dakikalık mesafede olman gerekir dedi 39 tam aslında şu an ama erken başlatmak zorunda kaldık küçük bir yerde yaşadığımdan sağlık sıkıntı kızımın okulu olduğu için de ayrılıp kalamıyoruz burdabende de yok sanirim aciklik yani aciklik muayenesi yapilmadi ama rahim agzi yumusasa en azindan nisan gelirdi. peki neden basltmak istedi dogumu? gununu doldurdun diye mi? yarin ben de soylerim rahim agzi yumusatmak icin ilac veriliyormus ne zaman deneriz diye 39+4 olucam yarin.
ne belirtin oldu da bu sekilde yol izledi doktorun?
Bana da bugün bi tık daha detaylı çatıya baktı oelvis falan çok iyi rahat normal doğurursun dedi. Bana da bi gaz geldi ama bebek gelmiyor. Belki psikolojimizi bu düzenler gelirlerAksak gebe yürüyüşü falan etki eder belkidr doğum kanalın iyi rahat doğurursun deyince benim motivasyonum arttı eve gidip yine egzersiz hurma ananas devam nişanda geldiği için belki daha etki eder
Kaçıncı haftadasınız peki? Bugün 38+5 olduk kontrolüm vardı doktor bebek baş aşağı ama kanala girmemiş daha ne zaman girer belli değil dedi. Çatı muayenesi yaptı çatın uygun ama açılman yok normal doğurursun ama zor olur, 10-12 saat sancı çekebilirsin dedi. Suni sancı vs. De denenebilir ama bana sorarsan bu kadar zorlamaya gerek yok sezaryen olmanı öneririm dedi. Aklım karıştıCanım valla merakla seni bekliyorum benimde bebeğim baş aşağı ama doğum kanalına girmedi daha eğer bu hafta gelmezse haftaya suni sancı veya sezaryen demişti doktor suni sancıdan korkuyordum şuan sen bana cesaret veriyorsun inşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın da banada cesaret olursun
Biz 10 günlük olduk. Bi süredir giremedim bnm gunlerim brz zor geciyor 3 bebe var da :) sizden kimler dogurdu aceba msjlara bakmadan yaziyorum bu arada sut sagma pompasi ve burun aspiratörunu eksik etmeyin evdenAy çok duygulanıyorum bebolarınızanasıl geçiyor bebekli günlerr? D derya32 @Lila2455 @ozlemem @ante diem @soundoffreedom @SarilmaSaldirisi Y yenidenanne3 @Basakbasak1 @otuzaazkala ve mobilden etiketlemenin imkansız oluşuyla atladığım diğer güzel anneler