Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Dün de YouTube'da gördüm her gün dışarı çıkarmanın faydaları diye, D vitamini sentezi artarmış gece gündüz ayrımına daha kolay varabilirmiş bağışıklığı gelişirmiş vs vs. Durum ataydım keşke ona özel 😅 kar kıyamet olsa ben de kıyamam muhtemelen ama hava gayet iyi bu ara çıkarılır bence
Bencede mis gibi hava tam çıkmalık 😍bebeler oksijen alsın temiz temiz. Hep birlikte çıkarırız motive ederiz birbirimizi kv ye kısa cevaplar ver geç şimdilik😄

Plesantam aşağıda kanama riski çok yüksek ev ile hastane arası 120 km maalesef evde başlarsa müdahale gerektirir en fazla 15 dakikalık mesafede olman gerekir dedi 39 tam aslında şu an ama erken başlatmak zorunda kaldık küçük bir yerde yaşadığımdan sağlık sıkıntı kızımın okulu olduğu için de ayrılıp kalamıyoruz burda
o sekilde dogurtmak mi istedi? ben atlamis olabilirim sen dogum yaptin mi bekliyormusun hala? ne iyi doktormus her sekilde desteklemis seni

Oyu sen bay ileriymişsin ben 39+2yim 😄yinede sabırsızım. Full egzersiz çay hurma ne varsa devam edelim bence
Ben yürüyüş , squat , adaçayı , hurma ile devam etmeye çalışıyorum ama yürüyüş falan aksıyor hergün değil 🥲 yaparsam koşubandında yürüyorum bugün nişan gayretiyle merdiven çıkacağım az hedef 15 kat 🎯

Benim de öylee :) nerden nereye geldi muhabbetler ne mutlu bize
Şükürler olsun 🤍 Emzirmek ne muhteşem bir şey. Duygularım sel olup akıyor adeta o anda sütle beraber 😍
Benim tüm herkese tavsiyem asla pes etmeyin emzirme konusunda ilk günler hiç kolay değil ama gün gün tadı öyle bir artıyor ki 😍 Uyurken bile hadi uyansa da emzirsem ya da vakti gelse de uyandırsam diye sabırsızlanıyorum 🥹

Yeni analar bebolarınıza kundak yapıyo musunuz?
Evet canım. Yarım kundak yapıyorum bacaklar serbest ama kolları kapatıyorum. Sıçramalar korkutuyor onları. Kapatınca güvende hissediyorlar direkt fark edeceksin zaten. Hatta giydirmem etmem diyordum ama annem bildiğin battaniyeye sarıyor çocuğu öyle uyutuyor 😂 O da öyle bir sakinleşiyor o kadar rahat uyuyor ki nedense yanlış olduğunu düşünmüyorum 😂 Ben emziği de 1 ay vermeyecektim sözde 1 gün sonra verdim ama hiç zorlamadım alırsa verecektim o da aldı. Mesela gaz sancısı varken onu çıkarmaya çalışırken kendini onla yatıştırıyor adeta

Evet canım. Yarım kundak yapıyorum bacaklar serbest ama kolları kapatıyorum. Sıçramalar korkutuyor onları. Kapatınca güvende hissediyorlar direkt fark edeceksin zaten. Hatta giydirmem etmem diyordum ama annem bildiğin battaniyeye sarıyor çocuğu öyle uyutuyor 😂 O da öyle bir sakinleşiyor o kadar rahat uyuyor ki nedense yanlış olduğunu düşünmüyorum 😂 Ben emziği de 1 ay vermeyecektim sözde 1 gün sonra verdim ama hiç zorlamadım alırsa verecektim o da aldı. Mesela gaz sancısı varken onu çıkarmaya çalışırken kendini onla yatıştırıyor adeta
Ben de yapmam ya dediklerimi saldım ya siz anlattıkça, yapcam her şeyi ndgmg kundak almış mıydın müslinle falan mı yapıyorsun

yarim kundak almistim ben ilk cocugumda ama yapamadim nedense hic, sanki hareketlerini engelliyorum rahatsiz olcak gibi gelmisti zaten huzursuzlanmisti. bu sefer bebiste deneyecegim bakalim. kundak sıkı tuttugu icin bebegi rahatlatiyor diye okumustum hep ama her bebek sevmiyor.
emzik hemen vermıstım ben çok rahat ettirmişti bizi de bebeği de

Ben de yapmam ya dediklerimi saldım ya siz anlattıkça, yapcam her şeyi ndgmg kundak almış mıydın müslinle falan mı yapıyorsun
Yok canım battaniye ile yapıyorum ama en kalın polar battaniye değil de şöyle bir şey. Kumaş isimlerini hiç bilmem 😂

Eklentiler

• 8D7B8E52-3273-4F82-94E0-42260A5CA3F8.jpeg
    8D7B8E52-3273-4F82-94E0-42260A5CA3F8.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 79
yaa ne tatlısınız maşallah 😍 canım çekti 🤪🤗
yarım kundak ben de yapıyordum ilk çocukta müslinle. güvende hissediyorlar bence de
Az kaldı size deee 😍 Bir süre sonra yapmam ama bence ilk kırk günü atlatana kadar zararı olmaz ya. Şu an önceliğimiz emmesi, sarılık olmaması, hasta olmaması. Diğerleri gözüme görünmüyor aklıma gelmiyor inan. Doğum öncesi çok zamanım varmış bunları enine boyuna düşünmüşüm. Şu an var ya sorgulamıyorum bile. Bana göre zararı olmayacak ve onu rahatlatacak ne varsa okeyim. Eşim karışmasa yıkarım bile çok daha rahatlardı çocuğum. Vücudunda minik minik şeyler çıkıyor sönüyor. Doktora sordum dün toksin erimesi mi dedi bir şey dedi. Yıkanınca geçer dedi. Ay bir de bir bilgi çişinde turuncu bir leke görürseniz panik olmayın o da üretra atığı gibi bir şeymiş yenidoğanlarda olurmuş.

Teyzoşlar biz bu pofudukla bugün 15 günlük olduk yürüyüşe cıktık. Baktım uyumuyor evde cıkarayım dedim hava iyi. arabaya koyarken bagırıyordu kapının onune cıkardıgım an sustu uyumaya başladı. Anası gibi gezenti olacak galiba.😅
Offf nolur yapmayın daha 37 yeni oldum, öyle bir canım çekiyor ki doktora gidip hocam alın bebeği diyesim geliyor😅

X