Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Alttan dikiş en korktuğum şeydi ama cesaret ettim doğurdum. Alttan bana da dikiş atıldı ilk iki gün yanma ağrı vs yaşamadım yani varla yok arası birşey üçüncü gün azcık yanma oldu asla dayanılmayacak değil elimi kessem galiba daha çok ağrı yapar acırdı. En güzeli dolaşabilmek hareket edebilmek bebeğine bakabilmek. Herkes diyordu tek sorun oturamıyorsun bi iki gün yan yan oturuyorsun diyorlardı bende onların aksine sürekli yattım sırtüstü ağrı yapmadı tek sorun kendimde farkettiğim çok yattığım için yürürken belim hafif tutuldu popom çok ağrıdı yani biraz evde dolaşmak yan yatmak iyi gelir. Benim evim de doğalgaz yok diye dolaşamadım tek odada ondan hep yattım. Zaten bu anlattığım dikişle ilgisi yok genel olarak popom ağrıdı çok üzerine oturdum

9 aydır aşermediğimi son 1 haftadır aşeriyorum ya noluyo ki, sürekli tatlı tatlı a aaaaa. Yeminle uykumdan uyandım canım tatlı çekerek fjfj

Benim bebekte öyle sık sık emzirmek en güzeli sanki göğüsteki sütü tam almıyor uykuya dalıyor bende yatırıyorum sonra yirmi dakika gibi kendi tekrar kalkıyor tekrar veriyorum. Yani 15 dakika sağ 15 dakika sol şeklinde emzirmek gerekiyor ya ben ancak on dakika tek göğüsü veriyorum uyuyor. Dört gün normal bi süre bende o günler de böyleydim şimdi 6. Günümdeyim iki gündür bir tık düzeldi uzun emiyor hemen kalkmıyor

Ben doktorunun yaklaşımını çok pozitif buldum Acele ettirmiyor, şu güne kadar gelmezse sezeryan ha demiyor, seni zihinsel olarak sıkıştırmıyor Bu hafta gelir zaten bebişlerimiz Allah’ın izniyle
insallah ! ay ben oglumu krese birakip aliyorum, cocuklar her gun soruyor bebegin karnindan ne zaman cikiyor diye ogretmenler ayri soruyor keyfin nasil nasilsin, aileler ayri soyluyor az kaldi geliyor diye. ustunde baski hissediyorum ya

aynen son haftalar zaten herseyeleri gelisti buyudu ben kahve icmeye bile basladim yavaştan bir fincani gecmiyorum gerci. icmedim hic bebek buyume asamasindayken kafein almasin diye.
Ay ben hep içtim günde 1 kupa ya da fincan ama bu ara kayınvalidem kahvaltıda çay da yapıyor güzel de gidiyor meret sngn çay da içiyorum biraz arttı kafein miktarı ama olsun maksimum sınırı geçmiyorum

Ay ben hep içtim günde 1 kupa ya da fincan ama bu ara kayınvalidem kahvaltıda çay da yapıyor güzel de gidiyor meret sngn çay da içiyorum biraz arttı kafein miktarı ama olsun maksimum sınırı geçmiyorum
ben de kansizlikta var diye hic bulasmadim kahveye ama zaten az yemenin zarari yoktur. yazin ben turkiyede bilmeden cig kofte yedim ya bir de etten yapilmis adam en son soyluyor. normalde cig et yenmez aslinda. etsiz çiğ köfte sanıp bir porsiyonu güzelce yemiştim

12 haftalık bacak arası ultrasonu tahminde bulunabilir misiniz ?

Eklentiler

• 202412091727030016OB.JPG
    72,6 KB · Görüntüleme: 38
Ayy şuan enerjim tekrar arttı bu dediklerinle doğuma dair hiç işaret yok diye kendimi üzmüştüm dün biraz 40+2 deyiz perşembe tekrar gideceğim muayeneye inşallah kanala da girer akıllı bıdığım doktor tembel teneke diyor

Ay evet ya senin gibi bir 4. Süprüzü olmazsa bence de ben kotayo doldurdum artık

Dünden beri karnım ağrıyor diyorum. Ama sancılar daha 50yi bile görmedi. Geçen hafta daha fazlaydı. Yazıklar olsun nst.
Bende öyle diyorum gün içerisinde ufak ağrılarım oluyordu bazen nst ye bi girdim 15-20 maksimum 30 resmen modum düştü ya diyorum nerde bu sancılar

Aynen ben de ilk sezaryanımda rahat kullanmıştım dikişin üst kısmında belimde tutuyordum yastıgı sıkıntı olmamıştı. 2. Sezaryanda sadece dikiş yerim diil karın bölgemde de baya agrı oldu o yüzden kullanamadım 4-5 gün emzirme yastıgını

Ben doktorunun yaklaşımını çok pozitif buldum Acele ettirmiyor, şu güne kadar gelmezse sezeryan ha demiyor, seni zihinsel olarak sıkıştırmıyor Bu hafta gelir zaten bebişlerimiz Allah’ın izniyle
Evet sakin biri sürekli diyor 32de doğurcaksın diye bi korkuttun şimdi de doğurmuyorsun ben kendimi tarihlerle yeterince sıkıştırıyorum sanırım

Valla benim de bacaklarım kas yapmış gibi hissediyorum. Pilates topu üzerinden düşmeden doğurayım da aman bi de diyo 50 tane squat yap derdim de senin için imkansız

Benim 40 oldu bir iki kez sonra yine 10bize gelmiyor bu sancılar
Eve geldim karın ağrısı ve kasılma sanırım araba beni tetikliyor ya dur kalk falan napsam trafiğe mi dalsam doğurmak için kanala bi girse doktor ilerletcekmiş de kanala giremedi bebişim. Ay bi duygulandım buna annem niye kanala giremedi yerini gerçekten çok sevmiş belki o da doğmaktan korkuyor olamaz mı

Ay siz böyle diyince bi umutlanıyorum bir arkadaşım beni çok soğuttu vajinal kesiden, keşke sezaryen olsaydım sürekli enfeksiyon oluyorum gala sıkıntısını çekiyorum falan diyince ben çok uzaklaşmıştım. Doktor da çok derin kesik olsun istemem diyince bi korktum açıkçası. Yoksa tıbbi olarak bi etkisini bildiğimden değil de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…