Alttan dikiş en korktuğum şeydi ama cesaret ettim doğurdum. Alttan bana da dikiş atıldı ilk iki gün yanma ağrı vs yaşamadım yani varla yok arası birşey üçüncü gün azcık yanma oldu asla dayanılmayacak değil elimi kessem galiba daha çok ağrı yapar acırdı. En güzeli dolaşabilmek hareket edebilmek bebeğine bakabilmek. Herkes diyordu tek sorun oturamıyorsun bi iki gün yan yan oturuyorsun diyorlardı bende onların aksine sürekli yattım sırtüstü ağrı yapmadı tek sorun kendimde farkettiğim çok yattığım için yürürken belim hafif tutuldu popom çok ağrıdı yani biraz evde dolaşmak yan yatmak iyi gelir. Benim evim de doğalgaz yok diye dolaşamadım tek odada ondan hep yattım. Zaten bu anlattığım dikişle ilgisi yok genel olarak popom ağrıdı çok üzerine oturdumEvet evet en çok o sebepten istiyorum, sancı direk sütü etkiliyormuş. Emzirmek istiyorum açıkçası ben anne sütü içmemişim ve annem sıkıntısını çekmiş ondan korkuyorum ben deYoksa ben canımın acımasından falan çekinmiyorum illa unutulur gider diye düşünüyorum sonunda dönmeyi kabul etti bizimki bu sefer de kanala girmiyor iki kesikten birini seçeceğim gibi duruyor ben de
Benim bebekte öyle sık sık emzirmek en güzeli sanki göğüsteki sütü tam almıyor uykuya dalıyor bende yatırıyorum sonra yirmi dakika gibi kendi tekrar kalkıyor tekrar veriyorum. Yani 15 dakika sağ 15 dakika sol şeklinde emzirmek gerekiyor ya ben ancak on dakika tek göğüsü veriyorum uyuyor. Dört gün normal bi süre bende o günler de böyleydim şimdi 6. Günümdeyim iki gündür bir tık düzeldi uzun emiyor hemen kalkmıyorBebis 4 gunluk ama dersin ki bi aylik surekli bir guncelleme geliyor 4 gunde ne degisebilir degisiyor iste. Simdide meme mama ikilisi yetmiyor yeniden memeye daliyor yoksa uyuyamiyor uykuya dalamiyor ama sinir bozucu bi hal oldu tam tamam daldi diyorum basliyor mik mkk huysuzlanmaya
Boyle bi donguye girdik. Emzik de asla kabul etmiyor ne yapsam bilemiyorum
insallah !Ben doktorunun yaklaşımını çok pozitif buldumAcele ettirmiyor, şu güne kadar gelmezse sezeryan ha demiyor, seni zihinsel olarak sıkıştırmıyor Bu hafta gelir zaten bebişlerimiz Allah’ın izniyle
ye gitsin ya ben canimin istedigini yedim ictim hep abartmadan.9 aydır aşermediğimi son 1 haftadır aşeriyorum ya noluyo ki, sürekli tatlı tatlı a aaaaa. Yeminle uykumdan uyandım canım tatlı çekerek fjfj
Yicem ya yapcam şimdi, son haftaya geldik artık yeto. Oturup da 1 kg tatlı yemicem neticedeye gitsin ya ben canimin istedigini yedim ictim hep abartmadan.
aynen son haftalar zaten herseyeleri gelisti buyudu ben kahve icmeye bile basladim yavaştan bir fincani gecmiyorum gerci. icmedim hic bebek buyume asamasindayken kafein almasin diye.Yicem ya yapcam şimdi, son haftaya geldik artık yeto. Oturup da 1 kg tatlı yemicem neticede
Ay ben hep içtim günde 1 kupa ya da fincan ama bu ara kayınvalidem kahvaltıda çay da yapıyor güzel de gidiyor meret sngn çay da içiyorum biraz arttı kafein miktarı ama olsun maksimum sınırı geçmiyorumaynen son haftalar zaten herseyeleri gelisti buyudu ben kahve icmeye bile basladim yavaştan bir fincani gecmiyorum gerci. icmedim hic bebek buyume asamasindayken kafein almasin diye.
ben de kansizlikta var diye hic bulasmadim kahveye ama zaten az yemenin zarari yoktur. yazin ben turkiyede bilmeden cig kofte yedim ya bir de etten yapilmis adam en son soyluyor. normalde cig et yenmez aslinda. etsiz çiğ köfte sanıp bir porsiyonu güzelce yemiştimAy ben hep içtim günde 1 kupa ya da fincan ama bu ara kayınvalidem kahvaltıda çay da yapıyor güzel de gidiyor meret sngn çay da içiyorum biraz arttı kafein miktarı ama olsun maksimum sınırı geçmiyorum
Ayy şuan enerjim tekrar arttı bu dediklerinleAynen yumurtlama akıntısını andırıyor bende gebelikten beri hiç bu tarz olmadı böyle hani hastayken sarımsı kıvamlı sümük olur ona benzergittikçe iğrençleşiyorum. Bencede nişan olma ihtimali yüksek doktorda onayladı çünkü benimkide çok benzer şekildeydi kan yoktu hiç
Ay evet ya senin gibi bir 4. Süprüzü olmazsa bence de ben kotayo doldurdum artıkSus sus derya bız kotamizi doldurduk canım rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin yaziyolarla kasılma var çok hareketli tamamen unutmuşum nasil bir duygu oldugunu
Dualarımız seninle kuzum sağlıkla al kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Bende öyle diyorum gün içerisinde ufak ağrılarım oluyordu bazen nst ye bi girdim 15-20 maksimum 30 resmen modum düştü ya diyorum nerde bu sancılarDünden beri karnım ağrıyor diyorum. Ama sancılar daha 50yi bile görmedi. Geçen hafta daha fazlaydı. Yazıklar olsun nst.
Aynen ben de ilk sezaryanımda rahat kullanmıştım dikişin üst kısmında belimde tutuyordum yastıgı sıkıntı olmamıştı. 2. Sezaryanda sadece dikiş yerim diil karın bölgemde de baya agrı oldu o yüzden kullanamadım 4-5 gün emzirme yastıgınıNe hikmetse nen bebek dikislerime yatmasın diye emzirme yastığı kullanmaya başlamıştımo şekilde işime çok yaramistj. Dakikalarca emdiği zaman kolum yorulup bebeği gobegime doğru saliyordum ister istemez. canım yaniiordu.ama yastik araya bariyer oldu en azından hareketsiz tutuyor dikiş bölgesini.
Evet sakin biri sürekli diyor 32de doğurcaksın diye bi korkuttun şimdi de doğurmuyorsunBen doktorunun yaklaşımını çok pozitif buldumAcele ettirmiyor, şu güne kadar gelmezse sezeryan ha demiyor, seni zihinsel olarak sıkıştırmıyor Bu hafta gelir zaten bebişlerimiz Allah’ın izniyle
Valla benim de bacaklarım kas yapmış gibi hissediyorum. Pilates topu üzerinden düşmeden doğurayım da amanaslinda kafami keske baska seylere verebilsem ama is guc de yok annem de var ev isleri yapiyor ben bos bos anca dogumu dusunuyorum.. dusundukce ters tepiyor :)
squat yapmaktan iki bacagim ayrilcak daha dogum yapmadan
ya benim geceleri oluyor sancim hatta aksam baya oluyor sabaha hersey geciyor anlamiyorum ya iki ayri insan gibiyim aksam baska sabah baska
Eve geldim karın ağrısı ve kasılmaBenim 40 oldu bir iki kez sonra yine 10bize gelmiyor bu sancılar
Senin sancılarının bize gelmesi lazım bizden mi etkileniyorsun napıyorsun acabaAy resmen 5 dk boyunca sancım vardı, düzelmedi bi türlü kıvrandım durduğum yerde
Vajinal kesi çok kötü bir şey değil bence. Benim bebenin de kafası büyük olduğu için makata kadar kesi attı doktorum. 10 güne tamamen iyileşti, öncesinde de öyle aman aman bir ağrı sızı yapmadi. Şu an hiç ağrı sızı bir şey hissetmiyorum kesi ile alakalı.
Ay siz böyle diyince bi umutlanıyorumAlttan dikiş en korktuğum şeydi ama cesaret ettim doğurdum. Alttan bana da dikiş atıldı ilk iki gün yanma ağrı vs yaşamadım yani varla yok arası birşey üçüncü gün azcık yanma oldu asla dayanılmayacak değil elimi kessem galiba daha çok ağrı yapar acırdı. En güzeli dolaşabilmek hareket edebilmek bebeğine bakabilmek. Herkes diyordu tek sorun oturamıyorsun bi iki gün yan yan oturuyorsun diyorlardı bende onların aksine sürekli yattım sırtüstü ağrı yapmadı tek sorun kendimde farkettiğim çok yattığım için yürürken belim hafif tutuldu popom çok ağrıdı yani biraz evde dolaşmak yan yatmak iyi gelir. Benim evim de doğalgaz yok diye dolaşamadım tek odada ondan hep yattım. Zaten bu anlattığım dikişle ilgisi yok genel olarak popom ağrıdı çok üzerine oturdum