Alttan dikiş en korktuğum şeydi ama cesaret ettim doğurdum. Alttan bana da dikiş atıldı ilk iki gün yanma ağrı vs yaşamadım yani varla yok arası birşey üçüncü gün azcık yanma oldu asla dayanılmayacak değil elimi kessem galiba daha çok ağrı yapar acırdı. En güzeli dolaşabilmek hareket edebilmek bebeğine bakabilmek. Herkes diyordu tek sorun oturamıyorsun bi iki gün yan yan oturuyorsun diyorlardı bende onların aksine sürekli yattım sırtüstü ağrı yapmadı tek sorun kendimde farkettiğim çok yattığım için yürürken belim hafif tutuldu popom çok ağrıdı yani biraz evde dolaşmak yan yatmak iyi gelir. Benim evim de doğalgaz yok diye dolaşamadım tek odada ondan hep yattım. Zaten bu anlattığım dikişle ilgisi yok genel olarak popom ağrıdı çok üzerine oturdumEvet evet en çok o sebepten istiyorum, sancı direk sütü etkiliyormuş. Emzirmek istiyorum açıkçası ben anne sütü içmemişim ve annem sıkıntısını çekmiş ondan korkuyorum ben deYoksa ben canımın acımasından falan çekinmiyorum illa unutulur gider diye düşünüyorum sonunda dönmeyi kabul etti bizimki bu sefer de kanala girmiyor iki kesikten birini seçeceğim gibi duruyor ben de