- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.241
Kızlar iyi geceler. Ovitrelle arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum bulunduğum il dışında da başka bir şehirde birkaç eczane aradım ama yok. Yakın zamanda temin edebilen varsa yazabilir mi acil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah bu aydan biraz ümitliyim nedense içimde bir garip mutluluk var 7 yaşında sizinki kaç yaşındaAynıymışız sizinle Eylül iyidir yaa ekim de güzel çok da kara kışa kalmadan kavuşuruz inşallah Sizin oğlan kaç yaşında?
Iste hepimizde benzer seyler oluyor bende de çıkıyor sivilce mesela.Kesinlikle canımm bende sivilce çıkıyor oradan da anlıyorum birazcık ama dediğin gibi akıntı başlayınca başlıyor bitince bitiyor yaniii
6 yaşında benim kızım da. Yaşıtlarmış Allah gönlünüze göre versin, bizim minikleri de abi abla yapsın hayırlısıylaAy inşallah bu aydan biraz ümitliyim nedense içimde bir garip mutluluk var 7 yaşında sizinki kaç yaşında
Aminn inşallah canım6 yaşında benim kızım da. Yaşıtlarmış Allah gönlünüze göre versin, bizim minikleri de abi abla yapsın hayırlısıyla
Doğal yolla olduTedavi filan oldunuz mu yoksa doğal yollardan mı oldu acaba
Nerde arıyorsun nerede bulursak gelip alabilirsin eğer İstanbul uygunsa etrafımda ki eczanelere sorarım sizin içinKızlar iyi geceler. Ovitrelle arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum bulunduğum il dışında da başka bir şehirde birkaç eczane aradım ama yok. Yakın zamanda temin edebilen varsa yazabilir mi acil
Her yere soruyorum bulursam bu soğuk kutu içerisinde gönderim oluyodur belki diye ben tokattayımNerde arıyorsun nerede bulursak gelip alabilirsin eğer İstanbul uygunsa etrafımda ki eczanelere sorarım sizin için
Turhallıyım ben sordurabılırımHer yere soruyorum bulursam bu soğuk kutu içerisinde gönderim oluyodur belki diye ben tokattayım
Kesinliklee bu ay için heyecanlıyım inşallah nasip olurIste hepimizde benzer seyler oluyor bende de çıkıyor sivilce mesela.
Aynen ya mantik bu. Akıntı baslayinca baslayacaz bitince yavaslayacaz
Günoo gün sayıyorum awox testlerim gelcek bugün acaba bir hafta kala bişiler gösterirmi uc gune kadar bekleyim diyodum amagünaydın kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz
canım benim 3 gün geçti awox tertemiz bir negatif çıktı hahhaahaGünoo gün sayıyorum awox testlerim gelcek bugün acaba bir hafta kala bişiler gösterirmi uc gune kadar bekleyim diyodum ama
3 gündür kullanıyorum bu kullandığım 3. ayım bu ay da olmazsa bırakacağım artıkKizlar bu ay femara letu klomen kullanan yok mu
Ben de Klomen kullandım test gününü bekliyorummmKizlar bu ay femara letu klomen kullanan yok mu