• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar iyi geceler. Ovitrelle arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum bulunduğum il dışında da başka bir şehirde birkaç eczane aradım ama yok. Yakın zamanda temin edebilen varsa yazabilir mi acil😞🤲🏻

IMG_4343.jpeg
Kızlar üstte ki test döngümün 10. Günü sanki pike yaklaşıyor gibi değil mi bugünü de değerlendirdim sizce ?🤩

Kesinlikle canımm bende sivilce çıkıyor oradan da anlıyorum birazcık 🤏 ama dediğin gibi akıntı başlayınca başlıyor bitince bitiyor yaniii 😀
Iste hepimizde benzer seyler oluyor bende de çıkıyor sivilce mesela.
Aynen ya mantik bu. Akıntı baslayinca baslayacaz bitince yavaslayacaz 😀

Günaydın kızlar sabah test yaptım 3 4 dk bekledim birşey yoktu geri uyudum kalktığımda da böle gördüm çatlatma iğnesini vurdugum günü saymıyorum 12. Gün bugün çizgi iğnenin etkisimidir sizce

Eklentiler

• IMG_20241212_080857.jpg
    IMG_20241212_080857.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar iyi geceler. Ovitrelle arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum bulunduğum il dışında da başka bir şehirde birkaç eczane aradım ama yok. Yakın zamanda temin edebilen varsa yazabilir mi acil😞🤲🏻
Nerde arıyorsun nerede bulursak gelip alabilirsin eğer İstanbul uygunsa etrafımda ki eczanelere sorarım sizin için

Back