Bakın ASSOSyal yüzünden yapamıyoruzHemen hazır olamam psikolojimle etkileşime geçmem gerekiyor nevos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın ASSOSyal yüzünden yapamıyoruzHemen hazır olamam psikolojimle etkileşime geçmem gerekiyor nevos
Asosyallik niye o zaman kabul edeceksin çaren yokÇünkü ben sosyalim
Ne güzel düşünmüş iki gözümün çiçeği, incitanem NevoşbalımAma ben bu ay başka bir şey düşündüm
Tatlı bişey miAma ben bu ay başka bir şey düşündüm
Canoyu alın burdan yaw,dersine çalışmış gelmişAsosyallik niye o zaman kabul edeceksin çaren yok
Tamamen pisikolocikBakın ASSOSyal yüzünden yapamıyoruz
Yapar yapar naz yapıyorBakın ASSOSyal yüzünden yapamıyoruz
Sende mi bürütüsYapar yapar naz yapıyor
Bildim bileli hep nazlıdünya mutfağı desek en baştaYapar yapar naz yapıyor
Ben senin tarafındayım doğru unutmuşumSende mi bürütüs
Te allam benimkilerde SapşikBen senin tarafındayım doğru unutmuşum
Sanırsın zorla böcük yedirdikBildim bileli hep nazlıdünya mutfağı desek en başta
Te allam benimkilerde Sapşik
O başka bir boyutSanırsın zorla böcük yedirdik
Ya dün aile hekimine gittim, beni tonsilitim ve sinüzitim için KBB’ye yönlendirdi. Korkudan gidemem diyordum annem ve herifime, sayende hiç gidemeyeceğim.
Ben her zaman önce kötüyü düşünürüm.
Sağ ol aşkımÇok geçmiş olsun canım
Lan kocam 4. Gün denize girdi diyorum korkuttu diyor. Senin korkasın varmış, bana denk gelmişElticim, boyun üstü tarafta çok tırsağım.
Dün dr bana o taşları kendin temizleyebilirsin dedi tonsilit için, dedim ben dişimi fırçalarken öğüren insanım, nasıl çıkartayım bademcikteki taşları?
O zaman KBB’ye gitmen lazım, orada ameliyat ya da taşları toplamak için dr karar versin dedi.
Sinüzit içinde operasyon düşünülebilir hazır ol dedi.
Şimdi bu alsem kadını beni bilmeden hepten korkutmuş oldu.
Sağ ol ablamBende olmuştum bunu,etler küçüldü ileride gene büyüme oluyor dr öyle demişti ve cidden hasfiften büyümeye başladı.
O dönem yatarken ağzımı bile kapatamıyordum nefes alamıyordum normalin çok üzerindeydi benimkide.
Çok faydasını görürsün canımcım tekrar çok geçmişler olsun.
Sağ ol aşkım
Lan kocam 4. Gün denize girdi diyorum korkuttu diyor. Senin korkasın varmış, bana denk gelmiş
Sağ ol ablam