- 12 Temmuz 2022
- 24.174
- 87.726
4-5 kişi daha aldı beboşlarını kucağına cano, biz bekliyoruzBiz 10 günlük olduk. Bi süredir giremedim bnm gunlerim brz zor geciyor 3 bebe var da :) sizden kimler dogurdu aceba msjlara bakmadan yaziyorum bu arada sut sagma pompasi ve burun aspiratörunu eksik etmeyin evden
Bizim bebis kundak sevmiyo yapinca daralio gibi yapip uyumuoYeni analar bebolarınıza kundak yapıyo musunuz?
Kucağına alanlara kolayliklar sagliklar diliyorum sizlere de kolay saglikli dogumlar insaallah hersy gececek ama yerine yenileri gelecek4-5 kişi daha aldı beboşlarını kucağına cano, biz bekliyoruz
Ben onu beceremedim ya. Bebek de sevmedi sanki hep ellerini cıkarmaya calıştı ısrarcı olamadım o konudaYeni analar bebolarınıza kundak yapıyo musunuz?
Bencede mis gibi hava tam çıkmalıkDün de YouTube'da gördüm her gün dışarı çıkarmanın faydaları diye, D vitamini sentezi artarmış gece gündüz ayrımına daha kolay varabilirmiş bağışıklığı gelişirmiş vs vs. Durum ataydım keşke ona özelkar kıyamet olsa ben de kıyamam muhtemelen ama hava gayet iyi bu ara çıkarılır bence
Bugün motive olduk artık bir süre daha güç verir bizeBana da bugün bi tık daha detaylı çatıya baktı oelvis falan çok iyi rahat normal doğurursun dedi. Bana da bi gaz geldi ama bebek gelmiyor. Belki psikolojimizi bu düzenler gelirler
o sekilde dogurtmak mi istedi? ben atlamis olabilirim sen dogum yaptin mi bekliyormusun hala? ne iyi doktormus her sekilde desteklemis seniPlesantam aşağıda kanama riski çok yüksek ev ile hastane arası 120 km maalesef evde başlarsa müdahale gerektirir en fazla 15 dakikalık mesafede olman gerekir dedi 39 tam aslında şu an ama erken başlatmak zorunda kaldık küçük bir yerde yaşadığımdan sağlık sıkıntı kızımın okulu olduğu için de ayrılıp kalamıyoruz burda
Tam kundağı önermiyorlar diye biliyorum. Biz birkaç defa yarım kundak yaptık gece çok huysuzlandığında. Bazen hoşuna gitti mışıl mışıl uyudu, bazen hiç kabul etmedi. Keyfi nasıl isterseYeni analar bebolarınıza kundak yapıyo musunuz?
Ben yürüyüş , squat , adaçayı , hurma ile devam etmeye çalışıyorum ama yürüyüş falan aksıyor hergün değilOyu sen bay ileriymişsin ben 39+2yimyinede sabırsızım. Full egzersiz çay hurma ne varsa devam edelim bence
Ben yapıyorumYeni analar bebolarınıza kundak yapıyo musunuz?
Şükürler olsunBenim de öylee :) nerden nereye geldi muhabbetler ne mutlu bize
Evet canım. Yarım kundak yapıyorum bacaklar serbest ama kolları kapatıyorum. Sıçramalar korkutuyor onları. Kapatınca güvende hissediyorlar direkt fark edeceksin zaten. Hatta giydirmem etmem diyordum ama annem bildiğin battaniyeye sarıyor çocuğu öyle uyutuyorYeni analar bebolarınıza kundak yapıyo musunuz?
Ben de yapmam ya dediklerimi saldım ya siz anlattıkça, yapcam her şeyi ndgmg kundak almış mıydın müslinle falan mı yapıyorsunEvet canım. Yarım kundak yapıyorum bacaklar serbest ama kolları kapatıyorum. Sıçramalar korkutuyor onları. Kapatınca güvende hissediyorlar direkt fark edeceksin zaten. Hatta giydirmem etmem diyordum ama annem bildiğin battaniyeye sarıyor çocuğu öyle uyutuyorO da öyle bir sakinleşiyor o kadar rahat uyuyor ki nedense yanlış olduğunu düşünmüyorum Ben emziği de 1 ay vermeyecektim sözde 1 gün sonra verdim ama hiç zorlamadım alırsa verecektim o da aldı. Mesela gaz sancısı varken onu çıkarmaya çalışırken kendini onla yatıştırıyor adeta
Yok canım battaniye ile yapıyorum ama en kalın polar battaniye değil de şöyle bir şey. Kumaş isimlerini hiç bilmemBen de yapmam ya dediklerimi saldım ya siz anlattıkça, yapcam her şeyi ndgmg kundak almış mıydın müslinle falan mı yapıyorsun
yaa ne tatlısınız maşallahYok canım battaniye ile yapıyorum ama en kalın polar battaniye değil de şöyle bir şey. Kumaş isimlerini hiç bilmem
Emziğe hele kafası kadar oyyYok canım battaniye ile yapıyorum ama en kalın polar battaniye değil de şöyle bir şey. Kumaş isimlerini hiç bilmem
Az kaldı size deeeyaa ne tatlısınız maşallahcanım çekti
yarım kundak ben de yapıyordum ilk çocukta müslinle. güvende hissediyorlar bence de
Ahahahahha ay evet yaaaa. Aventin soothie emziğini alanlar buna hazır olsun kaşık kadar suratta kepçe kadar emzik resmenEmziğe hele kafası kadar oyy
Offf nolur yapmayın daha 37 yeni oldum, öyle bir canım çekiyor ki doktora gidip hocam alın bebeği diyesim geliyorTeyzoşlar biz bu pofudukla bugün 15 günlük olduk yürüyüşe cıktık. Baktım uyumuyor evde cıkarayım dedim hava iyi. arabaya koyarken bagırıyordu kapının onune cıkardıgım an sustu uyumaya başladı. Anası gibi gezenti olacak galiba.