Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Benimde kansız geldi şeffaf sarı arası bay kıvamlı sümüksü yapışkan bir yapıda. Parça parça toplam avuç içi kadar gelmiştir doktorda silinmiş dedi bugün bakınca nişan gelmiş anlamında sanıyorum. Herkes kanlı olmuyormuş okuduklarımda da

Ben de bugün doğum yoklamasına katılmadın, hayır olsun diyordum

Bugün bitmiş değil, dur bakalım
hadi bakalım bekliyorum merakla. Ya bide ilk gebelik olunca ya bir şey olursa korkusu daha da fazla sanırım ya kakasını yerse ya işte kalbine bir şey olursa Allah korusun. Sürekli böyle kaygılar yaşıyorum

Ben de açıklık hiç yoktu bebek Dr hala kaburgamalarıma daha yakın sanırım önce rahim ağzını yumuşatmak için verildi ilaç.
bende de yok sanirim aciklik yani aciklik muayenesi yapilmadi ama rahim agzi yumusasa en azindan nisan gelirdi. peki neden basltmak istedi dogumu? gununu doldurdun diye mi? yarin ben de soylerim rahim agzi yumusatmak icin ilac veriliyormus ne zaman deneriz diye 39+4 olucam yarin.
ne belirtin oldu da bu sekilde yol izledi doktorun?

Benim dün baktı o zaman vardı akıntı bugün geldi yumurtlama akıntısına benzer biraz daha fazlasıydı benimde nişan olabilir o zaman

Benim doktor son haftalar çok hızlı kilo almayabilir dedi artık gelişimini tamamlıyor gibi düşün dedi bu hafta ve geçen hafta 150 şer gr almıştı mesela normalde bir haftada 300 alıyordu . Çok büyürse normal riskli olur demişti beni bekletiyor mesela çok büyüme olmadı diye 3550 geldi en son kilosu

Vajinal kesi çok kötü bir şey değil bence. Benim bebenin de kafası büyük olduğu için makata kadar kesi attı doktorum. 10 güne tamamen iyileşti, öncesinde de öyle aman aman bir ağrı sızı yapmadi. Şu an hiç ağrı sızı bir şey hissetmiyorum kesi ile alakalı.

Tat koku ne durumdaydı? Bende sıfır suan...doktor dediyse etkisi vardır tabi üstüne laf soyleyemem ama bencekotu bir durum değil hiç korkutma kendini .. zaten doktor erken almak ister risk olsa. suyu bitti kaka yedi kısmını en iyi nilen o zaten öyle düşün..

Bende dikislerim rahatlasin diye bekliyorum kullanmak ocin
Ne hikmetse nen bebek dikislerime yatmasın diye emzirme yastığı kullanmaya başlamıştım o şekilde işime çok yaramistj. Dakikalarca emdiği zaman kolum yorulup bebeği gobegime doğru saliyordum ister istemez. canım yaniiordu.ama yastik araya bariyer oldu en azından hareketsiz tutuyor dikiş bölgesini.

Ben de şimdi çıktım doktordan nstye geçtim dediğin gibi kilo almamış çıktı bu sefer. 3300 bekliyorum ben bu bebişi o zaman

Doktora şu nişan süpürme şeysini sordum. Kanala girmediği için yapmam şimdi önce kanala girsin dedi. Bol bol kanala yönlendirme sporları yürüyüş squat söyledi. Eğer hala gelmezse pazartesi yaparız zaten dedi. Pazartesi ne ya çok uzak değil mi? Bi de diyo acaba sen tarihlere çok takıldın psikolojini etkiliyor doğumu başlatamıyor musun dedi. Bu hafta psikolojik savaşımı da vericem daha ne kadar hazırlayalım kendimizi bilmiyorum ama demekki korkular falan yeteri kadar hazır hissetmiyoruz.

aslinda kafami keske baska seylere verebilsem ama is guc de yok annem de var ev isleri yapiyor ben bos bos anca dogumu dusunuyorum.. dusundukce ters tepiyor :)
squat yapmaktan iki bacagim ayrilcak daha dogum yapmadan
ya benim geceleri oluyor sancim hatta aksam baya oluyor sabaha hersey geciyor anlamiyorum ya iki ayri insan gibiyim aksam baska sabah baska

Ben doktorunun yaklaşımını çok pozitif buldum Acele ettirmiyor, şu güne kadar gelmezse sezeryan ha demiyor, seni zihinsel olarak sıkıştırmıyor Bu hafta gelir zaten bebişlerimiz Allah’ın izniyle

Benim dün baktı o zaman vardı akıntı bugün geldi yumurtlama akıntısına benzer biraz daha fazlasıydı benimde nişan olabilir o zaman
Aynen yumurtlama akıntısını andırıyor bende gebelikten beri hiç bu tarz olmadı böyle hani hastayken sarımsı kıvamlı sümük olur ona benzer gittikçe iğrençleşiyorum. Bencede nişan olma ihtimali yüksek doktorda onayladı çünkü benimkide çok benzer şekildeydi kan yoktu hiç

tat koku tamamen gitmisti yeni geri geldi bir kac gundur. 1 hafta tat alamadim kokudan ziyade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…