Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Beyim ekmek almaya çıktı ben de peşine takıldım az yürüyeyim diye. Çaktırmıyorum ama pişmanım jdfkfk ay çok zor yürümek bile abu bu ne ya
Az kaldı ha gayret sık dişini kuzum. Sonra öyle bir unutuyorsun ki su an sanki asla hamilelik yaşamamışım gibi hissediyorum cok acaip bişi. Ve allah affetsin asla özlemedim

Beyim ekmek almaya çıktı ben de peşine takıldım az yürüyeyim diye. Çaktırmıyorum ama pişmanım jdfkfk ay çok zor yürümek bile abu bu ne ya
Ben de aynısını oluyorum bi de yürüyüş için özel çıkartıyorum eşimin yüz ifadesi djdjdjjd arada şey yapıyodum ay tuvaletim mi geldi diyip duruyordum bahane

ay yok bacim dogmuyorlar, benimki sanki hep icimde kalacakmis gibi :) Yarın kontrolum var bakalım ne önerecekler 40.haftama 3 gün kaldı zaten.

Kızlar merhaba, aktif olarak hiç yazamadım ama yazdıklarınızı hep okudum. Doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. Sağlıcakla büyütsünler inşallah bu arada 32 den beri erken doğum riskim vardı. Haplar iğleneler hastanede yatmalar derken bu hafta 39 bitiyor. Bebe içime kaçtı resmen gününü doldurunca. Ne ağrı kaldı ne sancı. Sıfır belirtiyle her gün bekliyorum

Ayy cok sakacı bu bebişler dogunca totolarını ısırmak lazım saglıkla gelsin inş

aynen benimde 39+3um gece belirtilerim var sabaha cok sakin rahat. hic dogacak gibi degil ne nisan geldi zaten ne su ne kisa aralikli sancilar.. halbuki basi asagida dogum pozisyonunda ve cok asagida. gelirken yok ama :)
yarin kontrolum var doktor ne onerecek bilmiyorum bu cmrtesi gunumu dolduruyorum artik 40. haftam oluyor cok beklemesi bebek icin iyi mi bilemedim ya kaka yiyorler ya sulari azaliyor.
10 gundue de grip geciriyorum yavas yavas geriledi ama cok yavas hala burun akintim oksuruk devam, bu da mi etkiliyor acaba dogumu geciktiriyor diye dusunuyorum

Grip öksürük falan hızlandırmaz mı aslında hele öksürükte sürekli baskı var bir arkadaşımın attığı videoda en iyi ıkınma yönteminin öksürürkenki aşağıda çalıştırdığın kaslar olduğunu söylüyordu.
Benim dünden beri ara ara karın ağrım var. Dün yatınca azalmıştı ama ayağa kalktığım an azıcık adım atayım karnım ağrıyor. Ama asla çok değil ve düzenli değil. Bir saate doktor var bakalım ne dicek

Kızlar nişan nasıl birşey oluyor internette yazdığı gibi kırmızı veya kahverengi gibi olmak zorunda mı , afedersiniz böyle yumurtlama akıntısı gibi sümüksü akıntım olmuş ama rengi şeffaf yada açık sarı diyebilirim . Enfeksiyonum minicik çıktı dün daha muayene oldum doğum öncesi bebek temiz alana gelsin diye fitil de verdi doktorum akşam bi tane kullandım hani sen enfeksiyon akıntısı böyle olmaz diye düşündüm yumurtlama akıntısı gibi acaba nişan mı emin olamadın renginden dolayı da

sezeryan olan annişler, kaç günde toparladınız, hangi işleri/hareketleri yapabiliyorsunuz biraz umut basın yav tek korkum yatalak gibi olmak
5. Gunden bildiriyorum yatalak degilim asla hareketsiz kalirsam uzun sure agriyor ama yatalaklik bir durum yok 2. Gunden sonra korkma

Kasık ağrısı kasılma olarak sayılır mı bacaklarıma vuruyor adet olacakmışım gibi ama dayanılmaz acı değil

Korkumdan doktor randevusu alamıyorum, bebek büyüdü artık normal doğum olmaz der diye ya da sezaryen için gün verir o da stres yapar diye

Bol bol ayağa kalkarsan bu iş olacak gibi mi o zaman?

Kızlar muayene oldum açlık tokluk normal karnı yine önde bebeğin. Alttan muayene yaptı doktor ama bir parmakla doğum kanalın güzel dedi nişan silinmiş dedi. Nst çekildim başta kalp atışları yavaştı bebeğin sonra düzeldi öğlen yemek ye tekrar nst bakalım dedi şimdi yemek yiycembugünde doğuramadık sezeryan içinde sezeryanfa olabilir normalde irilik duruma göre değişir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…