Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 82 40,8%
  • erkek

OY: 105 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,5%
  • ikiz kız/erkek

OY: 7 3,5%
  • üçüz / çoğul

OY: 2 1,0%

• Ankete Katılan
    201
Yine sancı yok. 39+4 oldum.. karın çevresi geniş kafa çevresiyle karnı arasında 1.5 hafta fark var. Bu fark normal doğumu zorlaştırabiliyormuş. 2 güne bir kontrole gelcekmişim. Doktora da dedim çok yoruldum aniden doğum başlarsa bebek karın çevresi büyük diye sıkışırsa falan kötü şeyler düşünüyorum dedim düşünme öyle şeyler dedi doğum başlayınca net karar verilir acilde dedi. Devlet olduğundan isteğe bağlı sezeryan ya da suni sancı deneyelim deme şansım da yokyoruldumm öğlen biraz ağladım yoruldum diye kaygılardan falan. Eve gidip yine deniycem ilişki sıcak su hurma birde bebek 3700 olmuş her geçen gün normal doğum olasılığı da azalıyor bilmiyorum ne olacak

Ben de bugün doktora mesaj attım, yarın gel suyuna nstye bakalım dedi, en son 38de gitmiştim. Bakalım ne diyecek. Hiç kötü şeyler düşünmeye gerek yok bence de, annelerimiz ne gün bildi ne hafta. Hesaplarına göre erken ya da geç gelmişse bebek yanlış hesaplamışım demek ki deyip geçtiler. Allah'a havale etmek şu an bana en rahatı geliyor, elimizden gelen başka bir şey de yok zaten, en azından içimiz rahat olsun. Biz ne yaparsak yapalım onlar kendileri için yazılan zamanda gelecekler. Normal doğum olmama ihtimali beni de endişelendiriyor ama sen de okuyorsun işte burada hiçbir belirti olmadan pat diye doğuruyor insanlar. Bak gör, peş peşe patır patır doğuracağız. Allahım bize ve yavrularımıza hakkımızda hayırlısını sağlıkla, kolaylıkla nasip kısmet etsin

Baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ederim canımlar, 11:17'de doğum gerçekleşti 3500 Gr 49 cm 38+2'de doğmuş oldu. İyiyiz şükür
Bu grubu uzaktan takip ediyorum Mart grubundanım geleceği öngörebilmek falan için buralara bakıyorum. Yaşadığın şey o kadar etkiledi ki beni baya bi ağlattı. Allah sana güç kuvvet sabır versin. Bebeğin ömrünü getirdiği ve karşılıklı duyacağınız benzersiz sevgiyle daha da mutlu ve anlamlı kılsın. Yaşam böyle işte bir ölüm bir doğum bir can gidip diğeri geliyor sen hepsini peşpeşe yaşadın. Bebeğine sarıl ve bağrına bas onu kendi ananla sarılır gibi. Özellikle ben de annem beni sevmiyor falan diye günlerdir uykulara dalamazken ve ondan duyduğum beklentilerimi azaltmaya karar vermişken senin bu yaşadıklarını görmem tesadüf değil diye hissediyorum. Hiçbir şey anacığın yerine konulamaz ki. İşte şimdi sen de o ana oldun.

Çiçeğim ultrasondaki ölçümler birebir aynı çıkmıyor, çok nadir yani. Benim tüm arkadaşlarım ultrasondaki tahmini değerden zayıf doğurdu inan, bence kilosu da fazla değil ayrıca. Neredeyse 40 haftalık olmuş, kilosu gayet normal bence. Benim doktorum dün 3920 gram bebeği normal doğurttu, çok da sıkıntısız geçmiş. Zayıf bebekte de komplikasyon olabiliyor hem, endişelenmekte haklısın son günler gerçekten mentali ve fiziki durumu çok zorluyor. Benim de karın çevresi epey önde ama üstünde durmuyor doktorum, ben de öyle düşünüyorum bakalım. Biz ne yaparsak yapalım onlar nasıl ve ne zaman geleceğini biliyor.

benim de ayni nst ye girdim hersey yolunda evde beklemekten baska yapacak birsy yok. bazen diyorum bastan sezaryen seçip tüm bu stresin altına girmesemiydim ama onunda sonradan acısı cok diye gozum korktu.
sabah hfif kanamam gelmıstımama aktif kanama yok baktılar gelen nişan olsbilir ama suyun gelene kadar evde beklemen lazım dediler ya da sancılar dayanılmaz ve sık sık olana kdar.
39+5im ben de

Amiin inşallah. İyi geldi valla yazdıklarınsağlıkla gelsin bebişkolar. Bir şekilde gelcek inşallah bazen boşa kaygılanıyorum diyorum birde ilk bebek bilinmezliği var sancı falan hiçbir şey bilmiyorum. Bir şey olursa diye korkuyorum. İnşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Teşekkür ederim balımm valla iyi ki varsınız çok iyi geliyorsenin minik prenseste sağlıkla gelsin inşallah. İnsan her şeyi düşünüyor endişeleniyor analıktandır diyeceğiz artık herhalde

Niye acele ediyorsun daha 40 hafta bile olmamış birde nişan bir kere gelen birşey değil bir kaç kere daha gelebilir 41 e kadar yolu var tahminimce 2 3 güne doğumun olur nişanın gelmeye başladıysa

Alttan muayene mi yaptılar o durumda? Burdan sonrası gelecek öyle de böyle de artık nasıl gelmek istiyorsa bebeler. Rahat rahat takıl artık sancılar sıklaşana suyun gelene kadar. Kafan rahat olunca herşey daha hızlı ilerleyecek bence

Kızlar benim 3-4 gündür devamlı tansiyonum düşük, bir şeyler yediğimde de hemen toparlanmıyor. Halsizlik de var. Mide bulantılarım ve iştahsızlığım yüzünden akşam 6-7den diğer gün 12-1’e kadar bir şey yiyemiyorum genelde o aralarda süt/kuruyemiş atmaya çalışıyorum ağzıma o kadar ama hep böyleydi yani. Başka bir sıkıntım yok ama devamlı olunca rahatsız oldum, sıkıntılı bir durum var mıdır sizce? 36.haftadayım şu an.

Kumral, seninle aramızda 1-2 gün var diye biliyorum. Ve ben de 2 gündür tansiyonum düşük uyanıyorum. Dün sağlık ocağında 8’li bir şeydi. Bu sabah da toparlanamadım uyandığımda ne yersem yiyeyim halsizliğim geçmedi. Bilemedim de ne yapacağımı. Dün açlık ve yorgunluğa bağlamıştım sağlık ocağında işler uzun sürdü diye. Ama bugün hiçbir sebep yokken böyle oldu. Sen de söyleyince acaba bu haftalarda olağan bir şey mi diye düşündüm.

Umarım bir sıkıntı yoktur ya, tansiyon aleti de yok evde eczaneye gidecek enerjim de yok bayılacak gibiyim :/ çok mu aç kalıyorum acaba diye endişe ediyorum bebek için ama elimden daha fazlası gelmiyor yumurta falan yiyorum ama bitiremiyorum öğürüyorum. Hareketleri nasıl? Büyüdüler herhalde eskisi gibi inletmiyor ortalığı

Bende de ab0 uyuşmazlığı çıktı canım fototerapi aldik . Bebisi çıplak göz bandiyla o ışığa yatırmak çok zoruma gitti daha dünyada 3. Günü olduğu için kan durumuyla ilgili bisey söylemediler ama. Sadece tekrarlama olasılığı yüksek sıkı takip yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…