Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben de seni aklımdan geçiriyordum hayırlısı olsunKızlar muayene oldum açlık tokluk normal karnı yine önde bebeğin. Alttan muayene yaptı doktor ama bir parmakla doğum kanalın güzel dedi nişan silinmiş dedi. Nst çekildim başta kalp atışları yavaştı bebeğin sonra düzeldi öğlen yemek ye tekrar nst bakalım dedi şimdi yemek yiycembugünde doğuramadık sezeryan içinde sezeryanfa olabilir normalde irilik duruma göre değişir dedi
Ben de bugün doğum yoklamasına katılmadın, hayır olsun diyordumKızlar muayene oldum açlık tokluk normal karnı yine önde bebeğin. Alttan muayene yaptı doktor ama bir parmakla doğum kanalın güzel dedi nişan silinmiş dedi. Nst çekildim başta kalp atışları yavaştı bebeğin sonra düzeldi öğlen yemek ye tekrar nst bakalım dedi şimdi yemek yiycembugünde doğuramadık sezeryan içinde sezeryanfa olabilir normalde irilik duruma göre değişir dedi
Ben de bundan korkuyorum. Geçen hafta 300 gr almıştı. Bu hafta da öyle aldıysa 3600 bir hafta sonrasını düşünemiyorumKorkumdan doktor randevusu alamıyorum, bebek büyüdü artık normal doğum olmaz der diye ya da sezaryen için gün verir o da stres yapar diye
Bol bol ayağa kalkarsan bu iş olacak gibi mi o zaman?
Öyle böyle nişan gitti he bundan sonrası yakındır inşallahKızlar muayene oldum açlık tokluk normal karnı yine önde bebeğin. Alttan muayene yaptı doktor ama bir parmakla doğum kanalın güzel dedi nişan silinmiş dedi. Nst çekildim başta kalp atışları yavaştı bebeğin sonra düzeldi öğlen yemek ye tekrar nst bakalım dedi şimdi yemek yiycembugünde doğuramadık sezeryan içinde sezeryanfa olabilir normalde irilik duruma göre değişir dedi
Doğumdan 10 gün sonra bende meydana çıkmıştım eşimle bankamatige gidiyodu gidip gelene kadar yürümek nefes almak ne kadar güzelmiş diye söylene soylene geldim bel ağrısız tuvaletinin gelmemesi farklı farklı duygularBeyim ekmek almaya çıktı ben de peşine takıldım az yürüyeyim diye. Çaktırmıyorum ama pişmanım jdfkfk ay çok zor yürümek bile abu bu ne ya
Sus sus derya bız kotamizi doldurduk canım rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin yaziyolarla kasılma var çok hareketli tamamen unutmuşum nasil bir duygu oldugunuAz kaldı ha gayret sık dişini kuzum. Sonra öyle bir unutuyorsun ki su an sanki asla hamilelik yaşamamışım gibi hissediyorum cok acaip bişi. Ve allah affetsin asla özlemedim
Dualarımız seninle kuzum sağlıkla al kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar sabah yatış yapıldı suni sancı veriliyor bebek kanalda değil yukarıda açılma yok ama yine de deneyelim dedik dua edin
Doktor ölçüyor, sonra bana soruyor, anneler hisseder sence ne kadar doğacak diye ilkiyle aynı diyorum, tamam o zaman diyor Yine de şimdi ne der bilemiyorum, öğretmenin kendisini fark etmemesini uman öğrenci gibi sessizce bekliyorumBen de bundan korkuyorum. Geçen hafta 300 gr almıştı. Bu hafta da öyle aldıysa 3600 bir hafta sonrasını düşünemiyorum
Şey diyormuşum avm gezip fiyatlara bakınca insanın sinirden doğurası geliyor olabilir
Bakalım doktor ne dicek yine nstye bile ihtiyaç yok ama biz yine de çekilelim derse bayılırım artık
Yok canım ya griple alakası olduğunu sanmıyorum . Ben hiç hasta olmadım da ne oldu yine doğmuyor yine doğmuyoraynen benimde 39+3um gece belirtilerim var sabaha cok sakin rahat. hic dogacak gibi degil ne nisan geldi zaten ne su ne kisa aralikli sancilar.. halbuki basi asagida dogum pozisyonunda ve cok asagida. gelirken yok ama :)
yarin kontrolum var doktor ne onerecek bilmiyorum bu cmrtesi gunumu dolduruyorum artik 40. haftam oluyor cok beklemesi bebek icin iyi mi bilemedim ya kaka yiyorler ya sulari azaliyor.
10 gundue de grip geciriyorum yavas yavas geriledi ama cok yavas hala burun akintim oksuruk devam, bu da mi etkiliyor acaba dogumu geciktiriyor diye dusunuyorum
Hayırlısı ile kolay yoldan bitip gidecek merak etme bir bakmışsın bebeginle evindesin ve telaşe başlamış..Hep bu kısma odaklan.Kızlar sabah 7 gibi hastaneye gittim sancılarım 10 dakikada bir gelmeye başlamıştı doktorum gel dedi. Açıklığıma baktı ölüyorum sandım kaçmak istedim o an açılma başlamış dedi nstde sancım en fazla 40 çıkıyor tekrar eve gönderdi akşamı bulur dedi çok korkuyorum of of canım çok tatlıdır hiç dayanamıyorum bu sancılar bile zorluyor önerilerinize açığım çok zorlanıyorum şu an bile. Açıklık muayenesi yapmasınlar diye olabildiğince geç gitmeye çalışacağım hastaneye. Sancıyı tarif edecek olursam regl ağrısı gibi ama 15-20 saniye sürüp geçiyor
Ayy sağlıkla neşeyle gelsin bebeğimiz su gibi geçsinKızlar sabah yatış yapıldı suni sancı veriliyor bebek kanalda değil yukarıda açılma yok ama yine de deneyelim dedik dua edin
Ah şu burun tıkanması ve ağır öksürürken persembe dogurucam bende.. tat koku bile gitti benden. Koronamiyim diye korkmaya başladım. Habire cortair buharla öksürüğü azaltmaya çalışıyorum ama dikislerime mal olacak diye çok korkuyorum doğumdan sonra.. senin sebep hastalık değildir emin ol bebek ona göre harekete geçmez tamamen bile isteye bekliyor bugun Yarın alırsın kucağına inşallah sağlıkla..aynen benimde 39+3um gece belirtilerim var sabaha cok sakin rahat. hic dogacak gibi degil ne nisan geldi zaten ne su ne kisa aralikli sancilar.. halbuki basi asagida dogum pozisyonunda ve cok asagida. gelirken yok ama :)
yarin kontrolum var doktor ne onerecek bilmiyorum bu cmrtesi gunumu dolduruyorum artik 40. haftam oluyor cok beklemesi bebek icin iyi mi bilemedim ya kaka yiyorler ya sulari azaliyor.
10 gundue de grip geciriyorum yavas yavas geriledi ama cok yavas hala burun akintim oksuruk devam, bu da mi etkiliyor acaba dogumu geciktiriyor diye dusunuyorum
suni sanci mi verildi sana? cok guclu sanci diyorlar hep sezaryen sonrasi pek onerilmiyor ama benim 4 yil gecti aradan diye hastane olabilir dedi, yine de dogal sanciyi beklemek en iyisi falan dediler benim durumum icin ama. kokteyl mi veriyorlar damardan ilac olarak mi suni sanci baslatmak icin?Sancı 80-90 arası köy yanar deli taranır misali suniden de korkmayın hiç öyle hissedilmiyor. Aklım hala içemediklerimde yiyemediklerimde
Eki Görüntüle 3518471
Ayy foto moto hak getire daha doğum kilolarımı veremedim . Zaten ona bir enerjim yok bir yaşlarına inşallah hastane çekim yapacaktı ama hiiç uğraşamam .Oyy 40 gün oldu demek Bununla gelmiş geçmiş olsun, bundan sonrası hep ferahlık olsun Demek bu hafta o hafta, kucağın bebeklerinle doğacak, çok heyecanlı Süslü lohusa takımını da giyer, fotoğraflar çektirirsin artık
Gece doğurmadım da nedense bugün doguracagim gibi bir his var içimde, böyle akşama doğru. Fiziksel bir belirti yok ama his var Bu hafta gelir nasılsa, istediği zaman gelsin İkizle tek hiç aynı olur mu anacım, karnından iki tane bebek çıktı resmen
Önce rahim ağzına ilaç verildi. Sonra bir buçuk saat önce falan suni verildi. Normal sancı nasıl bilmiyorum ama kızımda suni ile doğmuştu. Dayanamayacak gibi değil. Regl ağrısının gidip geldiği şekilde beş dakika rahat sonra regl ağtısı beş dakika daha rahatsuni sanci mi verildi sana? cok guclu sanci diyorlar hep sezaryen sonrasi pek onerilmiyor ama benim 4 yil gecti aradan diye hastane olabilir dedi, yine de dogal sanciyi beklemek en iyisi falan dediler benim durumum icin ama. kokteyl mi veriyorlar damardan ilac olarak mi suni sanci baslatmak icin?
Bana hap vermişlerdi :) beş sene önce doğum yapmıştım . Serum da beslemek amaçlı veriliyor sanırım .suni sanci mi verildi sana? cok guclu sanci diyorlar hep sezaryen sonrasi pek onerilmiyor ama benim 4 yil gecti aradan diye hastane olabilir dedi, yine de dogal sanciyi beklemek en iyisi falan dediler benim durumum icin ama. kokteyl mi veriyorlar damardan ilac olarak mi suni sanci baslatmak icin?
bu seneki grip varyasyonu boyle cok yapisik birsey, ben grip asisi da oldum dogum oncesi sıkıntı yasamayayim diye ona ragmen 10 gun surundum.. ates halsizlik yok ama burun akintisi oksuruk hafif balgam viral enfeksiyon dedi doktor birsey vermedi kendi gececek diye.Ah şu burun tıkanması ve ağır öksürürken persembe dogurucam bende.. tat koku bile gitti benden. Koronamiyim diye korkmaya başladım. Habire cortair buharla öksürüğü azaltmaya çalışıyorum ama dikislerime mal olacak diye çok korkuyorum doğumdan sonra.. senin sebep hastalık değildir emin ol bebek ona göre harekete geçmez tamamen bile isteye bekliyor bugun Yarın alırsın kucağına inşallah sağlıkla..
Canım valla merakla seni bekliyorum benimde bebeğim baş aşağı ama doğum kanalına girmedi daha eğer bu hafta gelmezse haftaya suni sancı veya sezaryen demişti doktor suni sancıdan korkuyordum şuan sen bana cesaret veriyorsun inşallah sağlıkla hayırla kucağına alırsın da banada cesaret olursunSancı 80-90 arası köy yanar deli taranır misali suniden de korkmayın hiç öyle hissedilmiyor. Aklım hala içemediklerimde yiyemediklerimde
Eki Görüntüle 3518471
gorumceme kokteyl gibi vermisler bardakta icmis sanciyi baslatmak icin o nedir tam bilmiyorjm sana da rahim agzina ilac vermislerÖnce rahim ağzına ilaç verildi. Sonra bir buçuk saat önce falan suni verildi. Normal sancı nasıl bilmiyorum ama kızımda suni ile doğmuştu. Dayanamayacak gibi değil. Regl ağrısının gidip geldiği şekilde beş dakika rahat sonra regl ağtısı beş dakika daha rahat